Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Friday, September 23, 2005

Magic jem

Negala Malaysia punya trafik lalulintas manyiak suwey.
sana jem, sini jem, semua jalan pun jem...apamaciam mau bawak laju pun talak sinang?
Itu hali aa..jem panjang manyiak teruk..Kaki wa lasa mau patah tekan minyak tekan blek selibu kali..Tapi aa, tunggu punya tunggu, slow-slow bawak keleta, sampai depan hujung jem sana, takda apa pun..tiba2 saja jem hilang..macam magik woo.. eksiden talak, keleta losak talak..apa pun talak...apamacam boleh jem juga..? lu talak pelik ka?
Kalau aa, itu depan sana, ada eksiden olang picah kepala kaa putus kaki kaa..takpa jugak mau jem panjang2 pun boleh puas hati lagi.... Tapi ini macam aa, haiyoo...tatau apa mau cakap la..

13 comments:

9 said...

itu biasa la mr. wong. lagi satu ah, bila itu hari ujan. semua olang bawa itu keleta slow2 itu maciam.

haiyaa.. gila la ini olang kay ell semua..

Angel Eyes said...

haiyaa... apek apa mcm sulah jadi woo..

ini pagi wa pigi kelija pun kena jam.. manyak teruk.. silupa mau pengsan sebab wa talak makan pagi!

Haiyaa.. lain kali wa lasa lu naik bus laa.. sinang cilita!

stone said...

woi apek, cilaka lu ada blog tada cakap sama wa. aku x nak speaking apek la, aku nak speaking omputih. ur blog demn funnyy laaaa..harhar

A Babe Of Very Little Brain said...

mr wong aaah, actually aaah, got pecah kepala one. by the time you arrived at the spot aaah, they sudah remove the kepala and the body, so you banyak melepas laaa ...

Wong Ah Beng said...

9...butut..butut..olang key el semua gila..lu semua olang pun gila jugak hali2 boleh tulis blog celita panjang2..LAgi mau baca olang lain punya blog...gila...gila!.hakhak..

angel eyes..lu pagi ada magic jem jugak ka? lu mana kilija tempat? Apa pasat talak makan pagi2? wa tamau naik bas nanti ada amoi laba wa tak suka laa.

stone aa..apa funny-funny lu ingat wa bikin sarkis ka? lu lagi cilakak tamau beli wa punya vcd..Lu aa..mau speaking olang puteh tapi hidung lu ada selupa kemek jugak..apamaciam? pergi kolek hidung laa lu.. :B

babe.. lu punya nama aa...itu dalam kulungan (the ignolanus) apa maksud aa? wa talak paham itu perkataan "ignolanus"..kalau "anus" wa paham jugak...

A Babe Of Very Little Brain said...

aiya ahbeng aaah, very simple what what .. ignoranus - ignorant arsehole. itu saya laa, very ignorant and an asshole too.

Angel Eyes said...

wei apek!

Wa kilija kat jay bee laa.. sini woo manyak jem, pagi, ptg, siang, malam, tgh mlm pun ada woo.. manyak migrain wa.. haiyaaa..

Apa pasat lu takut naik bus? takut kena laba eh? aiyaa apek, ada amoi mau laba lu kaa? ada kaa? bgtau sama gua.. nanti gua tolong sepak dia okeh?

hidup apek!

Wong Ah Beng said...

babe ok..ok...ada paham..Tapi apa pasat lu cakap lu ada selupa itu lobang muntut? Lu busuk punya olang ka?

angel-eye..jey be ada selupa jem sama key el horr? ok laa..ok laa..kasik lu menang..jay be punya olang lagi gila dali key el..

Angel Eyes said...

apek... bila mau latang sini eh?

olang jay bee arr.. manyak happening tau.. boring2 kita pigi singapore.. kasik hepi hepi!

Wong Ah Beng said...

jaybe boling laa amoi...
apa ada sana? kalau mau nengok tlafik jem, sini kl punya lagi kaw-kaw maahh..

kepala_angin said...

the traffic jams are like the marketing ads of oreos, "now u see it, now u don't"..

hujung minggu ni buat apa apek? londa-londa ka?

agus said...

Uncle, saya itu hali pun jam, bikin hati sakit oh. Lagu manyak sedap keluar ladio pun talak kasi obat saya hati sakit. Lu tau ka, itu jam depan pwtc ah, biasa satu kilometer saja, tapi itu hali, sampai tiga kolimeter! Itu pun sulah pukui 9.30 pagi. heheh... saya ala lambat sikit mangun pagi itu hali. Tapi, itu bukan poin saya.

Hati sulah busuk balu saya sampai dekat itu punca....Lu tau ka, memang ada benda putus la...kuat teruk punya eksiden...Banyak mati...


itu dbkl tau ka? dia olang potong munga tepi jalan. banyak munga mati pucuk! saya sindili, sikit lagi mati pucuk, stress maaaa. Lain time talak boleh potong ka? Mau tambah lagi pagi munya jam.... Aiyooooo...

Hah, sikalang hati sulah sakit, mau pegi obah sudah...wa ciao lulu ah uncle...

Wong Ah Beng said...

agus aa...
woo amat berbahaya ini traffik jem. Boleh bikin olang mati pucuk.. Lu punya pucuk sulah blapa lama mati?

Selamat aaa..u take care..belhati2 di jalan laya!


Kiss my asss!!