Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Tuesday, March 14, 2006

Meow Meow!

14 comments:

Apple Pie said...

i lop u bebeh...eh! nk tarik misai tu sikit buleh?? hehhehhe

Lizzam said...

huhu...muka gersang

muna said...

halahaiii kiyutnyaaaaaaaaaa

ahbeng nih nescaya maleh nak update. ada letak pic ajer. dahla seketul jer. letak ah 2-3-4 ketul, huhu

CaZa said...

aku jeles dengan kucen dan kamera itu. chaisssssssss...

outkhai said...

taruk pic barbie boo sook yg real punya laa.. ada brani??

dragonlady said...

ala...only 1000 words? come on la ahbeng.

mobilemom said...

Eeeiisshhh kucing ni...aku cukur bulu dia kang baru tau!! Buat muka comel dia lak!!!....

Red Mummy said...

Beng

ko ni smlm aku bebel pasal ko nye blog ni x update2. bih tu ko dah update ko tayang lak gambo muka ko yg aku rasa ular tunggu masa je nak telan pastu ngan tetkus ko yg merah menyala hah tu x pelah..fav red aku.

skang ni beng, ko nak ckp apa ngan gambo ko tu? ko x yah letak gambo2 ko bebanyak beng, mmg seantero msia dah kenal ko yg cute mute encem bak rimau.

i want more beng...aku stay up memalam pas anak2 aku tido pasal nak baca ko menggoreng ni ko letak gambo jer meh aku luku pala buntut ko beng...

ok aku nak tido, sok aku tgk ada citer menarik beng. ko x de topik dah ke beng?

ok aku bg idea;

ahbeng sewwaktu mula baligh through mimpi??

ahbeng pestime make love..x kan ko x penah mengawan kot?

ahbeng..di hari rasa nak kucili je mulut si Red Mummy ni...

tido tidooo....

alompakagogo@yahoo.com
Red Mummy lah...

Lizzam said...

ha...kan dah ramai marah...a beng, kalau lelama ko tak update ko kena tuka nama, bukan the magic talk cocking cat lagi, tapi the magic photogenic cat..hehe

red mummy pny idea best gak...tapi memandangkan ko jantan kebestannya bergantung kepada pasangan mimpi/clouding (mengawan) ko...

outkhai said...
This comment has been removed by a blog administrator.
outkhai said...

wahh.. pengkucing bijak, very conceptual..

p/s: jari-jemari yang panjang, tirus dan bengkok tu mcm penah tgk je..

Anonymous said...

aku pong sama cam stoned gak.. jeles ngan kucing, jeles ngan kamera yg sgt bes..

lagi satu, tak tahan la tgk sama itu kucing.... sangat comeyyyyyy!!

bee said...

i am wondering on the make of your camera.. takes good pictures

Wong Ah Beng said...

applepie..
sila..sila :B

lizzam..
muahaha..lu gersang lagi..>:

muna..
itu adalah metaphoric maahh..2 gambar tapi menceritakan selibu satu celita.. :>

st0ned..
yaa sila jeles.. wa benarkan.. :D

outkhai..
haiyoo manyiak busuk..tamau laa.. :p

dlagonlady..
yaa..sulah tambah selibu lagi pelkataan.. :>

nubilemom..
wa talak perlu buat muka comel kelana wa memang sulah comel.. ;)

redmummy..
haiihh...manyiak soli woo..bukan wa sengaja tamau update tetapi wa talak masa untuk update.. bukan mudah untuk menghasilkan blog yg baik.. Wa lebih suka menghasilkan blog yg sedikit tapi belmutu kualiti dalipada banyiak blog hali2 tapi talak mutu kualiti woo.. Sila banyakkan bersabar yaa! :)

lizzam..
Wa tukar nama the magic talking cock boleh? :P

outkhai..
dankyuu.. conceptual says many words oleady..hohoho :D

anonymous..
dankyuu..yaa wa manyiak comel..heh :/

bee..
entry level dslr camera.. nikon D50...with 50mm f1.8 nikkor lense.. :/


Kiss my asss!!