Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Sunday, March 30, 2008

Dadah itu Najis

Halo pembaca2 blog yang keji sekalian.. Apa kabar lu olang? Ini hali wa berbesar hati mau memblogging setelah sekian lama wa talak mood mau blogging.... Entry pertama wa untuk tahun ini adalah....

DADAH ITU NAJIS
Wa terdengar iklan di ladio tempohari mengatakan "Dadah itu najis"
Benarkah? Kelana wa talak lasa begitu. Wa melasakan bahawa statement "Dadah itu Najis" adalah salah sama sekali..

APAKAH DADAH/NAJIS?
Pertama sekali, perlu dimaklumkan di sini luu pun tau apa maksud dadah.. Tetapi tau kah kamu apakah maksud najis? Najis adalah belmaksud taik, atau balang yang lu keluarkan sewaktu lu sedang belak di dalam bilik air.

PENAGIH
Penagih dadah adalah berlmaksud seseolang yang ketagih dadah. Dia adalah ketagihan dadah.This is real. Ada lamai olang adalah penagih dadah. Walaubagaimanapun, wa belom pernah berjumpa seolang penagih najis. Pernahkah anda? Adakah wujud seseolang yg digelar penagih najis di dunia ini, kerana wa belom penah mendengar celita atau terjumpa penagih najis yang suka menghisap najis.

Penjual dadah...Meleka mengaut keuntungan menjual dadah dah jikalau disabit kesalahan, boleh hukuman gantung sampai mati. Pernah kah lu mendengar berita olang yang digantung sampai mati kelana mengedar najis? In the first place, wujudkah golongan2 pengedar najis ini yang menjual najis2 kepada olang lamai? Takde untung okeh.

CARA PENGAMBILAN
Jika dikaji secara terpelinci, bergantung kepada jenis dadah, dadah jua ada belbagai cala untuk dinikmati. Sesetengah dadah kerapkali disuntik di lengan dengan menggunakan picagari.. Tapi pernahkah anda mendengar atau melihat najis yg disuntik di lengan menggunakan picagari? Ada jua dadah yg dihidu. Bagaimana pula dengan najis? sanggupkah lu olang hidu?
Dadah2 seperti pil estesi adalah ditelan. Perlukah wa elaborate? Tidak perlu rasanya...
Dadah mempunyai pelbagai cara pengambilan manakala najis hanya ada satu cara pengeluaran.
Pengambilan dan pengeluaran adalah dua aksi yang berbeza, belmakna dadah adalah berbeza dgn najiss..

KESAN2 PENAGIHAN
Menghisap dadah akan membuat lu lasa high, stim dan best.. Err..Wa yakin jikalau lu sanggup menghisap najis lu sekali pun lu tidak akan lasa selupa high, stim dan best sedemikian.

Panadol, atau ubat-ubatan jua adalah melupakan sejenis dadah. Wa yakin bila lu sakit demam lu akan bergegas mencari panadol untuk ditelan. Pernah kah lu bergegas mencari najis di dalam lubang tandas untuk ditelan jikalau lu sakit?

RAWATAN
Di negala kita ada 27 cawangan Pusat Serenti. Ini pusat adalah beltujuan untuk merawat penagih2 dadah agar tidak lagi menagih dadah. Namun tiada pula pusat2 cawangan yg ditubuhkan untuk melawat penagih najis...Ini belmakna penagih najis adalah tiada wujud.

KESIMPULAN
Atas sebab2 di atas, dali manakah datangnya slogan, atau cogankata "Dadah itu Najis" ?
Mengapakah disamakan dadah dan najis? Lupa bentuk pun adalah berlainan sama sekali tiada selupa. Sekilanya itu slogan adalah "Dadah Merbahaya", wa sokong kelana memang benar dadah itu merbahaya sekilanya dimasukkan di dalam badan. Mungkin in sahaja persamaan antala dadah dan najis, kedua2nya adalah melbahaya jikalau dibiarkan di dalam badan kita. Sekilanya dadah dimasukkan didalam badan, boleh membunuh. Sama jua najis sekilanya disimpan didalam badan dan tidak dikeluarkan, maka boleh membunuh jua. Dan selalunya, ploses pengeluaran najis dari badan adalah otomatik dan tidak boleh dihindarkan sama sekali. Lu boleh cuba jikalau tidak pelcaya.

Ok..sekian dahulu.. wa agak lama menahan sakit pelut mau mengeluarkan najis.. Sulah talak tahan ini jam..

Sekian, telima kaseh.

33 comments:

Iz said...

Hahahahaa.. welcome back!!!

plantat said...

bro sulah lama lu talak tulis ini blog, itu wa punya janggut pun sulah putih maaa... haiya lu mana peligi buang najis lalam yamban manyak lama loohhh

green apple said...

konfem asal aku masuk jamban pas ni aku teringat ko.

Anonymous said...

entry ko nih keji laa

p5 said...

saya pun ada rasa surupa itu macam juga. saya fikir, rakyak jelata patut berfikir surupa itu macam juga. saya tahu la. saya mesti tahu. sudah tiga puluh lebeh tahun saya keluarkan najis, saya tahu.

Anonymous said...

wong ah beng is back hehe
wa sokong sama lu

anisism said...

plagiarism adalah najis jua.
utang kad kredit jua najis.

Freak & Geek said...

ewwwwwwwww...

_apple_ said...

ahbenggggg

i mish yew soo much!!

why la najis in the first place? *sigh*

Siti Nurbaya said...

dear WAB

with all respect im linking your blog in my fav list.

cheers

Butterflyn said...

waah.. lu punya entry kali ini manyak busukkk

Lord Voldemort said...

this time lu sulah salah kucing! lu jangan lupa. ada olang hidu taik lembu mau kasi high, kasi syiok! dadah itu najis (lembu)... tapi panjang sangat, so olang tulis dadah itu najis.

Anonymous said...

haih...ah beng yang gilo..


ai lap yu la beng beng

Anonymous said...

ah beng lu masuk kener penyakit berjangkit ker... lama tak update.. aku igtkan ko dah kener langgar...

fade0 said...

nia ma kucin soo chai!

AphroditeKuzz said...

tidak...
sama sekali Dadah itu bukan dari golongan najis.
tak percaya...?

Kakak Tiri said...

Aiyaa... lu sudah balik ka? Wa sudah lama talak chek lu punya blog. Apek aar, wa kasi link masuk wa munya list olang kampung ahhh.

Kakak Tiri said...

Itu hali wa sombong tamo link sama lu pasat wa ingat lu sudah abandon lu munya magic talk cocking cat.

dottybaby said...

You made me laugh out VERY loud! YOu are hilarious!!! Im your instant tikus keji fan.

vertigo said...

aiyaaa WAB. apa pasat lama talak brogging? u punya kipas2 semua sulah lama tunggu ooo..

Ayaq masak said...

Bengkiesssss!!!

Gile lama lu tak apdet..iskisk

Murni said...

huhuhuhu...aiyaa..ari nih idup wa manyak suey ooo..wa tebuka ini blog n then wa guling2 gelak solang2 lalam opis..sampai gua pye bos ckap gua punye otak sudah meleng..die jeles same wa...ahaks..i like it..

FFLLOOYY said...

lol..bro..you're sick man! lol..i love this!

Anonymous said...

wa dh msk sepital bahagia dh dowk glk sensorang

Durian said...

Ah Beng...!!!!Lu memang first class la!!! HIdup Najis Ah Beng..erkk

~mawar merah berduri~ a.k.a ~ F33Z said...

lawak la wong ah beng oii..hahah

冰冰有理 said...

影音情人趣味影音城論壇影音免費視訊聊天室成人免費A片怎如何下載A片成人卡漫區成人卡通圖片區成人卡通區成人區a成人免費圖片區成人免費貼圖區成人免費片區成人偷拍貼圖區成人貼徒區成人貼影區偷拍情色貼圖偷拍做愛影片偷拍做愛電影偷拍成人片觀看偷拍光牒觀看做愛影片免費下載做愛影片自拍做愛影片分享做愛影片 做愛影片做愛寫真做愛漫畫伊莉做愛圖片網站做愛圖片做愛圖女生色情影片女生自拍av女生自衛影片大波霸美女影片大學女學生色情影片免費線上直播夜色成人dvd外國性影片外國av網城人影片城人線上影片在線上亂倫短片在線成人影片在線免費a片在線h成人影片國中愛愛影片

睡衣 said...

Birthdays are good for you. The more you have, the longer you live.............................................

aSmiDar said...

ade la penagih yang isap najis, hidu najis..tu yang penagis hidu taik lembu, pastu stim, jadi lalok..pastu ketagih, hari2 nk tunggu lembu berak nk hidu taik lembu tu...taik lembu tu najis kan? najis tu taik kan?

開心唷 said...

It's great!!.............................................

佳慧 said...

色情a片瑤瑤寫真集天空交友完美女人免費女優電影正妹牆強力版正妹牆帶回家正妹牆成人網正妹貼圖區250av女優免費影片日本女傭介紹日本女優 mms4u日本女優a片日本女優a片網站日本女優av日本女優無碼免費下載日本女優裸照日本女優貼圖區日本女優光碟日本好玩免費線上遊戲美女 視訊免費聊天66k日本a電影免費一葉情貼影片區a圖打飛機專用網情色cu成人bt入口sod特輯真人娃娃免費性愛影片免費h影片成人光碟一葉情貼圖片區 av12720jack主入口0204成人人妻凌辱參觀日南部成人聊天室曼雪兒-情色文學 免費成人小說更衣室偷拍短片更衣室偷拍影片更多18禁小遊戲更多色情小遊戲

pixymagic said...

Wonderful submit with plenty of wonderful content! I guess you may be on the appropriate way. All the best .
Chevy Express Turbocharger

Lily said...

Thanks for sharing your experiences here on your blog.


Kiss my asss!!