Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Monday, February 13, 2006

HORROR-scope

Google Definition:

"..Chinese astrology (占星術 pinyin: zhàn xīng shù; 星學 pinyin: xīngxúe ; 七政四餘 pinyin: qī zhèng sì yú; and 果老星宗 pinyin: gǔo lǎo xīng zōng) is related to the Chinese calendar, particularly its 12-year cycle of animals (aka Chinese Zodiac), and the fortune-telling aspects according to movement of heavenly bodies across the Chinese constellations in the sky.."

Posting wa hali ini ditujukan kepada meleka2 yang suka membaca horoscope.

Wa tau lamai olang yang suka membaca hororskop. Horoskop adalah tipu. Namun begitu, lamai jua yang masih suka membaca horroskop untuk mengetahui nasib meleka. Kemungkinan jua kelana itu hororskop selalu cakap baik2 saja bikin lu suka hati so hari-hari jua lu datang baca lagi.

Ini satu lagi wa talak paham itu definasi "horoscope" tetapi ramalan2 semua pun talak horror jua. Oleh itu, sebagai sumbangan wa kepada para masyalakat, wa ingin membikin sendili ramalan hororskop yang betul2 horror (hence; horror-scope!), khas kepada meleka yang suka membaca horrorskop.

Untuk pengetahuan lu olang, wa punyer ramalan horrorscope adalah berasas-kan the chinese zodiak year. OK ready?

Sekilanya lu lahir pada tahun...

Tikus
  • You are shrewed and kenot be trusted. You are also a binatang yang keji selalu berkeliaran di situ luangan tikus keji. Pasangan lu akan meninggalkan lu kelana sifat lu yang keji.
Lembu
  • You are stubbon and bullheaded. Ini adalah kelana otak lu ada selupa otak lembu jua. Sekilanya lu sedang mencari pasangan, yang paling sesuai adalah mereka yang lahir pada tahun kambing; Kelana dua-dua pun makan lumput.
Harimau
  • Most people under this zodiak are pushy and bullies by nature. Lu jua manyiak besar kepala kelana lu ingat lu halimau manyiak kuat. Lu tiada pasangan kelana you prefer playing with yourself.
Arnab
  • Meleka yg lahir tawun arnab suka kongkek. Kelana itulah majalah Playboy menggunakan arnab sebagai logo meleka. Oh! Berger arnab jua sangat sedap. Wa pernah try.
Kuda
  • You are the artistic type and have a difficult time with reality. If you are male you are most likely gay. If u are female, your are considered easy.
Anjing
  • Sekilanya lu lelaki, maka pasangan yang secocok dengan lu adalah dalipada tahun anjing jua(bitch). Sekilanya lu polumpuan dan lu lahir ini tahun anjing, lu adalah bitch. Kerjaya yang paling sesuai bagi lu adalah second-hand car salesman.
Monyet
  • Lu pelangai adalah seperti manusia normal, tetapi lu muka selupa monyet jua. Usah buang masa mencali pasangan kelana talak sapa mau sama lu. (of kos maa...lu muka selupa monyet sapa mauu??)
Kambing
  • Lu adalah seolang yang busuk kelana jalang mandi punya olang. Pasangan lu pun talak mood mau main sama lu disebabkan lu busuk. Elakkan berdiri terlalu lama in one spot kelana olang mungkin akan baling selipar sama lu (busuk maah!)
Ayam
  • Very konservative dan takut mengambil sebalang risiko. Olang anggap lu pengecut which is not true kelana lu lebih pengecut dari seorang pengecut. Kemanyiakan meleka yg lahir tahun ayam jua adalah retards. Mintak maaf, tiada pasangan yang sesuai untuk lu.
Ular
  • Lu adalah binatang merbahaya. Sesiapa jumpa lu mesti pukul belamai2 menggunakan kayu atau baseball bat. Nope..Tiada pasangan yg sesuai jua.
Babi
  • Lu babi...oink! oink!
Naga
  • (Memandangkan wa sendili lahir tahun Naga, maka wa ingin skip ini horroscope kelana tidak elok kutuk dili sendili...Tetapi sekiranya lu ada idea mau kongzhi, dipersilakan di luangan tikus keji)

There.. I hope u satisfy with your HORROR scope for today, untuk dijadikan pedoman lu menjalani kehilupan halian lu. (Keep in mind ramalan wa mungkin talak belapa tepat)

Sekian telima kasey.

68 comments:

may said...

wa horrorscope cakap wa berpasangan baik dengan olang ber-horrorscope babi. boley wa "date" dengan barbie boo sook ahbeng ah?

Apple Pie said...

org lahir tahun naga adalah org yg paling keji di antara semua. itu pasal lu lahir tahun naga kan beng..hehehehehe

eh..kalau ular lawan naga sapa menang??

coolantzz said...

applepie,
aku amat kondifen ulor lagi powahhhh...smpi skrg pelbagai species ulor idop melata di mana-mana jua bukan??...cuma baru-baru ini species naga kembali di bumi mesia..itu pun INDON mali maaa..NAGA 9...aku rasa itu memang naga yang so powderfoollll...sama ler si ahbeng jinjang kehji ni..super powderfoolest...muahahahaaa

coolantzz said...

applepie,
aku amat kondifen ulor lagi powahhhh...smpi skrg pelbagai species ulor idop melata di mana-mana jua bukan??...cuma baru-baru ini species naga kembali di bumi mesia..itu pun INDON mali maaa..NAGA 9...aku rasa itu memang naga yang so powderfoollll...sama ler si ahbeng jinjang kehji ni..super powderfoolest...muahahahaaa

hana_kirana said...

aku setuju dengan applepie.

Orang yang lahir tahun naga adalah yang paling keji kerana mempunyai segala bentuk kekejian orang yang lahir dalam tahun-tahun binatang yang lain. koh koh koh

Anonymous said...

so ur either 30 this year, or 18. 42 tua sangat, 18 plak muda sangat.

*suke teka umur orang*

Sleepless in Gelugoq said...

Naga sungguh la kau ahbeng. Manyiak keji.
.."Kepalanya boleh bertukar jadi 7 dan lidah nye mungkin boleh jadi lapan serta mulutnye boleh mengeluarkan api. Sangat laser ini naga.. Naga mempunyai banyak kaki ataupun tangan (tidak dapat dipastikan),dia mungkin boleh menjadi seorang kaki pukul atau pendera pasangan, maka tiada pasangan yang sesuai utknye.."

sekian horror skop utkmu beng.keh keh keh..

kimi azhan said...

Beng, apa akan jadi kalau the whole family dari kumpulan tiger? Daughter, Hubby & me.. semua lahir tahun tiger...

PaRoe said...

Hahhaa keji la lu Beng.. ceii. Lu tahun naga itu napas api punya.. tak leh kasi can bakar orang. Cipet lu Beng..

tita said...

hi beng. wa pun tawun Naga juga.. Naga Besi (Metal Dragon).. lu apa elemen? wa, lu punye fan no. 1 tau.. (wink.. wink). :)

miyuki said...

aiyoh ah beng, wa walau lahir tahun kambing wa wangi tau - wa berbau green apple sebab wa guna perfume "Be Delicious" supaya wa berbau delicious :P

Cosmic_GurL said...

Ape kebenda "kongkek" tu?

Anonymous said...

aiya ahbeng, lu x tau lu pnye hororskop ka?
lu yg wat itu tarian naga every chinese new year maaa....kn?

hehe...wa manyak suka itu tarian naga...lu perform kasi wa tgk la ahbeng,lu msti terrer pnya maaa...

Anonymous said...

aiya yg diats ni adlh wa hanamichi...hehe..

9 said...

premis 1: sesiapa memukul ular dgn kayu bertubi2 adalah olang yg keji.

premis 2: olang lahir tahun naga suka pukul ular.

rumusan: ah beng adalah olang yg keji, hina dan tidak hensem.

dankyu.

chics said...

hahahah...beng u shud put love astrology oso ok..ni takla i tertanya-tanya

Wong Ah Beng said...

may..
barbiee boo sook adalah jantina polumpuan. Lu pengamal tabiat lesbianism meh? :O

applepie..
ofkos naga menang. Naga boleh keluar api kasik bakar ular :o~

c0olantz..
muahahah..Naga 9 macam best jer..lu dah tengok belom :?

hanakilana..
lu lagi keji kelana tikus keji. :p

Leilanie said...

wah.... I so scared now.
Takut you kejar saya sampai lubang cacing......

ehh WAB, you kucing jantan, horroscope aper yek?

Wong Ah Beng said...

anony..
Wa umor satu tahun setengah ikut kelender kucing.. :)

slipless in gelugoq..
muahahhaah.. talak boleh pakai lu punya holoskop.. :D

kimiazhan..
semua pun selalu kaki pukul satu sama lain..talak boleh bahagia punya :D

paroe..
wa napas api keluar asap marlbolo.. takleh bakar olang..tapi cucuh olang boleh laa.. :)

Wong Ah Beng said...

tita..
wa naga sakti :o

miyuki..
yaa.llu kene pakai lebih banyak perfume untuk cover bau kambing lu..ngehngeh :P

cosmic ghoul..
kongkek = bersetubuhan..

anony:hanamichi
wa talak menali punya naga.. sedut asap keluar asap sahaja.Sekali sekala penderaan olang kasik cucuh tangan atau kaki..muahaha :p

9..
lumusan lu salahkelana wa adalah naga yang hensem.. hohoho :p

chics..
are u free 10pm tonite? bkos your
love astrology says u'll get lucky today :)

mobilemom said...

Yah yah..wa antara tikus keji yang datang merempat kat comment blog ah beng!

Semperna nak menyambut Valentines Day esok, wa nak cakap..wa cayang husband monyet gua!! :P

Desparil said...

beng,

sikalang wa tau apa pasat lu tada suka sama tikus. pasal dulu tikus lompat atas naga punya belakang lalu dia potong naga dalam itu lace mau jumpa itu dewa langit. akibatnya tikus got number 1 manakala naga dapat number 4 only.. hahaha.. butul tak?

outkhai said...

aiyaa ahpek.. lu sulah manyiak sauwan woo..

anisism said...

u'r losing it honey. u'r losing it.

Anonymous said...

beng,

lu naga apa beng?
wa lahir tawun naga emas woo. wa punya chinese friens bilang manyiak ong ... musti tunggu kompelit 12ekor cycle binatang and then tunggu wa punya turn naga emas... itu pasal ha lul lu itu tawun 1988 ramai giler worang mau kawin...mau tangkap itu "ong" punya anniversary...

Wong Ah Beng said...

mobilemom..
lu tikus kaa? kejihh!! kejih!!! :B

desparil..
I dun race with tikus..i eat them for breakfast. :P

outkhai..
sauwan? gerangan apakah itu? :?

anisism..
likewise, u 2... Should we bid our goodbyes now? :>

anonymous..
Lu naga emas aa? tipuu laa itu semua saja bikin kasik lu sukahati sahaja maahh..ngeh ngeh ngeh...btw wa naga keramat :)

miyuki said...

*grrrrrrrrr* ah beng, wa datang dekat lu, gesel2 kat lu sampai lu pun amik bau guwa, huh

outkhai said...

sawan la pek.. itu biol itu macam la

anisism said...

i guess so. it's time baby, it's time. i'm sad to do it, but i have to. don't be sad ok?

nini said...

Am a bitch! Babe In Total Control of Herself.
Jealous that you can't control me, huh? :P

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

ooo...menarikkkknyyeeeeee

zuhri said...

gua tahun babi. bukannya gua mahu lahir tahun tu, tapi kalendar cina ni silap rotate la

chics said...

wahhhhhh!!I likeeeee

Anonymous said...

nage adalah sejenis binatang yang tidak boleh diketegorikan dalam ketegori binatang, naga mempunyai banyak jenis, seperti tarian naga, naga sakti, tiNAGAran, dan juga mercun naga jadi ...aku pun sebenar nyer tak tau nak tulis apa...sorry beng...

-muniandy-

trixie said...

keji punya kucing.

kepala_angin said...

tumpang aa ah beng, my house is in danger, hopefully your fans would be inclined to sign the petition.

Pls check out this website and sign the petition.

http://new.petitiononline.com/nowaste/petition.html

thanks guys..

Desparil said...

beng,

mengikut itu perpatah "you are what you eat" ah.. lu pun tikus keji wor..
hahahaha..

Anonymous said...

ahbeng is 30 this year!!dah kahwin pulak tu

dodi said...

abeng..
lu punya horrorscope talak boleh pakai laa.. sekian dankyu..

Anonymous said...

First time wa baca horror-scope yang sungguh horror dan keji maciam lu juga laa... But I like!

-sya-

Wong Ah Beng said...

landomhatsofamila..
innnnteresting.. click click!

zuhri...
bukan salah ibu mengandung jua.. takpa i understanding your situation :)

chics..
so did u get lucky last nite? I can be your good luck charm if u want :|

anony:muniandy..
takper..sebenarnya wa pun tatau apa nak tulis.. :/

Wong Ah Beng said...

trixie..
yes,yes i know.. :)

kepalaangin..
okeh.. dah sign. that area is near my place oso.. :/

desparil..
woh nasib baik wa talak makan tempe.
Else i am a tempe oleady.. hahahah :D

Wong Ah Beng said...

anony..
..and i'm also your friendly next door neigbor.. :/

dodi..
wa punya posting memang semua pun talak boleh pakai.. heh
:p

anony:sya..
lemme guess; lu tergolongan antala meleka yang suka baca horrorscope eh? :D

nurul said...

i was born in the year of rat. u can trust me, klezy ket!

zuhri said...

ah beng, tersasar topik sket.

gua ada 18-55mm (comes with the d50 body), nikkor 70-200mm and dah puas cari kat sg wang and pertama that nikkor 50mm 1.8, tapi tak ada. kalo engko tahu mana boleh dapat, please tell me.

Anonymous said...

:-)

Anonymous said...

ada orang nak kawin dengan ah beng si kucing keji ke? eh bukan ah beng baru 18 ke.

anony3

DragonLADY said...

beng,

yep. Naga is the most powerfull spesies. happy to be born under this zodiak.

maggot said...

ah beng,

lu punya blog macam cibet. no wonder la lu sendiri malu untuk guna nama betul dalam blog nie.

lu sure lu lahir tahun naga ah? bukan tahun babi? coz gua rasa lu ada perihal seekor babi.

HAHAHAH!!!

Wong Ah Beng said...

nurul..
i ..thrust.. u :)

zuhri..
sorry bang..nikkor 50mm F1.8 sekarang nih barang panas laa.. Susah carik.. Kalau ada pun kedai markup kaw-kaw punya. Aku sib baik sempat sambar sebijik, itu pun demo unit. Anyway kalau ko tau mana nak carik stok lebih, sila kasik tau sebab member2 aku ramai carik gak.

anony..
:@

anony:3..
satu tawonn setengah calender kucing..
sekian tirmasey..

dragonlady..
unfortunately naga adalah binatang tipu rekaan manusia semata2 :(

maggot..
hahahahah...yaa betull lu manyiak pandai punya orang..sekilanya tamau kene cop cibet silalah guna nama sebenar ya :D

zuhri said...

bro, satu lagi off-topic. kalo ada sesapa student foto nak beli kamera 35mm, gua ada f80 nikon with 28-100 lens f3.5-5.6 for sale. just e-mail to zuhrie@yahoo.com. tq

dragonlady said...

do u believe in dyno xistence? if yes, dragon is not rekaan. dragon is subset to dyno.

hanny from flickr said...

tumpang blog kejap..

Zuhri,

know anybody who wants to get rid of their Canon DSLR? Body saja.. no need lense..

Tima Kaseh Beng ..muachh

Ely said...

kelakar betul kau ah beng. nvr fail to do ur job...of being funny!!!

Myopia said...

lupa ka./..tahun monyet apsal tarak?

la femme écrivain said...

ooo..no wonder laa..
mulut lu manyiak berapi aaa...

bee said...

hahaha? takkan ler semua yg lahir tahun monyet muka dia cam monyet??

anisism said...

psst..nak ngorat ley?

*concreterose* said...

ahbeng.. arnab tu kiut.. sebab tu laa jadi logo playboy...

Anonymous said...

org tahun naga suka marah2 sbb naga sentiasa mengeluarkan api..org tahun naga juga suka main bola sbb naga suka kejar bola kaler merah masa tarian naga..

shay said...

kita sebaya ke beng?
wa pon naga juga..

bird said...

"naga punya org idop semata2 untuk menari tarian naga.. lain takda bikin punya. suka kentut juga.. itu pasat suka sedut asap, keluar asap. sbb suka kentut aa, takda sapa mau loh.. (u mau ka org kuat kentut?)"

Wong Ah Beng said...

zuhri..
sudah dapat buyer ka? :?

dagonlady..
itu dragon lain...ini dragon lain :p

hanny..
how much for the ..body..? :>

ely..
dankyu:)

Wong Ah Beng said...

myopia..
ada laa..cuba baca balik! :/

la femmee..
talak keluar api laa..keluar asap saja ...o0

bee..
ok..ok..talak semua..separuh sahaja..lagi separuh aa, itu monyet jua muka selupa meleka.. :P

anisism..
boleh..boleh...sila! :>

konkretose..
salah tuhh..arnab suka kongkek..cepat belanak..itu pasal laa :P

Wong Ah Beng said...

anony..
hehe..apa bola walna merah eh ;?

shay..
lu naga air ka naga api? :/

bird..
isk..lu punya holoskop talak lojik laa.. :p

demuredamsel said...

1976 = naga Api -(aku)
1988 = naga Air - (adik aku)

so kire lu pun naga api..
kasik bakar semua olangg...
muahahahahhaha

Wong Ah Beng said...

demurrdamnsel..
kasik bakarrrrr.. :D

shay said...

wa naga Api la...apa kelas la naga air...tamau jadik itu lochness..haha wa butul2 naga api la..main sembur2 api..kasik bomba kilija jugak..


Kiss my asss!!