Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Sunday, February 05, 2006

Tips Menambat Hati Gadis Pilihan

Halloooo!! Apa kabar tikus2 keji sekalian? Terlebihan dahulu, wa ingin memaafkan lu semua kelana wa sulah lama talak update ini blog. Bukan wa sengaja tamau apdet, cuma wa malas sahaja hali-hali talak lajin.


Tanpa membuang masa, ini hali wa ingin blogging mengenai cala2 untuk mengukuhkan hubungan antala lu dan lu punya gelfren. Sekilanya lu talak girlfriend, lu jangan bimbang hati kelana tips2 ini jua boleh digunakan untuk meng-usha gadis pilihan hati lu.

Okeh, lu leady? Read on......

1. Be Attentive
Polumpuan suka cakap manyiak. Meleka mulut besar suka bercelita macam2. It is their nature. Sila memberikan tumpuan sepenuhnya kepada meleka sewaktu meleka membebel. Angguk lah kepala lu selang setiap ayat yg dia cakap untuk menunjukkan bahawa they have your undivided attention. You dont have to understand a thing she said. In fact, you dont even have to say a thing!! Pretending you're listening is meaning you're a good listener already. Koool eh? hohoho..

2. Show Her that You Trust Her
She looked troubled. Very the quiet, muka rungsing dan jua sedey jelas kepancaran di muka dia. Now when this happen, first you must take initiative to look as if you're concern. Go to her and ask,"Bebeh, what's wrong?". If she answers "Nothing", then most probably nothing is really wrong. Remember, you must trust her. Nothing is wrong means nothing is wrong. Else she would have said otherwise. If you want double confirmation, then ask her "Are you ok?". She'll probably answer "Yup, I'm fine." So there.. Trust her. She said she's fine. So no worries; You can go ahead continue playing with your PS2 game.

3. Be Needy and Clingy
Chicks dig needy and clingy guys. Telefon lah dia setiap masa. Borak panjang2 di dalam telepon. Selepas itu chatting pulak dengannya di Internet. Ceritakan kepadanya lu punya masalah2 seharian. Jikalau lu talak masalah, make one up. Tujuan adalah untuk menunjukkan bahawa lu hanyalah seolang manusia biasa yang normal yg memerlukan dia untuk meneluskan perjuangan hidup lu. Lemember, women like to feel important. So when u are needy and clingy, they will think that u really need them, and kenot live without them. This will make them feel important in your life.

4. Humour Her
Lu kene lebih menonton cerita yang mengandungi lawak-lawak slapstik scenario. Hafal lawak2 tersebut. Sewaktu dating, bikin lawak2 tersebut itu. Wa gelenti dia suka sama lu kelana polumpuan manyiak suka mamat-mamat spastik yang mempunyai quality sense of slapstik humor. It makes them feel happy. Lebih slapstik lawak tersebut adalah lebih terbaik. Dont feel shy-shy to pull the jokes on her in front of other people too (Public affection - see below)

5. Public Affection

Always show public affection. Chicks loves public affection. In a way, public affection are girls silent way of shouting to the world "I have somebody so I'm not a loser!!". So, regardless how ugly your girlfriend is, jangan segan to hold her hands full of love and flaunt it in public especially di pusat memberli belah. She might not be a hot babe, but the love in your heart will make her look stunningly babetiful.

6. Must Be Tactful

Sewaktu menemaninya pergi shopping, lu mungkin sakit kepala dengan karenahnya yang manyiak leceh untuk memilih baju. Sekilanya dia talak tau mana baju mau beli dan meminta pendapat lu, lu pilihlah baju yg paling huduh sekali. Pastikan lu bersungguh2 mengatakan baju itu paling cantek untuk dipakai oleh nya. Dia akan berpikiran lu talak taste punya olang. Next time dia takkan kacau lu lagi. And if you lucky, next time dia mungkin akan pilih dan beli sendiri baju-baju yang cantik untuk lu pulak.

7. Be Truthful
Always say the truth. Dun lie to her. Contoh aa, sewaktu shopping-shopping di pusat membeli belah, pakaian wanita yang dipasang pada patung2 adalah cantik-cantik. Dia mungkin terpesona ingin membeli baju tersebut. Ploblem is, the dress is nice to be worn, provided she has the same body cutting like the mannequin. Else, only the dress is nice. So aahh, if she start asking "cantik tak baju tuh??", Be truthful say, "Yes.. The baju is very the cantik. But if you're thinking of getting it, please loose a few kilos first if you wish to look good in it. Else, yes, the baju is nice.."

8. If Need Be, Lie To Her
"I nampak gemok tak sekarang?" Besar kemungkinan dia memang gumok jua. Tetapi lu perlu berhati2 sewaktu menjawab kelana ini adalah tlick question. Sekiranya lu kata "Yaa lu gumok" dia akan monyok dan melajuk malah2 sama lu, lu jua susah. Tetapi sekirannya lu jawab "Talak gumok" bermakna lu telah menipu sama dia. So pilihan adalah di tangan lu sama ada mau menipu atau berlaku jujur. Tough choices eh? Haihh....But that's life...

9. Jiwang Karat Is The Key To Score
You must act very the lomentik. Be mushy-mushy and jiwang karat a lot oso. Jiwang karat is good. Girls like jiwang2 guys. Hantar jua email kasih sayang lu kepadanya setiap hari 5 kali sehali. (sekilanya lu buta IT, tulis surat jiwang setiap hari dan pos kepadanya) Bikin celita yang sama seperti how much u miss her and love her and you kenot live without her love. You must remember that love is everything. Dont have money oso nevermind bekos love conquers all. Jangan lupa jua untuk selalu pura-pura melajuk untuk menunjukkan kepadanya bahawa lu jua adalah seolang yang mempunyai jiwa yang sensitive. Chikas love guys with sensitive heart because they will feel connected. Sekilanya lu seolang yang emo adalah lebih baik. Emo guys means you are well-tuned with your own feelings, therefore you must be someone who have no problem expressing your feelings to them chikas.

10. Never Give Up On Her
Suatu hali, gf lu mungkin akan cakap sama lu, "I think we should just be friends". Dont give up dan jangan susah hati. Dia hanya ingin menduga lu sahaja. Teluskan usaha lu untuk menawan hati dia. Sekilanya lu berusaha bersungguh2, dia mungkin akan kasihan dan lembut hati lalu menaiktaraf lu kembali menjadi buah hatinya.


Demikian sahaja 10 tips berguna wa untuk hali ini. Sekilanya lu ada lain2 tips untuk dikongzhi sesama para pembaca lain, dipersilakan di luangan tikus kejii..

To all mat-mat dan jua minah-minah jiwang yang needy dan clingy in the world, wa ingin tabik lu olang kelana wa amat kagum dan lespek sama lu semua. I hereby give you my salutation as a sign for my respect...




Ok..Kita ketemu lagi di lain masa dan keluaran akan datang....
Sekian, telima kasih!

80 comments:

zuhri said...

kalo aku ikut sumer tips engko ni, habis aku kena katuk dengan awek.

miss yy said...

Ah Benngg ahhhh... lu jari ade mengkok sikit lorr... heheheh manyak itu cucuk awek sana sini ke?
BTW apa pasal you talak suka sama itu awek clingy???? Celita sama waaaa....

WLady said...

haiyaa ah beng aaa.. itu tips ada misled informasi juga.. sini saya kasik requoted lu punya tips..

Be Attentive
"You dont have to understand a thing she said.."
- selain mulut besar pelempuan juga suka tanya soalan cerpu emas.. nt klu geflen meleka tanya "what do you think? apa boflen mahu jawab? nt lahsia pecah at that moment juga yg boiflen tak attentive..sapa susa? boiflen kan?

Be Truthful
"if she start asking "cantik tak baju tuh??", Be truthful say, "Yes.. The baju is very the cantik. But if you're thinking of getting it, please loose a few kilos first if you wish to look good in it. Else, yes, the baju is nice.."
- haiyaa boiflen suda tidak sayang sama geflen ka kata dia gemuk.. tidak ada geflen suka boiflen kata meleka gemuk..sgt menyedihkan dan menyakitkan hati.. be truthful mmg ada betul tp mahu tgk keadaan jua..sepelti contoh..
GF : do you like football or shopping?
BF : football!
aaa.. itu keadaan boleh implement be truthful.. klu soalan pasal gemuk aa.. boiflen mesti ada tipuu sikit.. (refer #8)

itu saja.. klu saya ada rajin saya carik lagi lu punya silap.. telima kasik..

lizzam said...

4. Humour Her
teringat aku kat apek dlm jutawan fakir. mcmna la awek lawa mcm waheeda tu bole minat kat mamat yang blakon sawan kat kaunter tiket...lainla kalau yang macam couple ni.

haiya..panjang tu je ke jari tengah ko..kurus lak tu..they said it's the same length as your you-know-what. so not impressive la...

trixie said...

dear ah beng,

it's sooo good to hear from you, kitty cat! hope you're reunion with your family during cny went well. get married cepat lorr... so that, after this you can give us who aren't married yet ang pow (money:red colour ok?)but ah beng... some of you cara-cara is a bit kaputy... eh?

3. be needy & clingy
if men are like this, habis laaaa... boring tak? isn't it something like stalking?? lari la perempuan tu nanti.

5. public affection
gaahhhhh! remember bennifer??!! ohhhh... and tomkat!!! (tom cruise & katie holmes) talk about PDA.. *bleach*

10. never give up on her
again, the stalking factor. what if, during that time she is in love with someone else? and what if her new love interest bawak 10 orang pergi kasi hantam sama lu? how huh, ah beng? i'll see you in ICU?

i believe if you're sincere and if you can make a girl laugh, you score. don't you think? oh, and be nice to her mom and dad perhaps?? what do you think?

p.s. please do keep on blogging because you rock!

regards,
trixie

anisism said...

aha ah beng...that conclusion (read: the pic)...FINALLY...nooooowwww we're talking.............!

hana_kirana said...

Beng, i read somewhere yang tulis: bercakap banyak akan mengurangkan risiko penyakit jantung. Oleh itu, perempuan lambat mati. Lelaki sangaaaaaatttt suka pendam-pendam dalam hati jadi lebih cepat mati. oh yes. plus lelaki yang mendengar bebelan jua akan rasa tertekan + simpan dalam hati = lebih lebih cepat mati.huhu

goodday minuman oren said...

lu punya langsir ada manyak jiwang lor.

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

oooUUU wa lespek sama tips no 3. needy and clingy.....not many people can perform this...!

charlie said...

Ah Beng, Wa manyak suka itu tip nombor enam. Wa mau print dan pass kepada Master. Wa manyak kesian tengok Master melangut ke langit masa shopping sama girlfriend.

may said...

bagus! *tepuk tangan* bagus skali!

mobilemom said...

Anthony Wong Ah Be..

@#$%#@#%^&@ Tak de kojo lain ko ek!! Dah nak buat entry macam Hobo si bobo tu pulak!!

Kau bagi idea lak kat husband aku for tips no.6!! meh sini aku cukur bulu kau sume!! Baru tau kau!!

jie said...

Beng... lu punya kuku ada bikin manicure ka, talak tajam maciam lain kucing punya...

la femme écrivain said...

aiyaa...ahbeng..lu transform jadik manusia kaa?how come hands not paws?

Anonymous said...

ya lor...ah beng punya d*%k kurus lor...cekeding gitu. keh keh..sian beng..

Meow In The City said...

ooO0oohhhh... u have long finger

chics said...

hahaha.. i detest clingy person..aku clingyla jugak tapi tak terlalula ok.Kadang-kadang nak jugak time sendiri..and i hate people with supid jokes and using ayat2 yg jiwang is a major turn off.

SANGATLA KEJI COMBINATION SEMUA YG DIATAS OK

nadya said...

aku, NO KOMEN la beng..

nett.nadia said...

lagi dua...

jika lu bijak (BENAR-BENAR BIJAK), sila tayangkan kebijaksanaan lu. jgn sampai tahap poyo. make her say 'wow. i never thought of that'. tp lebih baik jua kalau lu biarkan dia menang sekali-sekala. let her have the last say.

baik juga kalau lu tau main instrument macam guitar atau drum. wpon tu tak menjamin lu akan menambat hati chickas, at least chickas yg akan teruja bila melihat lu expressing ur creative energy. talent itu jua blh menjadi senjata utama utk memujuk chickas yg merajuk dgn lu (mcm yg dlm filem selalu buat).

jennifer said...

beng..jali lu macam pelempuan la beng..:D

MeLLiFLuOus said...

cruel to be kind?
sorry for the loss of chingko.

Cik Puan Muda Stress said...

i pity your girl eh.

both on the misguided tips and err.. finger(s).

Lil' Miss Easydent said...

"3. Be Needy and Clingy
Chicks dig needy and clingy guys."

Wrong, dude! Clingy guys just kill me!

Apa macam ni apek? lu punye fakta ale salah la.... *muka askar* nyehehe

Lil' Miss Easydent said...

Aiya...sume tips hampeh rupanya. Baru perasan. nyehehe

Apple Pie said...

beng, lu manyiak keji. pompuan jugak yg kena kutuk sama lu. mencik!!

the kimster said...

His Bengness,
Vely good tips on chicks-management. This is vely important for the survival of all Ah Beng's worlwide.

Wong Ah Beng said...

zuhri..
haha..Tips wa semua tiada jaminan!! Foolow at ur own risk :0

missYY..
Yaa.. my finger can give gud friction. U want? :)

wlady..
kesimpulannya girlfren talak boleh handle the truth.. hehehe :>

lizzam..
itu ukulan sewaktu tengah tido..jikalau dia jaga, ukulan sulah lain woo :o

Wong Ah Beng said...

trixxie..
ini adalah tips2 yg keji maah..mesti laa keji..else nobody want to read my blogging :P

anisism..
I'll let my middle finger do the talking again; Naaaahhh!! *mid finger* :D

hanakilana..
kecuali lelaki2 yang sulah immune sama bebelan aa, meleka tiada effect. lu bebel 25 jam sehali pun meleka boleh senyum lagi ..hehe :)

gudday minum olen..
langsir mahal..hoho :/

Wong Ah Beng said...

landomhatsofamila..
hahahahahah

charlie..
yaa..silakan mengikuti itu tips..semoga menmanfaatkan lu punya tuan :)

may..
dankyuuu..

nubilemom..
Wa sangat simpati sama lu punya hubby..ishk ishk..semua itu tips#6 berkesan bagina :)

jie..
balu lepas potong kuku..kene jaga maa.. :>

Wong Ah Beng said...

la femme excrivain.
wa kucing jadian laa.. ada masa jadik olang kadang2 jadik kucing.. :/

anony..
boo hoo hoo.. :(

meow..
and u know what they say bout guys with long fingers, ritee.. *nodd*
:)

chics..
bedtime sweet jiwang talks, ok tak? no jiwang2 terlebih..plomise :)

Wong Ah Beng said...

nadya..
no komen is still a komen...hehe :/

nett.nadia..
dankyu for the tips..tapi lu punya tips kulang keji laa...wa hanya mau tips2 yg keji sahaja..heh :>

jennifer..
hehehe lu jangan laa jeles sama wa punya jali jemali maa.. hehe:)

mellifluos..
dankyuu.. :|

Wong Ah Beng said...

cik puan muda stless..
misguided?? misguidedd?? which oneee? :o

mommy feline & mommy feline..
sloww laa lu :)

appliepie...
haiiihh wa talak kutuk sapa2 maa...wa cuma berkata perkara yg benar.
Lu kene read between the lines :)

kimsterrs..
Ooohh yes denkiuu! denkiuu!.. Hilopp ahbengss!

Anonymous said...

aiya ahbeng...long time no blog2..
=)
wa mau wish u gong xi2...even sulah terlmbt.
ini topic wa myk suka.
wa sulah belkali2 mencuba nasib utk menTACKLE awek,ttp kecundang jua...
salah seorg nya...adlh Haruko..itu adik akagi lu taukn...aiya tp itu pelompuan suka sama itu rokawa!!!
wa manyak talak puas hati!!

ini tips wa mau cuba.
kalo sukses wa belanja lu mkn mee.
lu mau ka ahbeng?
hehe....

wa adlah hanamichi jua...

toughcookie said...

aiyoh... tengok itu jari, patutla lu banyak dapat email spam bagaimana untuk menambahkan saiz ah beng ooii... hehe.

miyuki said...

beng! itu tips no 10 kalo mau apply pada itu kawan lelaki wa mau bikin jadik boipren bleh tak? :P

anyway, i read between d lines, n all those tips are true :P

cikPijah said...

tader gambar kucing.. malaslah nak baca.

shay said...

ah beng aa..itu jali hantu jgn selalu kasik tunjuk sama pelempuan..hahaha tuh indicator utk kepanjangan ermm ermmm....ekor lu...muhahahahahahahahahahahahahahaha..lu try check aa....jgn lupa kasitau nanti..muhahahaha

Cosmic_GurL said...

Ah Beng, some bleh pakai but some kena buang tong sampah. Sapa cakap pompuan suka jiwang keparat? Wa hard core babe okay! ACDC, Metallica only, Tommy Page tak main!

Desparil said...

beng,

lu manyak terrer la. wa caya sama lu!

coolantzz said...

wa caya sama lu jua desparil...ah beng terer memang ...ah beng adalah tererist jua

kookabooras said...

siao lu beng! lain kali mau kolek idung jgn kasik tunjuk tahi die dlm lu punya blog. haiya...

anisism said...

bowrink laaa...bowrink...

lenkali baca bismillah!

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

what?..you got nothing else to say but
HAHAHAHAH?....have you turned dull since a long pause from blogging?...
huh...i prefer needy and clingy ...than BORING...:P

Captain Barbell said...

jaga bontot. dalam diam diam olang pompuan suka usha laki laki punya bontot.

trixie said...

keji ka??? you la keji punya kucing! ini macam lari semua perempuan.! ;p

but you still rock, kitty cat!

pinky angel said...

beng

i want to show u my middle finger..
nak tgk??

nett.nadia said...

for the keji2 tips, i just leave it 2 u la beng..

teringat satu lagi tips; tunjuk muka baik kat kawan2 awek yg ko cuba nak tekel. chickas akan seek approval from friends b4 accepting someone. even kalao dia tak suka dat guy pun, kdg2 blh terima jugak, asalkan kawan2 dia yg tlg pujuk.

Vlad said...

Somebody just don't get sarcasm, even if you show them the finger.

Pinjam jari, nak buat kuih kapit.

chics said...

ahhh..i likeeee..plomise no jiwang lebey2 aaa..okess i lolling2 on the bed dulu aaa

kodok said...

Tips lu macam taik la ngabeng. mesti tested and tried kan..ngeh ngeh

Anonymous said...

Ah Beng,

I'd love to read "tips menambat hati JEJAKA pilihan" coz tips untuk menambat hati gadis tak sesuai saya guna pakai untuk diri saya sendiri.

Sekian. Terima Kasih.

ZR

anisism said...

helo?
u live in ur fantasy world.
i think u'r an attention seeker.
u like to make up stories.

i so bernanah ok, people.

paRoe said...

Ah BENG!

KO MEMANG KEJI SETELAH AKU MENGENALI KO SEKIAN LAMA!!!


Hhehehe terima kaseyyyyyyyyyyyyyy

hanny from flickr said...

ahbeng..

nasihat lu memang tak leh pakai... sila mencuba lagi..

mobilemom said...

Anthony Wong Ah Be,

Mengapa bersedih hati? *wide grin*

NBB said...

saya suka lu punya kain langsir dalam gambar. amatlah lembut itu kaler. tapi lu punya kuku jari, sangat lah panjang. itu mesti sudah tentu ada kuman maa...

Ely said...

nice finger!

Wong Ah Beng said...

anony:hanamichi..
haruko wa kenal itu adik akagi.. sememangnya rokawa khaidir adalah lebih macho dan cool. hehe :/

taffkukki..
lu tengok jari, wa tengok warna bibir you.. They say walna bibir = walna nipples..
ada betul ka? can i verify with you? :>

miyuki..
banyak moral yg boleh dipelajari between d lines.. hohoho :>

cikpijah..
yaa..sila jangan baca..dikhuatiri akan terkena dili lu sendili jua ;P

shay..
wallau..teramat lah panjang dah gemuk..wa jamin puas hati money back gelentii!!:D

Wong Ah Beng said...

cosmic ghoul..
oo..powah..powah..lu apa lagi main eh? :?

desparel..
dankyu. :|

coolantzz..
yaa wa terrerist..muahahha :D

kookabooras..
wa talak tunjuk olang laa..kasik calit bawah meja jua >:B

anisism..
uhh..u know where to go for your morning fun :>

Wong Ah Beng said...

landomhatsofamila..
what can i say.. i'm dull, boring, needy and clingy.. Waaaa :(

saudagarmimpi..
wa lebih suka polumpuan usha bontot wa dalipada lelaki. :>

trixie..
yaa..wa abbeng yang keji dan rawk. ;p

kinkyangel..
nak..nakk...sila tunjuk sama wa..pantas! >:)

nett.nadia..
Ohh yeass. wa terlupa itu tips berguna..telima kasey. :)

Wong Ah Beng said...

vlad..
hehe..m glad u share my sentiment :D

chics..
keep on lolling bebeh.. The pumping will come later...
pumpitup!pumpitup! Uuuu yeaa >:B

kodok..
bengap laa lu...The keyword is is sarcasm..muhahahahha >:D

anony:ZR
Sesuai jua sekilanya lu adalah pengamal tabiat lesbianism.. heh..Anyway, lu telah memberikan idea yg menalik untuk wa blogging di masa hadapan. dankyu! :)

anisism..
muahhaa..u suck!

Wong Ah Beng said...

paroe..
jikalau wa talak keji, olang talak masuk ini blog maa..hehe..hush hush mah fren :D

hanny..
boleh..boleh..lu belum cuba belom tauuuu..

nubilemom..
sedey meh? :o

nurul bahiyah..
itu lembut kelana hati wa lembut jua. Kuku wa sulah potong laa mana ada panjang lu kene pakai spek woo :P

ely..
dankyu...long fingers with multiple...possibilities...kohkohkoh :D

shay said...

la entry nie lagi ka? haiyoh ini kucing kulang upaya arap jari saja panjang maa tapi tak update jugak...lu jgn jadik malas macam itu garfield aa..wa suka la garfield dlm Garfield The Movie..especially bila dia buat dancing2 keji lagu Black Eyed Pea sama Odie ittew...

A Babe Of Very Little Brain said...

it's been a while since i last berak merata in your blog, o ye venerable old dodgy orange cat.

brader, ini saturday jom kita breakfast kat kopitiam near my house. after that you can mow the frontyard and remove all the cat poo and buat baja compost in one corner.

aku belanja kau roti bakar. kau bawak jugak la kucing katek sekor tu.

miyuki said...

heh, ah beng does look a little bit like garfield kan?

wa manyak suka sama garfield. wa punya comforter/selimut garfield woo, wa punya cadar pun garfield *meow*

Sarclover said...

ooooo.. ya ka?

ah beng arr.. wa manyiak intelested sama lu munya jali - jemali... ala can wa muleh yumpa ka?

:P

toughcookie said...

ceh... apa punya soalan la beng... ;P

anisism said...

you suck more than i do!!!!!

SELAMAT JALANNNNN!

mobilemom said...

tumpang lalu...

ehh anis, kucing ni can suck one ahh???

tra la la la la...

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

but you're MY dull, boring, clingy, needy, kinky fat cat right?....

ritteeeeeee...shuhhhh!!!!..pergi jaoh jaoh!

Wong Ah Beng said...

shay..
wa adalah tiada obligesyen untuk kasik apdet ini blog maahh.. Hanyalah kelja sukalela dahaja.. sila jangan paksa wa.. hehe :0

babe..
brekfest cann...mow frontyad kenott.. remove poo and baja compost oso kenot.. neway itu kopitiam got wat food wann?

miyuki..
i bet if i wrap myself on you and be your selimut u'll feel much2 nicer :)

sarclover..
wa munyer jali is long2 wan u like? can do many things with it :)

Wong Ah Beng said...

taffkuki..
soalan keji :>

anisism..
Ohh man! that is hillarious! Sucks for you though,sorry 'bout that :-o

nubilemom.
karang wa call agency suluh hantar lu balik indon kang !! :>

landomhatsofamila..
I'm cheap bebeh. I'm everyone's :)

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

cheap?...i think you're for free
:P

A Babe With Very Little Brain said...

you simply lurve to break my heart.

mentang-mentangla muka hensem! sudah habis madu ini kau kecapi, sepahnya kau tolak tepi.

aku benci!!!

anisism said...

i'm leaving..

chics said...

pump it..pump it..
LOUDER

Wong Ah Beng said...

landomhatsofamylaa.
I was sold to my current owner for rm400.. So i might be cheap, but def not free haa! :P

babe blainless..
how can i break your heart if i dun have your heart in the first place? :>

anisism..
r u goin' to another place? u sure u have made up your mind? I forgive you for having to do this :<

chics..
Do you like magic? I want to cast a spell on you with my magic meat wand :)

anisism said...

macam sial ok!

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

wahhhh...show off mahal la tu...promosi murahan...cheap promotion...same as free....ahh sudah!

miyuki said...

what happened huh? did i miss something? kenapa tetiba ada cat fight lak neh? over ah beng ker? :P


Kiss my asss!!