Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Monday, December 04, 2006

Warning!


HaHahahaHaha haHAHa ha/ ahahAh aha haAA!@#$!!!
Go ahead.. Drop your comments now..

Dankyu!

24 comments:

Freak & Geek said...

u r such a bitch!!!!!

Lizzam said...

huih...keji sungguh!

Erra said...

post agak kurang pandai, terima kasih.

Ayaq masak said...

Kejiiii.

superdzu said...

wow.

hebat jugak si kucing keji tak sedar diri ni.

:P

_apple_ said...

WAB

aku pernah naik kereta yg ada sign ni.

so first time nampak dari jauh kan aku dah jerit kuat2

"huwaaa aku terasaa!!!Kejiiiiiiii!!!"

tapi naik jugakla nak wat cemana..so kira fat babe allowed (in certain circumstances) hik hik hik *smile*

Anonymous said...

hey..such an a#%!!ngeh!!racer d racist!! :p

Anonymous said...

bengg.. tu nak tampal kat ner? cermin kete ker pintu masok umah lelaki bujang?

wan said...

Takut penyek?

ahkuat said...

allooo... apek aaa. wa mau oler itu sticker satu lozen, mau kasi tampal sama wa punya keleta. ada boleh ka?

Butterflyn said...

NO FAT CAT!

crofiend said...

sesungguhnya sesiapa yang menampal itu benda mana-mana dekat dengan mereka hanya menunjukkan yang si ponen jantan itu hanya berfikir dengan anu tergantung mereka. ahhaha...

kalau sesiapa yang sakit hati tu, bolehlah cuba petua ini.
sekiranya ianya dilekatkan di kereta, ambil 3 pisang, rendamkan dengan budu selama 2 hari kemudiannya sumbatkan ke dalam exhaust keretanya... sekian terima kasih...

MerapuMan said...

i'm fat but i'm no chick .. so aku ni kira ok lah kan?

Anonymous said...

haiyakkkk.. hantu punyeh kucin..

ladystarlite said...

lu seekor yg tidak bertauliah..

kepala_angin said...

sexist!!!

kyora said...

aku rasa ko gila la ah beng. ko dah try wat check up?

anisism said...

cuba kalau AKU yang post macam ni.
dah kompem kena bambu sampai beribu comments, sampai ada pulak mengrebutt entry, sampai dibukak2 forum..pastu mulalah ada nak kata spoilt brat, ungrateful, yada yada.

ko kena bersyukur terlepas dari ujian sebegini rupa. tetapi hakikatnya, ko rasa ko kurus ke?

bwahahhaHAhhahHAAHhaha.
gambar cari makan kasi naaaaiiiikkk!

Leen Ash Burn said...

Ceh, sindrey punya perut tarak cermin lagi mao post ini maciam. Tiu.

buck teeth said...

ah beng...lu paku serpih la

Wong Ah Beng said...

fng..
r u fat?

lizzam..
hoi..bukan wa yang mereka itu signbod..

erra..
wa kucing..biasa laa IQ rendah sikit mahh..

ayaqmasaq..
Sapa? lu ka?

zuperzuuh..
ya wa talak sedar dili *loss consciousness*

apple..
haha..lu patut pelangkung sama lu punya kawan itu..

anony..
racist?

anony..
Wa tampal di blog sahaja..

wan..
Yaaa pandaiii!! hehe

ahkuat..
boleh boleh..sila sila..

butterflyn..
i oso dun like fat cat..

crofiend..
that thing got a mind of his own haa!!

merapuman..
ok....lu bukan fat..lu hanyalah "sihat" sahajaaa

anony..
lu telasa hati kelana...?

ladystarlite..
yaa wa talak tauliahh..

kepalaangin..
u fat!

kyora..
do i look like i care? ;P

anisism..
Biasalaa..lu supastahh mahh..hak milik rakyat jelata di internet.. Lu kene menjaga tatateritip lu di halayak lamai.

leen..
aku dah cermin da laa..
besar laa gak :D

buckteeth..
lu gigi serpih..

>:D

Anonymous said...

oh i saw this sign on a car in OU last weekend.. and i thought what an a**h*** the owner must be.. insensitif tahap cipan gitu

Anita Tahir said...

babi la ko beng! post yang kurang bijak...

i am fat said...

i was here.


Kiss my asss!!