Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Wednesday, February 14, 2007

Lumah balu...

Helloooo..Wa Wong Ah Beng the mejik tok kokking kucing.

Setelah sekian lama memblogging, wa melasakan sulah tiba masanya wa pindah lumah balu yang lebih selesa dan lebih funky. Dengan yang deminikian, hali ini wa telah mengupgrade lumah wa...

Hasilnya, adalah sepelti yang lu olang tengok sekalang ini.. Hoh ho hoooh.. Ini adalah lumah balu wa.. Interior design kaler dan jua widget2 lain semua wa bikin kastemise sendiri. Cantik bukan?

Sebenarnya masih banyak lagi balang2 yang wa belom pindah masuk ke lumah balu...Seperti wa punya virtual pet Barbie Boo Sook.. Dan juga wa punya Scratching Post tempat budak2 terencat hantar message umpama itu astro channel 15. Begitu jua dengan list of coolest bloggers link semua2 itu nanti wa ada masa lebih wa kasik pindah masuk itu sini..

Sekalang wa busy...

sekian telima kasih..

49 comments:

Lizzam said...

ape macam bersepah je rumah baru ko ni...pi kemas sket...pi...jgn sibuk ngorat kucen betina je...

JalakLenteng said...

woi..
ckp busy lah..apa lah..
update blog boleh....

anisism said...

buruk giler sial.

muna said...

selerak cam tongkang pecah aaa ah beng. sapu2 skets sampah sarap tuh. betul cakap lizzam, jangan asyik ngorat kucen betina, ahahahha :P

Wong Ah Beng said...

lizzam..
ok laa nih..lawa woooh! ;>

jalaklenteng..
ada laa sikit masa2 terluang tuhh..heh

anisms..
aku ingat nak pasang kunci laa.. so orang2 macam kau takleh masuk.. only invited people can read my blog.. :<

muna..
tamau..wa adalah suka layout dan thema sekalang.. tulisan pun besar2 mudah dibaca. :p

9 said...

kalau setahun sekali nk apdet, lebih baik tutup je blog nih..

heh.

wongahbeng said...

9..
hoih jangan cakap banyak.. ini tahun 2007 sudah 2 kali apdet..

irzan in ukraine said...

omg ure damn hilariously FUCKING funny!!!!!

muna said...

ahahahha update sebulan sekali ek ah beng? huhuhuhu. tulisan besar memang aa cun, tapi ada yg cam nampak berselerak aaaaaaa. apakah itu yah?

Wong Ah Beng said...

irzan..
f*cking-f*cking adalah tidak dibenarkan di dlm blog gua.. Sila jangan porno di sini.. :P

muna..
biasa laa..belom kemas lagi.. wa malas.. nanti laa :D

wegra said...

di manakah kesenian? di mana?

Wong Ah Beng said...

wegra..
no artsy-fartsy.. ngarutt semua tuh buang masa.. stret to the point je this time.. haha :p

chics said...

catnip jgn lupa wy letak dekat scratching post.

moi said...

wab..
nak kata buruk karang terasa hati..alah tapelah abeng..biar buruk muka jangan buruk perangai

i am fat said...

apa putih je bang?
aku buta warna ke ko yang buta IT salah tekan...reformat! reformat!
huahuahuah

Wong Ah Beng said...

chics..
catnips mana best.. Cattyman laa..champion! :}

moi..
Lawa2 pun talak orang mai datang atau only for invited only tiada berguna jua.. :>

u r fat..
wa lasa lu buta warna..sekians :D

anisism said...

berani buaaaaaaattttttttt laaaaaaaaa cakap banyak apa gunaaaaaa!!!

A Babe Of Very Little Brain said...

kalau mau open untuk selected readers, tolong jangan select saya ya. saya tak sangggguuuuppppp!!!!!

akirasuri said...

ha ha ha sungguh clean n clear rumah barunya..baru cat puteh ke..azam tahun balu cina ka?ha ha ha..

selamat makan limau ;)

_apple_ said...

pemaleh punya kucing..bersepah je..cat la kaler merah..kasi ong maaa!!

anyway

hepi CNY

la la la laaaa

anisism said...

tong tong tong tong tong chenggg tong chenggg.

19 Februari 2007.
faktap giler hidup ko pasni.

Ayaq masak said...

Ah Beng aku nak angpauuuuuu.

Panglima said...

GONG XI FA CAI Wong Ah Beng!!!

semoga ini tahun baru awak punya pelat boleh diperbaiki lagi.

betul-betul cakap, ini rumah baru memang banyak sepah. kita punya kepala pun pening sebab kena pindah rumah baru. hampehhhh.....

Butterflyn said...

beng... ape kosong jer umah nih? baru kena rompak ker?

anisism said...

hari ni, 23 Februari 2007.

AKU BAPAK SEGALA RIAK.

13may said...

huh! buruknya rumah.....!!!!

torqxic inc. said...

i may be wrong but looks like the new "rumah" does not "fit" some cool (read: gilos punya laju) browser laa bro...not everybody in this world uses the farking IE sh*t as their main browser!

Wong Ah Beng said...

anismsm..
koh koh koh..buat bebetul kang nanti kata aku meniru pulak..

babe..
but..butt..ko memang takde dlm selected list pun, r u? warhahah..

akirasuri..
yep.. mau carik babihutan berapi.. heh

apple..
merah champion sangat.. nanti conspicuosly conspicuous.

anism..
muahaha..

ayaqmasaq..
angpow takde isi..no plobblem..

pang5..
lu mana pindah woih?

butterflynn..
minimalist :P

anissm..
muahahaha...budak bongkak!

13may..
buruk2 pun lu datang jugak. :p

torqix..
Uhh.. I'm all these while on mozilla laa dude.. It fits. :)

Freak & Geek said...

i heart anis's comment.

it's ugly. like seriously ugly.

what were u thinking lah?

:-P

Wong Ah Beng said...

fng..
i want it fugly so people don come here anymore so i can close my blog. :p

muna said...

dah nak bulan 3 dah ahbeng, update laaaa!

Cik Hajah said...

ah beng, tgh sibuk carik rumah baru eh?

tareh said...

rumah balu lu busuk laa. lain kali berak atas pasir. boleh kambus. muarghaha

Man Ketapang said...

Pek...singgah umah kau jap..aku nak terberak. TQ.. tissue ada ?

ti.e.na said...

humph!takleh 'celen' layout i.

O-Paloma-Blanca said...

bang..tolong hapdet blog bang.

Erra said...

aiyeh! dah berabad tak blog hop ... sekali mai sini ... entry tetap sama ... update please!

PrincessRen said...

huh? mana lumah balu? sorry gua kucing manyak kelilu...

wan said...

ilang dah dia..

KOGA said...

AFPUNDEK KEPALA ANGIN KERNA DIA HAMIL DENGAN BAKA WONG AH BENG!

INI MEMBUKTIKAN DIA TIDAK MANDUL!

AFPUNDEK KEPALA ANGIN!

Wong Ah Beng said...

muna..
Asyik suruh apdet jer.. lu talak life eh? :P

cikhajah..
pakaii jer laa lumah yg ada.. :)

tareh..
belak busuk takpa..jangan selupa lu belak sembelit.. :>

manketapang..
haa sila..sila..jangan lupa kasik flushhh..

tiena..
layout lu apa maciam? kasik url laa sini tengok :}

opaloma..
Kalau hapdet dapat duit tak :?

erra..
update mende? :>

princessren..
apa lagik lu keliluuu.. :?

wan..
nanti laa wa muncul balik.. sekalang musim talak moood. :}

koga..
Sebenarnya, lu adalah bukti wa talak mandul.. Tak caya lu tanya mak lu.. heh

Erra said...

ah beng

kata amnesia blog tu apa, boleh pulak reply comen-g?

:op

anisism said...

weggie,

dia nak reply kat si koga tu jek sebenarnya......

a good reply, doncha think!

muna said...

hahhahahhaha, apola kucin neh, pindah umah baru duk ontok2 :P life wa adalah untuk mengingatkan lu suruh apdet laa ahbeng

elhamy said...

hallo,
tumpang tanya?
ada rumah kosong tak?

13may said...

hoih hoih!!!!

judd. said...

Interested in Speed Dating? Check out my blog for more details: http://judd.scravius.com/

Butterflyn said...

Beng! wa lindu sama lu!!

booGie said...

Kucing ni kena langgar ke?
Senyap je


Kiss my asss!!