Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Thursday, November 24, 2005

Interview with...BATMAN!!

Setiap olang masing2 mempunyai supehelo kesayangan meleka. Balu-balu ini wa berpeluang untuk mengadakan sessi interview sama wa punya superhelo idola: Batman!!


Kami telah bertemu dia sebuah lestolen mamak yang terkenal di Bangsar. Belikut adalah sessi intervie tersebut;
------------------------------------

wab: Allo Mr. Batman..How are you doing?

Batman: Saya baik, terima kasih. Jangan panggil saya Mr.Batman. Panggil saya Brader Bat jer. Mr.Wong pula apa cerita? Kenapa lama tak update blog?

wab: Wallauwey.. lu pun baca wa punya blog meh?

Batman: Eyy mesti laa.. Lu punya blog best. Kalau tak best takkan saya nak baca kan? Lagi pun lu sekarang celebriti cat what...Tapi kan, lama dah Mr.Wong tak update, kenapa?

wab: Oo wa manyiak keleja laa...mau calik makan jua. Hali ini balu satu plojek sulah siap. ada free time maybe nanti I sambung blogging sekejap. Tapi talak boleh hali2 blogging laa. Plojek manyiak sulah masuk woo :(

Batman: I see..Standard laa tuh. Blogging tuh blogging jugak, kerja pun kerja juga, kan Mr.Wong? I perasan sekarang nih ramai betul orang tak buat benda lain selain blogging. Itu dah kira kes kronik tuh.. Blogginson Syndrom tahap gaban gamaknya...

Batman + wab: HahAhAhAH...

wab: Actually aar, wa pun sulah ada lasa sikit boring laa mau blogging..

Batman: Hah?! Apsal?? Ehh..Jangan itu macam Mr.Wong. Nanti saya hilang akal nanti...

wab: apasal?

Batman: Well...Ur blog tuh, walaupun kelakar bangsat, tapi ada unsur2 moral yang tersirat. I don't know 'bout other readers, but I can see that when I read your blog. Lagipun I really like your in-your-face-sarcasm. Kadang2 terasa cam kena kat batang hidung sendiri jugak..

wab: Ya lor..Wa hanya mencuba cara alternatif untuk memberi kata nasihat di dalam blog wa..

Batman: Lagi satu I notice, blogspot u nih chickas magnet. Yang komen ramai chickas-chickas. As a guy, I selalu masuk blog u pun sebab nak checkout the chickas there. Boleh kasik komen kat blog diorang..hihi.

wab: Woor itu maciam aa? Lu pun manyiak desperado jugak aa.

Batman + wab: HaHaHahAhaha..

wab: Brader Bat aa. Wa minat sama lu punya Batmobile laa..Manyiak syiokk..Lu talak modify lu punya Batmobile aa?

Batman: Adaa laa sikit-sikit I makeup bodykit. I selalu layan beli barang2 eksessori kat kedai Brothers kat Kepong tuh hah. Diorang dah biasa dengan saya. Boleh lah dapat diskaun. Hari tuh dapat spoiler sebijik from kedai halfcut. Macam menarik, hati dah tak tahan, rembat gak.. Biasa laa kan..Superhero-superhero nih, kenderaan kena ranggi jugak laa. Kalau tidak nanti takde peminat pulak. Tapi tak boleh laa lebih2 sangat mekap tuh. Sekarang JPJ dan polis pun selalu juga buat roadblock..Rimas saya dibuatnya...

wab: I c... make up aje eh.. Lu engin standard? talak modify?

Batman: Engine tuh, asalnya, dulu plan nak convert vtec engine jer. Lepas tuh kena racun dengan kengkawan, terus sumbat turbo engine. Sekarang menyesal.

wab: uih..apa hat? Turbo syiokk maa..

Batman: Syiok memang syiok beng..Nak kejar orang jahat yang pakai kereta wiralution semua tuh pun senang..Tapi turbo nih, paham2 jer laa, kuat makan minyak. Saya nih banyak ronda2 waktu malam. tak larat aa nak isi minyak tetiap hari. Lagi-lagi laa sekarang pun harga minyak dah naik. Boleh pokai beb.

wab: Haiyaa.. Lu batman bukan millioniare meh?

Batman: Memang laa betul tuh.. Tapi kalau asyik membazir je, billionaire pun boleh jadi muflis beng.. Kita tak boleh ikut nafsu hati je.. Betul tak beng?

wab: Yaa betul.. lu memang pandai berjimat cermat amalan mulia..

Batman: Beng, lu nak jadik kaya? wa boleh kasik tau wa punya secret.

wab: apamacam??

(Batman terus mengeluarkan brochures dan sekeping borang dari file foldernya)

Batman: Haaa nih dia...Beng lu join sama saya laa. Saya nih menceburi bidang jualan langsung MLM untuk produk cengkudu. Sebab nih laa saya kaya-raya. Saya punya downline dah ramai beng. Tapi u jangan kasik tau orang lain pulak. Malu saya nanti. Nahh...sekarang u isi ajer form nih...

(Batman hulur membership form to me)

wab: Oo-err??? Haiiyaahh sorry laa Mr.Batman, saya talak suka ini jualan2 MLM maahh..manyiak2 soli..

Batman: Ok..Ok.. no problem..I dont think cats would like cengkudu toothpaste anyway.. Tapi beng, kalau u boleh promote kat rakan2 you pun ok gak. Selain dari ubat gigi cengkudu, ada jugak barangan lain seperti chocolate cengkudu, jus cengkudu, teh cengkudu, kopi cengkudu. Banyak khasiat cengkudu nih beng..

wab: ok..Nanti laa wa pikirkan dulu. Eh satu soalan aa; Dulu ada Batman and Robin. apa sulah jadik sama Mr.Robin?

Batman: Hmm..Biasa lah, orang2 muda macam Robin tuh, darah panas. Mana suka jadik sidekick superhero ajer. Saya pun geram jugak actually. Macam laa saya tak bayar gaji dia cukup jadik sidekick saya. Saya dah nasihat dia dah, jadik laa sidekick dulu, agak2 dah cukup ilmu pengetahuan dan pengalaman, ok laa nak jadik lone ranger pulak. Tapi dia degil. Anyway, dia pernah menetap sementara kat Malaysia. Dah tukar nama baru dengar cerita.

wab: Apa nama baru dia?

Batman: Keluang man.

wab: hoh??

Batman: Yup..I know..Tak original langsung. Nak juga tiru macam saya. Kat m'sia nih punya laa banyak lagi binatang2 eksotik lain yg dia boleh tiru. Kenapa tak jadik orangutan-man ke, mawasman ke..Entah laa budak tuh. Saya pun dah lost contact dengan dia. Tak tau mana dia sekarang. Lama jugak tak dengar khabar dia.

wab: Lu ada kenal catwoman? Wa syiok sama dia jugak woo..

Batman: That bitch??! Lupa kan laa beng. Minah tuh psycho sangat lah. Terlebih seksi pulak tuh. Dia punya boobs pun tipu jer tuh..Dah laa cucuk silikon, pakai pushup bra..Fake aah.. Nak mengalih perhatian orang2 jahat masa bertarung. Pompuan..biasalaah pakai tektik2 keji camtuh kan..Tengok je laa time dia berlawan, suka betul buat posing tonggeng2. Mengalahkan artis2 dalam majalah URTV dan Mangga laa pulak. Kalau bawak jumpa orang tua nak buat menantu, malu beng...

wab: Waaaa lu pun baca majalah URTV dan Mangga aa?

Batman: Kena laa mengikuti perkembangan semasa. Banyak ilmu pengetahuan kita boleh gali daripada majalah2 seumpama itu. Tapi lately muak laa pulak bila belek2 lagi2 muka sama bebudak Afundi jer. Macam tak cukup artis daaa..

wab: Sekalang lu apa maciam? lu pun berhijrah sini Malaysia jua?

Batman: Susah laa beng. Amerika sana dah penuh dengan superhero2 lain yang lagi muda. Market kitorang kecik jer. Tapi superhero makin ramai. Macamana nak hidup. Sebab tuh saya pun berhijrah kat sini. Lagipun penjahat2 kat sini takde laa sekejam kat amerika nuhh..Sana banyak psycho with superpowers. Saya nih dah tua beng. Mana cergas cam dulu lagi. I balik rumah malam2 tired but satisfied.

wab: Ooo begitu.. So hows working here? Ala manyiak busy aa?

Batman: Kat sini ok laa.. I kerja time tak tetap. Tengok lah keadaan. Most of the time I standby jer 24x7, tunggu panggilan kecemasan. Cuma Khamis malam Jumaat pukul 930pm hingga 10:30pm jer yang saya personally off-duty. Time nih kalau ada kecemasan secemas mana pun saya tak layan.

wab: uih..apapasat?

Batman: Saya tanak miss rancangan favourite saya Malaysian Most Beautiful. Best beng tengok telatah dan gelagat contestant2 tuh. I think cerita tuh lagi kelaka dari scenario the movie laa.

wab: Apakah pandangan Brader Bat mengenai superhelo-supehelo dari Jepun seperti ultraman etc etc?

Batman: Mengarut jer semua tuh. Lagi-lagi lah ultraman. Memang mamat nih mangkuk hayun paling besar dalam dunia nih.. Hari tuh masa saya melancong ke Tokyo saya nampak ultraman lawan monster2 jahat. I think ultraman did more damage to the town than the monster. You bayangkan lah ultraman tuh besar KLCC, pastu nak wrestling guling2 dengan raksasa kat tengah2 bandar...like...duhhh! Banyak laa harta-harta awam yang musnah. Memang tak berpelajaran betul Ultraman tuh.. Sama laa adek beradik dia Ultraman Taro, Ultraman Tiga, Ultraman Gaia.. Semua tak pakai otak.. Frust tau saya. Kesian mangsa2 makhluk bumi yang kene hempap bangunan runtuh, saya jugak yang kene tolong diorang.

wab: Spacecop Gaban sama itu Ksatria Baja Hitam pula maciam mana?

Batman: Pada pandangan saya, mamat spacecop gaban nih wuss.. Sikit punya hal pun nak panggil naga gaban dia tuh. Semua nak depends kat naga gaban tuh. WTF? Oh by the way, his pet dragon's name is "Dol".. So go figure.. And Ksatria Baja Hitam? Mat rempit pakai leather jacket dan topeng macam kepala lalat ronda2 pakai motor RXZ modified? Pfff!.. What a joke man. Superheroes Jepun nih, please laa dont insult my intelligence.

wab: Mengapa superhero2 seluluh dunia suke pakai topeng aaa? Semua pun mau seclet identity jua?

Batman: Well I dont know about the rest, but for me, I ada two main reasons kenapa I pakai topeng. The truth is, I pakai topeng nih sebab nak nampak mysterious sikit. Senang nak pikap chickas. Pompuan, they're a sucker for mystery man. Trust me I know.

wab: Ooo...paham..paham.. Second leason?

Batman: Second reason, I nih takde laa hensem mana pun. In fact, tak hensem langsung. Jangan percaya laa movies2 batman yang you all tengok tuh semua menipu jer. The real batman tak hensem, sebab tuh kene pakai topeng. Malu nak tunjuk muka. Cover beb. Unless u superhero hensem macam superman, baru lah takyah laa pakai topeng sebab muka dah ada nilai2 komersial.

wab: Itu macam kalu, itu kumpulan Amok pakai topeng pun selupa meh?

Batman: Lebih kurang laa tuh Beng.. But neway, I personally suka lagu2 diorang. Lirik penuh bermakna boleh buat pedoman hidup. Kalau nak compare lagu2 macam KRU ke, or even the afundi kids themselves, jauh panggang dari api lar..Yeaa yeaaaaargh! *jerit gaya Amok*

(Tiba-tiba telefon bimbit batman berbunyi..)

Batman: Yo wassup dawg? Oo ye ke? haa...ok..ok....Alaahh sikit punya hal tuh..orait..Nanti saya datang. Nak kene panaskan engine kete dulu..

(Dahi batman dah start berkerut2 memikirkan sesuatu)

Batman: Eh Beng, oklah, kita lepak lain kali laa kay? Ada panggilan kecemasan lah.

wab: Apa hat? ada olang jahat bikin kacau aa?

Batman: Nih laaa, geng-geng MawiFC buat kecoh lagi la beng. Saya tak larat betul laa dengan diorang tuh. Takde sifat nak toleransi betul..Fanatik sangat!

wab: oo..ok..ok..Telima kasey aa kelana sudi lepak sama wa bikin ini interview..

Batman: no problem beng.. Lu pun sama laa..I really enjoy your blog. Keep up the good work yo! and by the way send my regards to your fans also ya. Especially si Lafeeme tuh..nampak yum yum tuh.. Lu memang chikas magnet lah..caya laa beng!

wab: Jangan cakap itu maciam...wa biasa sajaa... *senyum humble*

Batman: Ok laa beng.. Nice meeting you... Duty calls! Later...

------------------------------------------
Demikianlah pengalaman wa meng-interview idola wa Mr.Batman.

Ok wa mau sambung keleje..
Sekian telima kasey..

62 comments:

shell said...

kagumya.. batman reti cakap melayu :P

nEn said...

lawak siuttt.abeng u rock big time..muahmuah

torqxic inc. said...

hahahah!!
kucing interview kelawar!
buat laa interview ngan kluangmna plak wei! support local maaa!

kluangman rules...."batman is sucks!!"

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

Ah beng!

lu curang sama gf-gf blogger you eh...
dalam diam-diam..lu ada hati sama catwoman eh!...huh!...
lu tunggu...satu hari lu hilang peminat ..baru lu tau...
:P

hahaha...your blog make my day la ah beng....

zuhri said...

ah beng, bila ini interview nak keluar dalam majalah mangga? pasti gempak!!!!

TooTs said...

wah. batman datang malaysia?
tak singgah rumah pun.
sampai hati.

tak sangka batman ade masa nak surf the net and read blogs ek? tihihihihih. cayalah batman.

superhero berjiwa rakyat!

Anonymous said...

The truth is, I pakai topeng nih sebab nak nampak mysterious sikit. Senang nak pikap chickas. Pompuan, they're a sucker for mystery man ---->>so now i knw about you being mysterious *sengih*

---yan

bertique said...

lu mmg keji la beng.

chickas magnet siot .. hahah

tapi betul la, aku kagum batman terer ckp bahasa melayu .. patut ko kena la buat ala2 versi alih suara ..

err bila seisi interbiu bersama shin chan ?? usop sontorian ka ?? tak de ??

Wong Ah Beng said...

shell.. Alihsuara maahh.. Seperti itu cerita katun jepun alihsuara..Dia punya suara pun high pitch.

nen.. Talak lawak laa.. ada olang kata wa talak kelakar pun.. :(

torqxic..Kluangman tidak diketemui. Sulah pupus laa blader..

randomhatsofamilia.. Jangan itu maciam..Wa kucing maa...kuota wa bukan ampat selupa lu manusia.. Wa talak kuota punya..

zuhri.. Lu kasik wa gambar sebenar lu dulu, wa mau hantar majalah Mangga luangan "Jejaka Hensem" :D

toots.. batman tuh pemalu nak singgah lumah2 olang..heh

anonymous:yan.. Jangan keliru..Mystery-man and mystery-cat is two diffelent thing..hakhak..

bertique.. selepas ini, wa nak interview seorang lagi celebrity iaitu Ayah Pin. Malangnya dia sekalang belada di langit. How aa? Hmm..

Anonymous said...

Wuyupoooo.. superbbbbb la abengg.. tabik spring sama lu. Tapi tak leh buat ketuk ketampi aa..

PrincessRen said...

ah beng aaa... i think ur site is really funny wooo... and my princess and ren been asking about u. so, i'm gonna link to ur site. need a good laugh in my life sometimes... ;)

anisism said...

OO-ER!!!!! being anonymous opens up to more psychotic posts, no? but nonetheless, i just lurrvvee that in-the-face sarcasm of malam jumaat bits. cannot smile any wider already.

bertique said...

ah beng, ooo lu pun peminat ayah pin meh? baik baik .. ada baik wa rasa lu pegi gunung jelai .. disitu wa rasa lebih mudha utk lu interbiu ayah pin. tapi kalau susah jugak lu buleh interbiu ayah tik (itu nama timangan utk gua la - bertique, ayah tik :D)

litium said...

beng, kalau lu terer lu interbiu gua la.. gua kan ultramen

zuhri said...

ah beng, adakah elu mengetahui yang bat tu adik beradik dengan tikus? so, lu ada sniff sniff sama itu brader bat ke?

lagi satu, banyak-banyak gadget batman yang engko tunjuk tu, aku paling minat itu spender batman la. mana mau cari?

*concreterose* said...

ahbeng..

apa phone no. batman? nak call sama dia.. damsel in distress hahahahah!!

the kimster said...

Ah Beng,
Ini adalah satu interview yang sangat bagus.

nurul bahiyah said...

klezy ket, itu batmobile tatak kena belak dengan bulung ke itu taim dia park dekat bangsaaa???

pinky angel said...

hahahaa.. i leb u abbeng...
i leb u more than batman.muahh..muahhsss... achhoommmm... excuse me.. (alergik kucing) hehehe...

Wong Ah Beng said...

anonymous.. *tabik kembali*

princessren.. My plincess.. u r welkam to link with me anytime.. :)

anisism.. being anonynous has its advantages..especially if one is planning to be a psychotic mf :P

bertique..apa tik tik macam itik ajaa?? lu betik ke itik aar? heh

Anonymous said...

anonymous:yan.. Jangan keliru..Mystery-man and mystery-cat is two diffelent thing..hakhak.. ---->>>>hmmm, sambil pikir dengan mendalam..

----yan

Wong Ah Beng said...

lithium.. Lu ultraman mana spesis? Ultraman Taro/Tiga/Gaia/Seven ?

zuhri.. Itu kastem-made for mr.batman saja..bukan untuk olang lamai..

concreterosw..Dia talak kasik no phone..Tapi email address dia wa ada laa.. batman@hotmai.com

kimster..Dankyu..dankyu..

(haihh wa manyak sakit tangan mau reply sulat peminat...)

la femme écrivain said...

wa talak sangka lu kabel manyiak kuat sama batman..
send my regards to him ok ahbeng..
tell him i'd love to take a ride in his fab batmobile.drop by my window laa anytime this weekend,not sunday tho,got openhse to go to..
but lu dont worry ahbeng,wa still cayang sama lu xoxoxox

Wong Ah Beng said...

nurulbahiyah.. talak laa.. parking dalam masjid bangsar situ..

pinky angel.. muah..muah..i labyu too my number three..

anonymous:yan.. Apasal pikir dalam2? kasik celita sini maahh kita kongzhi-kongzhi perbincangan...

lafemme..Olaitt will do..I think dia lu punya seklet admirer laa..Masa interview (off the record) dia asyik tanya2 pasal lu saja..

la femme écrivain said...

ahbeng!if pinky no3,wa no blapa?!
huhu lu manyiak jahat ahbeng,wa ngadu ngan batman nnt..

Wong Ah Beng said...

la femme.. lu nombor ampat maa..pinkyangel jumpa wa duluu..balu lu jumpaa kan..? Kene fair ikut giliran first come first serp..

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

weh ah beng...lu silap...before pinky angel...wa jumpa lu dulu..means wa lumber 2 la eh?...wohoooo!!!

pinky angel said...

hahhahahaaa.. how come u make us (me, landomhasofaila & lafemme) bermadu?we r living in da same roof!!!! nanti gado u nak tdo mana???

pinky angel said...

ab beng..wa ada tulis 1 puisi chenta sama lu.wa chenta amat sama lu..hahaha

shay said...

muahahahahahahahaha mawifc bubar pon pangge batman ka?
apa pasat pangge dia..suruh jadik plesiden balu izzit? muhaha ailebyu batman..no need super power..lu cukup kaya bikin power sendili...ailebyutu ahbengolangmanyiakgila but ailebbatmanmore..

Wong Ah Beng said...

landomheartsofamila.. haihh wa sulah konfius laa..ok laa lu landom number lua..

pinkyangel.. lu 3-3 gado wa chiow londa2 lain lumah maahh..tunggu lu semua beltenang balu wa balik..haaa haa

pinkyangel..Lu puisi manyiak baguih.. berdedikasi gemilang cemerlang terbilang.. sekilanya ditubuhkan AhbengFC, wa lantik lu jadik plesident.

shay..Fanatik maa..sulah gado2 MawiFC vs antiMawiFC...hekhek..

pinky angel said...

to che.. to che.. manyak telima kasih.
kasih lu wa terima juga.

wa gelenti ah beng FC muleh kalahkan itu mawi FC

go ah beng FC!!

bertique said...

beng,

kopi o beng se. hehehe

lu tak tau ka? siang wah betik, mlm jadi itik .. kalau siang jadi itik, nnt dia olang tangkap .. lalu bogelkan gua (buang itu bulu-bulu maaa) dan panggang gua lalu dijual sbg itu peking duck

biler mau blanja wa mkn peking duck ?

chevy said...

Ah beng, ini batman lu jumpa lekat jinjang ka??wa nampak alitu lu hantar itu amoi jinjang balik lumah dia...

9 said...

wa lasa lu patut kelija sama itu majalah ujang la si kucing oren.

maya said...

ah beng arr..

klaka la u nie.. wa gelak gulin2 tau.. eh.itu boxer batman ada jual petaling street arrr...?

Wong Ah Beng said...

pinky.. werld!

bertique.. belanja boleh..tapi lu bayar..hahahah

chevy.. Bukang jinjang...kepong laaa..kepong!

9.. ujang talak kelaka laa..urtv lagi best!

maya.. ada jual di p.street..Tapi talak oliginal woo itu..

Lollies said...

wa mau tanya sama lu ah beng. itu bat ah adakah dia dari keluarga tikus juga ka? adakah itu pasal llu banyak suka sama ini bat man.

anisism said...

word of the day:

do u wanna taste how i kick u?




*pull hair*

Wong Ah Beng said...

lollies.. yaa..tikus boleh terbang-terbang..tapi ini talak keji selupa tikus talak boleh terbang

anisism.. heh...u need to pull your hair harder.

RojakBuah said...

hahha..ko ni Pek..mmg dh level Din Bramboi ni...nama asal Batman apa Pek??

lil ms d said...

whoever you are, you are very funny.

mental muz said...

ah beng wa jeles sama lu sebab
1. lu bleh jln2 depan rumah talak pakai apa2
2. lu dapat cakap sama batman
3. lu kaler rambut warna oren mak lu tak marah

p/s: beng kasi wa kontek sama batman. wa mau join itu cengkudu bisnis la

Vlad said...

One question.

Did Batman keep touching you while he was interviewed?

Last time I went borrowing salt, the motherfucker pinched my ass.

Wong Ah Beng said...

lojakbuah.. Nama asal dia adalah Khir Toyo...yup..talak sangka kan? lu jangan pecah ini lahsia aa..

lilmsd.. I am the wong abbeng..dankyu.

mentalmuz.. lu mau dia punya contact ka? tly hantar email dia batman@hotmail.com

vlad.. In fact, he did. I thinking maybe that's the main reason why Mr.Robin left him..

Anonymous said...

ayooooooo dahling,
ini cheritera batman n 'my' wab *wink* veli oli laaahhhh.. wa sukaaaa, makin sukaaaaaaaa, makin cintaaaa la sama u (baca ikut stail cerita melayu zaman p.ramlee)

;)
-liza-

may said...

wahhhh, batman interview manyak panjang wei! manyak syiok. wongahbeng boley buat lagi satu interview tak, dengan itu olang labah-labah... err, spiderman? gua punya hero leh...

Inn said...

dem.. some of those pictures made me miss reading comics. the drawing. the colors. the precise shades. eh. sorry. my comment is totally unrelated to your post.

Wong Ah Beng said...

anonymous:liza.. talak oli laa..sulah lamai sekalang bikin intervie session jugak. mowah! mowah!

may.. nanti laa jikalau wa berjaya menghubungi itu olang labah2 punya agent wa tly temulamah..

inn.. Todd Mcfarlane?

la femme écrivain said...

ah beng..
why batman x naik superbike?
suloh die buy superbike 1?
can aa?
i find superbikes sexy laa beng..

Wong Ah Beng said...

la femme... oleh kelana dia punya topeng itu batman, susah mau pakai topi keledar talak boleh fit ngam-ngam kepala.. Menunggang motor tanpa topi keledar adalah kesalahan undang2 lalulintas maah..

la femme écrivain said...

eiiyoo..
was just entertaining the thot of hugging him tightly as we ride into the nite..sigh..
damn the topeng..ciss..

suzequatro said...

kirim salam dgn batman. i love mystery man..hik hik..

PiNaT said...

AH BENG,
pas ni u la jadi side-kick batman, u ada potensi pe?

Wong Ah Beng said...

lafemmmer.. eheh..ksatria baja hitam lu tamau ka? dia naik motor juga.

sooz.. wokeh. no pelobelem.

pinat.. Wa talak superpowah laa..how to becoming side+kik..

kepala_angin said...

ilaputoo la ah beng, bila last you mandi huh.

Wong Ah Beng said...

KA.. This morning laa. u dont lemember meh? :D

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

waa kasi tampal lirik lagu dlm inin comment apa macam...

Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa

Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa

Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa

Alo, Salut, Sunt Eu, un Haiduc
--(Hello, Greetings, It's me, an Outlaw)
Si Te Rog, Iubirea mea Primeste Fericirea
--(I ask you, my love To Accept Happiness)
Alo, Alo, Sunt Eu, Picasso
--(Hello, Hello, It's me, Picasso)
Ti-am dat beep
--(I sent you a beep)
Si Sunt Voinic
--(And I'm Brave)
Dar Sa Stii Nu-ti Cer Nimic
--(But You Should Know That I'm not asking anything from you)

Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei
--(You want to leave but you don't want don't want to take me)
nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei
--(Don't want, Don't want to take me, don't want don't want don't want to take me)
Nu Ma, Nu Ma Iei, nu ma, nu ma, nu ma iei
--(Don't want to take me)
Chipul tau si dragostea din tei
--(Your face and the love from the linden trees)
Mi-amintesc de ochii tai
--(And I remember your eyes)

hehehe


translation?...wa tatau

Anonymous said...

Wahaaaaa haa haaa !!
Dari tengah geram dengan orang, trus koollll. thanks

Wong Ah Beng said...

landomhatsofamila..
alloo lahlink..apakah lagu ini?
wa talak penah dengarrr pun :?

anony..
yaa..lu kene lebih kool untuk menjadi Mat Kool :)

tucin siam said...

Ni petik dari mana lak dialog ni... terasa macam baca majalah ujang lak sessi interview din beramboi... takper ler konsep jer yg sama kut...

Tucin Siam said...

Baca temubual apek ni dgn batman rasa macam baca komik lak.... komik tanpa illustrasi.... yg heran tu boleh gelak hakuk wehhhhh... adessshhh rosak rosak!


Kiss my asss!!