Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Thursday, September 21, 2006

THE AHBENG AWARD 2006 (RESULTS)

Sorry for slacking.

I am busy the past few days and I also lazy to update bekos last few days I am busy. Anyway, I have counting the votes and got the result already.

You nominated, and you voted for them. So here the results for The Ahbeng Award 2006:

Most Voted Blogs:

Score of 50 votes and above
1. chics - (103) *Blogger Tahap Dewata Award*
2. Superdzu - (73) *Award paling gigih afundek diri sendiri*
3. skullkingdom - (56) *Award paling gigih di afundek member*
4. angelEyes - (50) *Technically disqualified.. Tapi.. talak mau hampakan peminats...*

Score of 25 to 49 votes:
1. wab - (34) *Paling kenyang mendapat 500++ ekor tikus keji*
2. LeenAshburn - (34) *The real intelligentsia blog!! British finest...*
3. anisism - (31) *Anugerah Seri Gila 2006*

Score of 10 to 24
1. Jalak Lenteng - (18) *Newbie paling cemerlang dlm career blogging*
2. cikPuanMudaStress - (17) *Manyiak gamba aksi terencat di dalam!!*
3. hazril - (17) *Editor's Pick*
4. Cacklers - (16) *Coolest HOT babes on the planet gathering under one blog*
5. miv - (14) *Blog paling karnataka radha bol *
6. KepalaAngin - (14) *Tetek Award ( * )( * )
7. freak&geek - (14) *Editor's Pick WAB's favorite concubine award*
8. betik - (13) *Buahan betik bagus sebagai pelawas*
9. The Royal Princess - (10) *Most likely to succeed as a tai-tai award*

Score below 10:
1. matilda - (8) *Mile high club special mention*
2. Atrco - (8) *Editor's Pick*
3. fade0 - (6) *Lanjiao Stud of the year 2006*
4. u-r-n-idiot -(5) *Yes..You are!!*
5. ayaqmasaq - (5) *Bibir mungil award*
6. alKunciPatah - (4) *Spare key award*
7. tipsy kitten - (4) *Paris Hilton award*
8. liverbirdforever - (3) *Honorary mention... Thinking men's wank obsession.*
9. Merapuman - (3) * Da mannn *
10. chi depressivemonsoon - (3) *Chi-bye award*
11. bisutulibuta- (2) *Si cacat yang terrer blogging..walaupun bisu, tuli dan buta*
12. pak ngah - (2) *everyone's fav uncle award*
13. Letterman - (2) * The Storyteller Extraordinaire Award -Dude..where's my mail??-*
14. muddyCopperstud - (2) *Cool bean award*
15. Jekyll & Hyde - (2) *Bill Pullman Twin award*
16. drebarlori - (1) *Dont drink and drive y0!*
17. Qiddas - (1) *Mandi Hadas Qiddas Award*

There...

Keputusan adalah muktamad.. Sekilanya lu talak puas hati sila bikin pertanyaan di situ luangan tikus keji...

Sekian,
Telima Kasey...

28 comments:

Leen Ash Burn said...

No 4-6 dapat hadiah apa2 tak? Contohnya Kereta Kia Citra sepasang sorang keeee

Wong Ah Beng said...

leen...
hehe..nanti laa wa try tanya boleh beli kia citra pakai bulu montot wa tak.. :P

kawan kpd keluarga aiman xkisah said...

beng.. award untuk komen yg paling best, paling lanjiao, paling lahanat xde ker? tu xyah nak afundek, ko jer yg pilih.

geng skullkingdom said...

wow no 3. caya lah....
banyak geng vote utk dia ni. tapi semua tak comment kat blog dia. kesian.....

Wong Ah Beng said...

kawan kpd keluarga aiman..
Hahaha.. menalik juga idea itu!
:D

gengskulkindom..
Dia marketing kene lebih power.. Mungkin lebih berjaya mengumpul komen :>

kepala_angin said...

wab, you silap la, boobies award should go to cacklers. they are the queens of boobies.

p/s: you know how much i abhor that word :-P

geng superdzu said...

superdzu kirim salam kat semua orang. dia terlalu famous sekarang dah menang tempat kedua. takde masa nak masuk blog lu ah beng. tapi dia pesan lu memang selalu dalam hati dia...

muna said...

yeyeh.walaupun saya hanya mengundi sekali, tetap chic menang. saya tumpang gumbira untuk chic :D

tareh said...

wei kenapa aku takde? blog aku ada gambar anjing hebat pun takde ke? cisss cisssss...

www.xanga.com/tarehtaik

*iklan*iklan* haha

A Babe Of Very Little Brain said...

KA, the boobies award is ours. the tetek award is yours. you see the difference?

anyway, as award organiser, lu tamao buat editor's pick of the day ka? editor's favourite blog ka? editor's honorary mention ka?

baru thrill. baru kitorang semua tau sapa you punya favourite.

9 said...

hahaha, wa ingin menghadiahkan sebijik t-shirt utk pemenang award lanjiao ini.

chics, bile lu free?

princesswaffzonkle said...

Hidup tai tai di seluruh dunia! here's a bag of science diet for u kitty kat. and seguni catnip for bonus.

superdzu said...

wow

gila ah.
menjadik jugak plan superdzu.

i am almost famous!

hi ahbeng!

Wong Ah Beng said...

kepalaangin..
tetet! tetet! tetet!

gengzupuerzooh..
talak apa..tiada paksaan memasuki blog wa.. :)

muna..
Di sini tiada pemenang atau pengalah.. Semua adalah pemenang jua. Cuma jumlah peminat sahaja yang berbeza..ho ho ho :o

tareh..
gamba2 berunsurkan kemaluan adalah di ban dari ini award..hhehe :>

Wong Ah Beng said...

babe..
Sulah ada maahh...cuba baca betul2 itu fonts in read ;)

9..
Lu memang pandai mengambil kesempatan... Hahhaha.. :>

princess woff wanker..
UUuuu dankyu dankyu...! :p

zuupazduuuh..
hello.. Moral of the stoly adalah usaha gigih tangga kejayaan.. Semuga lu lebih bergiat memblogging.. :)

Ayaq masak said...

Hahaha lawak betul award yang aku dapat. Kekekkee.

p/s: I sokong menyokong suggestion keluarga aiman tuh. Hehe.

surfingmama said...

Hi there!

We would like to invite you to showcase your blog articles to millions of internet-surfing mums through the Surfingmama Blog Carnival. Make a difference for mums all over the world. Surfingmama focuses only on stuff that matters. For mums. Submit to us practical, useful & informative articles that mums need to make informed choices. Topics include childcare, preschool, child-education, child-safety, pregnancy, child-health, special-needs, breastfeeding, mothers-health, childbirth, getting-pregnant, and even humor! Submit your article now to make it for the upcoming edition scheduled on 25 Sept 2006 at:

http://blogcarnival.com/bc/cprof_506.html

muna said...

tak kira ah ahbeng, ternyata unggul jugak chics neh, berjaya mengutip undian tertinggi walaupun wa undi dia sekali jer *blush* *clap2 untuk chics*

anisism said...

woi. takde ke kategori blogger paling banyak cipta cerita di alam maya mahupun di alam realiti. atau kategori blogger paling perasan orang ni minat dia orang tu minat dia orang ni minat orang tu orang tu minat orang ni? ataupun kategori blogger yang paling batu api menjaja cerita yang dah dipesong 180darjah? ataupun kategori blogger yang 2 muka pastu tikam belakang?

panjang pulak komen aku nih. tapi tuh lah point aku. ada ke tak semua ni weh?

pinky angel said...

beng, takde award pemblogger tegar ke beng?

blogger yg paling lama bertahan dlm arena sukan blogging ni di saat kwn2 seperjuangan tumpas 1 persatu...

Leen Ash Burn said...

Beng Beng:

Saya mahu meletakkan lasa tidak puas hati di sini. Mengapa aaahhh lu sama gua munya komen adalah same, tetapi ah lu munya name atas gua.

Wong Ah Beng said...

ayaqmasaq..
hi mungil :)

surfingmama..
err..i dun think moms around the world would like to read my article.. >:)

muna..
yay..*clap!* 3x

anisism..
itu terlalu kontlover-sial. Wa tamau terlibat. Cukuplah dengan blogland ini yang sulah busuk wa belak melata :D

kinkyangel..
Lu kasik cadangan sulah terlewat laa...takpa lain tawun boleh usaha :/

leen..
Itu adalah disebabkan wa pihak penganjur keputusan wa adalah muktamad sama sekali talak dilayan.
hohhhh!! :>

outside observer said...

wa pelasan ada blog yang sulah lama tak updet tapi masih nominated. apa lu punya klitelia boleh dapat award? sungguh tidak adil.

ifzan said...

saya nombor tiga?! tak boleh jadi ni.
rematch!

lilyliverbird said...

Thinking men's wank obsession???

lol

does that mean men wank to me or I wank a lot?

ti.e.na said...

hi lily!nak otograf boleh?:)

JekyllHyde said...

beng ah,
wa mau tenkiu sama lu, pasal lu kasi wa nya nama sikit femes. dua olang saja ka? tappa la..
tenkiu. tenkiu veli mush.


elvis has left the building...!

Wong Ah Beng said...

outside observber..
hehe..semuanya belgantung kepada pembaca maa..meleka yg meng-nominate dan jua meng-afundekss :)

ifzan..
Yaa cuba lagi..next year :p

lilyliverbed..
Both would be better? hark hak :>

tie.na..
tishk tishk tishk :|

jengkil&hyde..
No ploblemm.. kepap de gudwok :)


Kiss my asss!!