Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Wednesday, September 27, 2006

Cross it off already!!

Wa percaya lu olang pernah menjumpai blog di mana penulisnya menulis entry dan suka main cross-cross contoh seperti di bawah (rekaan semata2):

Hali ini wa pergi kongkek swimming.
Di samping swimming, boleh tengok polumpun sexy skimpy2 oso, ia juga merupakan aktiviti riadah yang bagus untuk kesihatan.
Badan yang sihat otak juga cacat cergas.

Lanjiaooo luu! Wa mau menasihati pemblogger2 yang menulis ini maciam supaya menghentikan ini amalan talak elok. Mau tulis ently blog tulis betul2 mahh.. Jangan tulis selupa main2 juga bikin cross sana cross sini selupa liquid paper... Seolah2 lu ingin menampilkan pelwatakan yang ala-ala comel dan cute.. As if to say..

"Oops! I'm cute!"

No bitch, you ain't cute and your shit stinks just like the rest o us.

Wa lisau kelana gejala ini semakin melebak di merata2 blog. To show how much i hate this phenomenon aaa, today i want to blog like that oso... See if you people like it. Here goes:

Lannjiaoooooooooooo!!!
You suck ass... Opps, sorry. What I mean is, you're a dumb fat bitch..Uhh.. And your blog suck ass too you dumb ugly pretty bitch slut ah maa! But that's ok bekos you olso setupid. You're such a dumb bitch you bitch!. Fat chicks should be hunted and shot with a shotgun.

Other than that, lu puasa adalah dilarang mengolek hidung. Wa tau lu mau kolek hidung kelana sahur tadi lu terlupa mengolek hidung. Akibatkan hidung lu agak tersumbat kelana manyiak taik hidung keras jua di dalam lubang hidung luuu...


There..HuhUhUhuhHuhuhuhu..
Sekian telima kasih..

35 comments:

shell said...

AFUNDEK Leennnnn & KA

Eh dah habis ke nih? :P

Lizzam said...

haah...pernah jumpa...dlm blog ni: http://wongahbeng.blogspot.com.

tak caya? baca:
http://wongahbeng.blogspot.com/2006/09/ahbeng-award-2006-results.html
http://wongahbeng.blogspot.com/2006/05/da-ahbeng-code.html

moral: jangan percaya kepada WAB, esp kalau anda seorang pompuan. imej kucing tu nak menyamar comel je tu...o

Wong Ah Beng said...

shell..
Dah habih laa woihh!! :P

lizzam..
haAHHAhaa.. Lain kes maa..talak sama..!! :>

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

u just learned how to use the s tag kan...kateje laaa ..dah basi dah weeyyy

DNAS said...

Iye betul, penyalahgunaan strikeout ni dah berleluasa... Orang selalu guna dalam editing mode je. Saya tak pernah guna sebab saya rasa itu melanggar prinsip saya. Prinsip saya ialah straight forward, jangan corner-corner.

trueblue said...

eh..bulan puasa kena banyak bersabar tau :)

Wong Ah Beng said...

landomhatsofamila.
U suckkkk!!! >:

dnas..
kona2 adalah kekadang best jua.. :)

tlueblue..
sabar laa nih :>

bisutulibuta said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bisutulibuta said...

yang atas tu aku..silap type. sebab jari aku puasa. oi cing, kau posa gak ker ? kau berbuka makan apa ? kau makan tikus gak ker ? habis kalau tikus tu puasa gak ? kau tunggu dia berbuka dulu baru kau makan dia ker ?

_apple_ said...

erks...

yeah i hate those strikeout...mcm ada sikit perasaan dimana kau mesti nak baca walaupun sakit mata...(curiosity kills!)

WAB,
ang tak posa ka? asik mencarut jer..kekekekek!

chics said...

woi, kurang pahala puasa okk marah-marahh

barulah sedap makn aiskrem magnolia.hehe

JalakLenteng said...

dude,
kau ckp tntang blog aku ke?
kalau ya,
maafkan lah,
hamba budak baru belajar,
kalau salah,
tolong jolokan hamba...:-)

Wong Ah Beng said...

bisutulibuta..
Yaa wa baik hati maka wa kasik can dia buka puasa dulu.. :>

epal..
ya lor, walaupun sulah crossout tanak kasik olang baca tapi seperti mesti baca juaa... :p

chics..
halo si comel maness... Sama lu wa talak malah punyaa.. sini mali..sini malii :>

jalaklentang..
Ok.. tonggeng lekas! :-o

anisism said...

beng, sekali tengok ko nih macam brad pitt lah. macam ala-ala twins gitu. kelahhh mu kelahhhh!

..::ciaobella::.. said...

didnt i told u, ur so racist? :p

Ayaq masak said...

Hahahah so true la weyh. Huhu. Selamat berpuasa! Lu puasa jugak ka bengkies?

Anonymous said...

Hahahah macam sial..afundek wab!

superdzu said...

eh betul ke lu hensem ah beng?
superdzu masuk meminang leh?

jadik bini nombor 2 pun gua talak kesah.
gua cool.

Wong Ah Beng said...

anisism..
kelahhhhhhhhhhhhhhhh!!!! :!

ciaobella..
Not racists laa..racer! :>

ayaqmasaq..
puasa penu jangan yanh yok okess.. :/

anony..
yaa lu sial jua :P

zuperzuuh..
Yaa betul jua.. Jikalau meminat sila hantar borang permohonan, sertakan sekali gamba ukulan passpot untuk tempat ke #3 ada halapan lagi..(#1 & #2 taken..)sekian telima kasih

bertique said...

wab .. awat marah2 nih .. lek aa .. aku pun byk kali gak baca menda nih, buleh tahan hangin la jugak .. satu lagi, yg tulis ada huruf besar campur huruf kecik campur ntah hapa2 punya simbol ntah .. sama hangin aku ok.

apapun, selamat berpuasa.

wegra said...

wahhh

wa mau taniah sama lu sebab lu sudah telle kloss kloss di dalam blog

ah beng ah, lu ala baca itu blog cik phuan muda stess ... lu lua olang ala cakap pelkala sama .. itu kolek kolek jua

phewwit!!!

muna said...

asalnya lu mengamuk sakan neh ah beng?

kadangkala wa juga membuat strike itu bila wa nak membuat double entry punya meaning. wa kewl jer baca strike2 tuh :P

Wong Ah Beng said...

bertiqk..
talak malahh..manada malahh.. wa biasa sajaha :)

wegra..
lu olang semua adalah gross dan spastikussssss!!! :P

muna..
sekali lagi...wa talak mengamuk laa..
Wa cuma biasa2 saja..*haih* ;o

wegra said...

ah beng ah

wa tahu lu seekletly telibur baca itu cik phuan muda stess punyia blog ... wa telopong nampaak badan olen lu golek golek jua gelak

ah beng ah

lu ala pena lenga ini kata-kata

hanya seolang spastikus lan gloss seemulajadi mengeenali seoolang spastikus lan gloss yang lain

haaaaaaaaaaaaaaaaa

wa mau tanyia lagi ... alakah lakan-lankan lan wa spastikus lan gloss?

Wong Ah Beng said...

wegra..

err...cik phuan muda stess punya blog adalah talak sehibur the other blog itu lebih berhiburan okeh!... hohohoho..

wahhlauuu weyyy..
Wa talak paham apa lu ciakap bahasa abeng lebih teluk dalipada waa..
lanjiaooo lu mana sekolah cakap sungguh olang susah mau paham????
hohhhhh!!! :p

wegra said...

ah beng ah

wa ala kawan sama oliginal ah beng selama lebih kulang 8 tauun ... wa suda maste sama lingo oliginal ah beng

wa tlanslate sama lu

hanya orang spastik dan gross sebenar mengenali orang spastik dan gross yang lain. walhal orang yang dipanggil spastik dan gross tidak semestinya spastik dan gross, because orang spastik dan gross sebenar is judging a behaviour by their definition.

hoh! :op

selamat berbuka kuching olen!

chics said...

ohhhh..runtuh jantungku

Cosmic_GurL said...

Camner nak buat cross-cross tu ah? Wa buta IT la Ah Beng :p
Selamat berpuasa wahai kuching gatal tapi chomel!

Freak & Geek said...

i hetch u!!!!!

ti.e.na said...

hahhaaa :P

mane yew tau iols perasan cute bile iols gune strikeout ha?:p

hana_kirana said...

Referring to http://wongahbeng.blogspot.com/2006/05/da-ahbeng-code.html

"Oops! Ah Beng is cute!"

Nampaknya gejala ini terlebih dahulu merebak di blog anda sendiri.

Wong Ah Beng said...

wegra..
adakah ini belmakna lu memang benar2 spastikus? ngeahh ngeahh ngeahhh! :p

chics..
meow meow
p.s. bukak posa makan apa eh?

orgasmic gurl..
< strike > macam ini lorrr < / strike> (sila buang spaces)

f&g..
U say u hatch me but ur heart says sumthing else.. hor hor hor :>

tiena..
sure maahh..mesti laa dili melasakan cute.. else why use it horr :?

hanakilana..
Wahhlauu...lu sungguh lajin menggodek entry2 wa yang lepas.. are u stalking me? :>

anisism said...

beng,
mobilemom ajak kita semua berbuka. dia kata dia nak masak ketam feberet ko dan ikan terubuk bakar feberet aku. pastu katanya, kita takyah drive. dia datang jemput kita. pastu anta kita balik. pastu kasik duit skola. are you up for it mate?!

hi mobilemom!!

superdzu said...

hi beng beng

bi bi bila
nak update?

Wong Ah Beng said...

anisismm..
Yer lah lepas tuh aku jugak yang jadik Majlis Perbandaran kasik licin semua makanan kan? >:

zuperzdu..
Hi zu-zu.. I think u cute :)


Kiss my asss!!