Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Monday, September 04, 2006

THE AHBENG AWARD 2006

Last Poll Update: Sept 10 2006
Setelah seminggu berlalu, maka telah tamat pencalonan untuk finalist2 The Ahbeng Award..
Belikut adalah senarai keputusan. Telima kasih kelana telah meng-nominate dan mengfundek sehingga komen box wa ada belatus2 ekor tikus keji.. Wa sungguh kenyang..ho ho ho..
Walaupun wa talak telima lagi new nomination, lu masih boleh mengundi lagi jika mau di situ luangan tikus keji. Sila afundek calon2 di dalam

HOWTO:

To nominate, type: NOMINATE {category} {bloggerURL}
To vote, type: AFUNDEK {category} {blogger}
1 komen = 1 vote
Yes, u may nominate and vote yourself.
Updated every lunch hour and midnight (if no lazy hor)!!



KATEGORY AND NOMINEES:

Kategory A: Blog Paling Terencat
Blog Paling Pelik/ntah apa2/Blog lanjiao yg olang adalah susah mau paham apa isi kandungan.
Nominees:

1. skullkingdom - 33 vote
2. matilda - 23 votes
3. u-r-n-idiot - 12 votes
4. wab - 11 votes
5. miv - 4 votes
6. pak ngah - 3 vote
7. anumevill - 2 votes
8. ladyugly - 2 vote


CLICK HERE TO NOMINATE/VOTE!!!


Kategory B: Paling Tak Kelaka
Blog yang talak kelaka langsung, samada informative, serious, seram, sedih atau boring untuk dibaca sebab tak best atau mungkin kelaka syiok sendiri. Blogger paling loser jua boleh dicalonkan di sini..
Nominees:

1. anisism - 32 votes
2. skullkingdom - 17 vote
3. tipsy kitten - 15 votes
4. matilda - 11 votes
5. betik - 12 vote
6. drebarlori - 2 vote
7. wab - 1 vote
8. n82 - 1 vote
9. rimaugirl - 0 vote



CLICK HERE TO NOMINATE/VOTE!!!


Kategory C: Persona Idaman
Terdiri daripada bloggers2 yang hot babes dan juga jejaka2 macho. Samada mereka benar2 hot atau macho adalah belakang cerita..sekiranya dia perasan hot jua lu boleh nominate sama itu orang.
Nominees:

1. angelEyes - 83 votes
2. LeenAshburn - 48 votes
3. chics - 33 votes
4. wab - 28 votes
5. freak&geek - 21 votes
6. hazril - 17 votes
7. The Royal Princess - 11 votes
8. muddyCopperstud - 11 votes
9. fade0 - 6 vote
10. liverbirdforever - 6 votes
11. Artco - 2 votes
12. Letterman - 1 vote
13. Jekyll & Hyde - 1 vote
14. KepalaAngin - 1 vote
15. Cacklers - 1 votes
16. fahroe - 0 vote
17. bisutulibuta - 0 vote
18. airpoolism -0 vote
19. ayaqmasaq - 0 vote


CLICK HERE TO NOMINATE/VOTE!!!


Kategory D: Paling Berpotensi
Khas untuk bloggers-bloggers baru (newbies) yang mempunyai peluang cerah untuk menjadi glamor. Blogwhoring newbies are also acceptablee. Newbies bermaksud baru start bergiat memblogging talak lebih 3 bulan dari tarikh entry ini.
Nominees:

1. Jalak Lenteng - 21 votes
2. Merapuman - 7 votes
3. alKunciPatah - 6 votes
4. Letterman - 3 votes
5. fairulnizam - 2 vote
6. Qiddas - 0 vote

CLICK HERE TO NOMINATE/VOTE!!!


Kategory E: Paling Meriah

Blog yang manyiak happening...banyak bling-bling seperti chatbox, virtual jam, virtual pet, lagu, videoclip,dan lain2 bende2 pelik laa dalam blog dia..pastuh banyak gambar2 gathering yg ada unsur2 aksi spastik. Unsur2 aksi spastic adalah seperti menampal gambar dengan mimik muka terencat(retard) sewaktu gathering etc etc.
Nominees:

1. Superdzu - 57 votes
4. cikPuanMudaStress - 21 votes
2. angelEyes - 13 votes
5. chi depressivemonsoon - 13 vote
3. Cacklers - 10 votes
6. wab - 2 vote
7. AmirEtc - 0 vote


CLICK HERE TO NOMINATE/VOTE!!!



RULERS & REGULASYEN

Pencalonan

* Setiap pencalonan atau mengundian mestilah dilakukan di situ luangan tikus keji
* Lu boleh mencalonkan sebelapa ramai bloggers u mau. Tetapi hanya satu pencalonan per kategory per komen sahaja akan diambil kira. Bermakna satu calon satu komen!!
* Terbuka kepada semua rakyat bloggers di Malaysia sahaja
* Pencalonan diri sendiri adalah dibenarkan
* Tarikh tutup pencalonan adalah satu minggu dari sekarang
* Untuk penamaan pencalonan, sila taip NOMINATE {kategory} {bloggerURL}
* Contoh: pencalonan untuk mencalonkan wong ahbeng bagi kategory C (Persona Idaman) lu perlu menaip sebegini: NOMINATE KategoryC http://wongahbeng.blogspot.com


Pengundian

* Setiap pengundian mestilah dilakukan di situ luangan tikus keji
* Lu hanya boleh mengundi bloggers2 yang telah dicalonkan sahaja. Bermakna, sekiranya lu mau undi itu orang tiada dalam pencalonan untuk mana2 kategory, lu kene membuat pencalonan itu olang dahulu sebelum lu mengundi dia.
* Undian adalah tiada limit. Lu boleh mengundi seberapa banyak yang lu mau. tetapi lu mesti ingat satu undi satu komen!! Jikalau lu mau undi berulang2, sila lah komen berulang2 (satu undi satu komen!!)
* Pengundian diri sendiri adalah dibenarkan.
* Untuk mengundi, sila taip AFUNDEK {blogger}
* Contoh undian: untuk mengundi WongAhbeng, lu perlu taip sebegini AFUNDEK wongahbeng
* Keputusan undian akan di update setiap malam (atau wa punya suka bila mau kira undi kalau lajin)

Keputusan muktamad jua. Di akhir rancangan, undian akan dikira dan pemenang akan diumumkan.

Hadiah pertama:
More traffic to your blogspot. U can bekam femes u knoww!!! Bekos more people will know your blog is the winner of the Ahbeng Award 2006

Hadiah kedua:
Ploton Juara Limited Edition (subject to availability)

Hadiah ketiga:
Peluang untuk membaca blog2 oleh wongahbeng di http://wongahbeng.blogspot.com!! Meriah kan?

Hadiah saguhati:
-Tiada- (Lanjiao luu sulah kalah jangan celita manyiak maah!!)



Sebarang sulat menyurat (alamatkan kepada maestronoob@gmail.com) akan dibaca tatapi talak semestinya dilayan. Setiap pengundian adalah percuma tiada caj dikenakan. Oleh itu, tunggu apakah lagi kamu sekalian. Jangan segan2 malu2. Mulakan pencalonan dan pengundian anda sekalang di situ luangan tikus keji..

Keputusan adalah di tangan anda!! Undi lah sekalang!!
*Burppp!!*

CLICK HERE TO NOMINATE/VOTE!!!


=== NewsLog ===

10 Sept 2006
Ploses pencalonan telah ditutup. Sila jangan nominate new blogger lagi kelana wa talak akan layan. Namun begitu.. Lu masi boleh meng-afundek calon2 yg telah tersenarai. Suka2 saja kasik bikin komenspace wa pecah talak hal punya wa lagi suka..haha

7th Sept 2006
Carta baru telah dihumpdate...sekians..

6th Sept 2006 12:11pm
Hoh..Lamai yang malah2 wa mengapa talak calonkan meleka. Perlu wa ingatkan sekali lagi bahawa wa hanya penganjur dan talak nominate sapa2 pun. Semuanya adalah belgantung kepada pala pembaca itu tikus2 keji sapa diolang mau nominate dan afundek. Keputusan adalah semua terletak di tangan anda. Undian adalah hak anda semua.

Poll updated! Next cunting counting adalah tengah malam nanti bila2 masa wa flee.. So please
throw all your undies-undies di situ luangan tikus keji..sekians..

6:30am
Sulah dua hali lancangan leality show wa ditayangkan di bloggerworld. Semakin mendapat sambutan penonton. Namun masih kulanng olang yang mengundi. Ingat! Keputusan terletak di tangan anda. Jangan salahkan wa sekilanya lu talak menang.

Proses pencalonan adalah masih terbuka.
To those nominated, wa pasti lu punya blog semakin mendapat lebih manyiak pembaca. Ini terbukti apabila lamai jua calon2 yg menghantar email kepada gua bertelima kasih kelana blog meleka semakin lamai pembaca. So apalagi lu olang semua pun boleh menjadi femes.. Bayangkan link blog lu adalah terpapar di halaman depan blog wongahbeng.. Gelenti feyyymes maaahh!

Sementara itu, masih ada lagi pala pengundi yang gagal mengundi dengan betul. Sila membuat undian satu undi satu komen ya.. To Leenashburn yang suka komplen, lu
mengundi AF tuh pun satu undi satu sms ok..Lu try laa hantar satu sms undi banyak2 pelajar AF tengok diorang layan sama lu ke tak.. So jangan cakap banyak! kejikkk..ho ho ho ho

*BurppP!* Uhh wa sungguh kekinyangan..
Ok.. Keputusan undian so far....


5th Sept 2006 1:15pm
- Sungguh lamai pengundi anonymouse. Talak apa.. Wa benarkan.
- Jumlah undian adalah masih sedikit. Silalah panggil kawan2 lu mali sini datang afundek. Lu juga boleh toolong afundek sama lakan2 pencalonan lain. Mesti saling fundek-memundek antala kamu semua untuk menang.
- Ada jua anonymouse yang telah mencalonkan bloggers dalipada dunia lain iaitu xanga. Dan blog calon itu adalah protected jua. Ini adalah menyalahi peraturan the Ahbeng Award kelana pencalonan mestilah untuk blogs yg boleh dibaca tatapan umum.
- Ok.. Undian telah di apdet.


4th Sept 2006 10:10pm
Sungguh manyiak undi yang rosak kerana talak mengikuti peraturan mengundi dengan betul.
Perlu diingatkan sekali lagi bahawa lu mesti mencalonkan/mengundi hanya satu blogger per komen sahaja.. Untuk kali ini wa kasik can laa..Tetapi next time wa talak akan ambil kira ini undi2 losak. Juga, sekilanya seolang blogger dicalonkan melebihi satu kategory dan lu ingin mengundi dia, sila nyatakan AFUNDEK {blogger} {category}. Jikalau lu talak talok kategory, bermakna wa akan pilihkan kategory dia mengikut sukahati wa.. Heheheh.

Ok.. Satu pelkala lagi aah.. Untuk pencalonan, adalah talak terhad kepada 5 slots sahaja per kategory. Minggu depan, apabila pencalonan sulah tamat tempoh, wa akan mengambil top 5 sahaja untuk setiap kategory dan menyingkirkan yang selebihnya. Oleh itu, pastikan lakan2 anda baca ini reality blog untuk mengundi nama anda.

Kepada meleka yang telah dicalonkan, silalah selalu update blog lu agar olang lamai boleh pergi masuk baca blog lu yg latest. Jangan sampai wa bikin satu lagi kategoli blog paling lama talak apdet pula. Kepada para pengundi, KEPUTUSAN ADALAH DITANGAN ANDA..... (undian adalah percuma talak perlu bayar wokehh)

Jangan lupa untuk mengikuti ini blog kelana akan ada kezutan2 yang tidak diduga...Ohh..situ luangan tikus keji wa mungkin talak mengreply sesetengah pertanyaan kelana terlalu lamai makhluk anonymous wa pun tatau apa maciam mau jawab lu..Sekian!

444 comments:

1 – 200 of 444   Newer›   Newest»
mobsterman said...

NOMINATE KATEGORY D http://jalaklenteng.blogspot.com/

mobsterman said...

AFUNDEK JALAKLENTENG



p/s: Mr.Wong..betul ke cara aku mengundi nih?

MerapuMan said...

NOMINATE KategoryD http://lawak-jokes-weirdstuff.blogspot.com

MerapuMan said...

AFUNDEK MerapuMan

wa mesti la sokong diri sendiri.

mobilemom said...

*LOL* Kau adalah kucing yang peling keji aku pernah jumpa!!!!! :P You rawk la kucing!!!! Memang ada super booster ok!!

Anonymous said...

NOMINATE B www.anisism.blogspot.com

blog paling boring dalam dunia... ntah aper2

Anonymous said...

NOMINATE kategory A http://ladyugly.blogspot.com/

p/s: its not my blog d'oh

Anonymous said...

NOMINATE KATEGORY A
http://madnessinvain.blogspot.com

Anonymous said...

AFUNDEK MADNESSINVAIN

Wong Ah Beng said...

POLL UPDATED!!

Anonymous said...

NOMINATE KATEGORY C
http://www.chicsinred.com/

Anonymous said...

AFUNDEK CHICS!!

Anonymous said...

NOMINATE KATEGORY E
http://cik-puan-muda-stress.blogspot.com/

Freak & Geek said...

wob, aku malas nak baca lah, boleh tak aku afundek ko untuk sumer category?

kire layak tak????

SILA JAWAB!!!

Ayaq masak said...

AFUNDEK JALAKLENTENG
AFUNDEK CHICSINRED ntuk hape hape kategori pun yakyakyak!!

anisism said...

hahahahahahahahhahahahahahaha. lawak nye. nih memang stok cari gaduh la kengkonon nih eh stok bikin karakatoa.....

ada anonymous undi aku dowh. aku suka la kat dia. blog aku boring pun dia baca jugak. caya lah anonymous.....

aku nak afundek, tapi kang dia tutup blog lagi kang.

reyyna said...

NOMINATE Kategory C
www.hazril.blogspot.com

AFUNDEK Hazril
AFUNDEK Chics
AFUNDEK anisism (walaupun tak best)

JalakLenteng said...

Kehadapan Panglima WongAhBeng,

Pls letak Freak & Geek dalam Category C.

Pada firasat hamba, Hamba rasa Dinda Freak & Geek adalah dayang yang hot/sexy-naughty-bitchy-meal.

Seluruh Desa Permai hamba mengundi Freak & Geek bagi category itu.

JalakLenteng said...

Btw Panglima WongAhBeng..

apa kata tuan hamba tambah category baru... blog paling loser..

nanti orang akan pergi blog tuh untuk melihat betapa losernya blog yg dicalonkan. Akan menambah hit blog tuh.

reyyna said...

ye saya setuju dengan cadangan jalak lenteng

Anonymous said...

aku nak afundek si anisism si paling lahanattt dan lanciau sebab dia suka sangat kutuk minah shoesaddict tuh. untuk itu, aku afundek minah shoesaddict untuk blog paling world sekali dalam dunia.

A Babe with Very Big Boobs said...

i seem to sense a lot of bitchiness among those who nominate other blogs for this yet another mindless but fun activity initiated by ahbeng.

but never mind that. here are my nominations:

NOMINATE KATEGORY A:
Wong Ah Beng http://wongahbeng.blogspot.com

NOMINATE KATEGORY B:
Matilda http://mysteriousmatilda.blogspot.com
Tipsy Kitten http://englishbreakfastea.blogspot.com

NOMINATE KATEGORY C:
Letterman http://surat-surat.blogspot.com
Jekyll & Hyde http://certifiedschizo.blogspot.com
Leen Nation http://leen-ashburn.blogspot.com
Wong Ah Beng http://wongahbeng.blogspot.com
The Royal Princess http://istilllovewaffles.blogspot.com

NOMINATE KATEGORY D:
Letterman http://surat-surat.blogspot.com

NOMINATE KATEGORY E:
Cacklers http://perverted-cacklers.blogspot.com

Anonymous said...

anisism.. poyo la luuu minah

kookabooras said...

usul: cadangan - blog wong ah beng dlm kategori persona idaman.

Anonymous said...

gua calonkan blog nih dlm kategori A:
lulathebigtourist.blogspot

gua tgh surf blog tetibe jumpe blog nih. x paham langsung!

Anonymous said...

eh celaka betul, ramai guna anonymous, aku pun nak guna anonymous jugak.
1-AFPUNDEK WAB sebab ni blog dia.
2-AFPUNDEK Freek and Geek sebab gambar dia comel.
3-AFPUNDEK merapuman sebab dia tayang gambar spender.
4-AFPUNDEK Aninsm, sebab dia ni gila, phobia pada binatang but in love with WAB's blog.

Anonymous said...

*LOL*

Clap! Clap! Clap!

I loike a babe with very big boobs nominations!!

Wong Ah Beng said...

Poll Updated...
++++++++++++++++++++

mobilemom..
booster is guuuddd :P

freak&geek bebeh..
Haa for you can wann..no ploblem.. But kenot go for kategory C bekos more than three months oleady.. :@

analsism..
huh? Please dont biadap in this blog. This is a place for people to enjoy, and bekam a part of the reality blog okes.. >:(

Jalak & reyna..
Itu kategoli wa gabungkan dalam kategory B.. :>

Babe Big Boobs..
Haihh sungguh manyiak lu punya pencalonan..takpa wa kasik selitkan jua..tetapi cukup seminggu pencalonan tamat wa hanya akan maintain top 5 percategory sahaja.. :/

Kookabooras..
Cadangan ditelima.. Sudah ada pencalonan pun..so wa anggap pencalonan lu dikira sebagai satu undi untuk WAB.. HEeeeeHe :B

ainee said...

Kategori D:

Jalaklenteng: http://jalaklenteng.blogspot.com/

tulisan dia sinis, ada bakat dab setiap entry best.

kep on writing!

Anonymous said...

apsal tak de anugerah utk, err .. paling byk tutup + bukak blog balik + using anonymous for commenting in others blog punya anugerah tak de?

apsal tak de? boring ah. kalau ko ada kategori tuh, harus aku menang ok .. anis, shadap yew.

btw, ada baiknya buat satu kategori utk err .. blog to watch ker .. most talented bloggers ker .. or, apa2 la .. benci la aku.

yg benar, anonymously betik.

Anonymous said...

AFUNDI Chics !!!

Anonymous said...

Nominasi Kategore-rie D
http://qiddas.blogspot.com/

AFUNDEK QIDDAS

Wong Ah Beng said...

UPDATED!!
Next poll update is during lunch hour if I feel not lazy...dankyu!

anony:betik..
hehe..taklak boleh laa banyak2 sangat kategoli..nanti pening mau kira undi. Sikit2 sudah maahh. :)

Sir Dirty Joke said...

AFUNDEK MerapuMan

Acren said...

AFUNDEK Hazril

Acren said...

AFUNDEK Hazril

KA fanclub said...

afundek KA at http://www.kepalaangintalk.blogspot.com/ for category persona idaman.

Thx bengbeng!

Anonymous said...

AH PUNDEK WONGAHBENGGGGG!!! (cat idaman)

anisism said...

cepat!! aku nak prepare ucapan kemenangan aku nih!!

aku suka la anonymous nih sumer. sayanggggggggggg korang. aku tunggu blog yang betul2 layak untuk diafundek nih. mana pencalonan nih? takde sape berani kerana benar ke!

anisism said...

hey betik, apsal anonymous?? tak beraniss keranaass benarsss okaaay yewws. tak kelass gitu. what's next? moderate comments?

Shopper Mom said...

AFUNDEK The Royal Princess!
AFUNDEK Leen Nation!
AFUNDEK Cacklers!

penat la nak afundek dlm banyak2 komen.

Beeg and Beeeautifoool said...

saya pun mau nominate jugak. maka pencalonan saya adalah seperti yang berikukt:

NOMINATE KATEGORI B www.xanga.com/fluffyblackdahlia

cepat semua, mari kita afundek ini blog.

Anonymous said...

AFUNDEK jalaklenteng catD

InspireLab-1 said...

here we go,
http://jalaklenteng.blogspot.com/

afundi satu kali kpd jalak..

cikencop sedap said...

http://jalaklenteng.blogspot.com/

lawak syiot...!! Kiok Kiok, up satu undi!!

fluffyblackdahlia said...

afundi anisism
aku tak sabar2 nak tgk die bg ucapan nih..

kintelopan said...

NOMINATE CATEGORY C http://freaxandgeex.blogspot.com

Anonymous said...

APUNDEKKK WABBBBB ALL DA WAYSSSSS!!!

A Babe Of Very Little Brain said...

because i don't want to scatter your comment board with too many of me, so I will group all of my votes in one.

here goes:

AFUNDEK LETTERMAN KATEGORI C
AFUNDEK LETTERMAN KATEGORI D
AFUNDEK LEEN ASHBURN KATEGORI C
AFUNDEK JEKYLL & HYDE KATEGORI C
AFUNDEK THE ROYAL PRINCESS KATEGORI C

to all the nominees, you guys owe me beberapa keping chapati. thank you.

(my undies also very cheap)

Wong Ah Beng said...

POLL UPDATED!!!!!!!


Beeg and Beeeautifool..
Kenot..Itu entry adalah protected.. Sekians cuba lagi. :/

Babe..
I dun mind a scattered comment board.. S next time 1 undi 1 komen dankyuu!!
ho ho ho :>

MerapuMan said...

Ah Beng. Laku betul post kau ni, hasil dari idea aku. Consultant fee bila nak bayar? Lagi satu idea. Jenis-Jenis LoveBite... semalam punya Malay Mail ... ada ke dia letak gambar lovebite DK pada CT... cerita tu sesuai kat blog aje. mana sesuai kat paper.

AFUNDEK MerapuMan - masuk bakul angkat sendiri.

Anonymous said...

NOMINATE KATEGORI A:
http://www.you-are-an-idiot.blogspot.com/
sama merapu mcm blog wab

[Is]landa said...

saya afundek number 8 untuk kategori c

Jibam said...

AFUNDEK you-are-an-idiot!

Anonymous said...

NOMINATE B www.drebarlori.blogspot.com

ikan kembung said...

undi jalaklenteng

Azrina said...

NOMINATE Kategory A http://anumevill.blogspot.com/

Boo said...

NOMINATE kategory C http://www.fahroe.com/

p/s : Well...he is hot to me.

princesswaffzonkle said...

Saya
AFUNDEK LEEN ASHBURN KATEGORI C
dan diri sendiri
AFUNDEK THE ROYAL PRINCESS KATEGORI C

Babe! Chapati on the house!

Anonymous said...

AFUNDEK Jalak Lenteng



Just read...very nice blog

the^dude said...

jalakLenteng is the craziest man among us...
nice articles and he's got a point though....

http://jalaklenteng.blogspot.com/

cacklers said...

Our votes are as follows:

AFUNDEK CACKLERS KATEGORI E

AFUNDEK LEEN ASHBURN KATEGORI C

AFUNDEK THE ROYAL PRINCESS KATEGORI C

AFUNDEK WONG AH BENG KATEGORI A

Thank you for your time.

Leen Ash Burn said...

Lu keji la Beng-Beng suruh buat satu line satu afundek. Sah2 lah kau nya blog comments hit juta-jutaan nanti. Kejiiiihhh.

Leen Ash Burn said...

Afundek WAB Kategory A: Blog paling terencat.

Leen Ash Burn said...

Afundek Anis Kategory: Paling tak kelaka sebab bagi can laaa kat anonemies dia rasa best bagi dia menang.

Leen Ash Burn said...

Afundek DIRI SAYER SENDIREYYYY utk Kategory C: Persona Idaman sebab saya memang suka glamer secara murahan begini.

Leen Ash Burn said...

Afundek Royal Pwincess utk Kategory C: Persona Idaman sebab dia lagi best dari saya.

Leen Ash Burn said...

Afundek Letterman utk Kategory D: Paling Potensi sebab dia pun best jugak.

Leen Ash Burn said...

Afundek Cacklers utk Kategory E: Paling Meriah sebab kami memang best keh keh.

lediagli said...

AFUNDEK A LADYUGLY

sebab aku pon tak taw apa aku taep.. cehh sapa pepandai memfundek blog aku kat sini.. hishhh

Make it Funny said...

AFUNDEK MerapuMan

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

biar ego gua tinggi...asal jangan jali victim....

mobilemom said...

Ok ok aku nye turn...

AFUNDEK Anisism: Sebab aku suka entertaiment yang boleh bagi aku energy booster.

AFUNDEK WAB: Sebab memang blog ni penuh dengan kekejian yang terlampau.

AFUNDEK LEEN-ASHBURN: She's my favourite blogger.

Aku nak Afundek flufflyblackdahlia tapi kena block only for xanga members so dah tak boleh nak baca lagi dah. :(

Then aku nak Afundek princesswoffzonkle sebab aku selalu tonge tied bila nak sebut nama dia!! :) Tapi aku suka. OK tak?

Anonymous said...

NOMINATE Kategory D http://alkunchipatah.blogspot.com

Dame RoSse said...

AFUNDEK MADNESSINVAIN KATEGORI A
AFUNDEK LEEN ASHBURN KATEGORI C
AFUNDEK WAB KATEGORI E

Majulah Sukan Untuk Negara

Toyol Puteh said...

aku pon nak AFUNDEK CHICKS.... chicks mmg hot !!!

munmzzz said...

AFUNDEK http://alkunchipatah.blogspot.com !!!!!

Addict to.. said...

AFUNDEK CATEGORY PALING MERIAH HTTP://SHOESADDICT.BLOGSPOT.COM !!!!!

thx!

mobsterman said...

Memandangkan undian adalah free, maka aku nak afundek lagi...

Kat A: MIV
Kat B: matilda rawkss!!
Kat C: freak&geek babe..
Kat D: Jalak anak jantan!!
Kat E: angel eyes rules the blogworld!!!!!!

Anonymous said...

Pemenang sebenar adalah tuan penganjur. Oleh itu, saya ingin meng-afundek wongahbeng untuk kategory C.

you are the mann mr wong too come up with this shit!! muahaha

-Sha-

Wong Ah Beng said...

updated

R2K said...

AFUNDEK MerapuMan
AFUNDEK MerapuMan

Merapuman is the best!

AFUNDEK MerapuMan
AFUNDEK MerapuMan

cruel said...

AFUNDEK CATEGORY C HAZRIL

best gile khinzir!!!!

Pesanan pihak penaja said...

alex..

Lu mengundi the same person berulang2 kali dalam satu blog akan tetap dikila sebagai satu undi.

(kecuali the same person but different category adalah dibenarkan)

Sekilanya lu mau undi the same person of the same categoli, sila satu undi satu komen..hehe..

Undian akan di humpdate tghari karang jikalau wa lajin..

sekian tlimas!

-WongAhBeng-

reyyna said...

AFUNDEK Chics !!

reyyna said...

AFUNDEK Hazril

fade0 said...

itu fade blog senang faham ka?

Anonymous said...

NOMINATE amiruddin.blogspot.com Etc utk Kategori Blog Paling Meriah.

jibam lagi said...

AFUNDEK U-R-N-IDIOT!

aku dungu said...

AFUNDEK U-R-N-IDIOT

Anonymous said...

AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS

Anonymous said...

Kategory E: Paling Meriah

Nominasi:
tripfantastic.blogspot.com

pengafundek said...

AFUNDEK Leen Nation!

pengafundek said...

AFUNDEK Royal Princess!

noname said...

Afundek WAB catC..

Coolesstt catt!!

TrueSoul said...

affunnndekkk angle eyess..

I think she's great!

bisutulibuta said...

Kucing...aku merajuklah..blog aku tak der pencalonon..

anisism said...

AFUNDEK SHOES ADDICT untuk blog persona idaman!!!!!!!!!!!!!!

aku berani kerana benar!!!!!!!!!!!!!!!! muahahahaha......

aku merasa bangga kerana berani kerana benar. mana itu fluffly kuci kuci mari kita berani kerana benar.

Anonymous said...

ermz jalaklenteng.blogspot memang besh, boleh undi ker?

chikabooms said...

afundek freak&geeks
She's virtually hot!

lilyliverbird said...

not sure what this is about but:

AFUNDI PrincessWaffzonkle
AFUNDI Hazril

Cheers.

Wong Ah Beng said...

Ok...updated..
Next update at midnite if wa lajin..

Anonymous said...

afundek kategory A anumevill

Azrina said...

Eh, aku nominate...lupa nak ngundi.

Afundek Anumevill Kategory A

A Babe Of Very Little Brain said...

AFUNDEK CACKLERS Kategori E!

sekian!

Reza said...

Wa mye nominesyen (slot available) & Afundek:

Kategori A, Paling Terencat:

mysteriousmatilda.blogspot.com.

Kategori B, Paling Tak Kelaka:

englishbreakfastea.blogspot.com

Kategori C, Persona Idaman:

shoesaddict.blogspot.com (manyak nasihat pasal boyfie wooo)

Kategori D, Paling berpotensi:

shoesaddict.blogspot.com

Kategori E, Paling meriah

AFUNDEK angeleyes
AFUNDEK mata malaikat

She rawks mannn! Wander whether she sells boosters

Sienna said...

Category E

AFUNDEK angel eyes

Azizul said...

Category E

AFUNDEK angle eyes

Gorgeous!!

strucked 12 said...

Kategori B

AFUNDEK Tipsy Kitten

JalakLenteng said...

hamba mengundi Freak&Geek.....

Anonymous said...

Undi Panglima Besar Jalak Lenteng...

Lotter said...

AFUNDEK Matilda

no shit cha'll!

Datuk K said...

Category A : AFUNDEK MIV

mawiWerld said...

AFUNDI FREaK&GEEK

Werld!

pengafundek hantu said...

anis, wa bukak tatak belani ooo .. wah belani dalam kesamaran .. hehe depan2 wa takut, belakang crita wa slalu jugak buat ..

biasala, wa primadona apa .. lu apa hat tak puas hati? apa hat? apa hat?

beng, aku malas nak undi. nama aku tak de .. lagipun mana pengadil? mana? kalau ada pengadil pun kita salahkan pengadil kayu, nak suh main undi? tak jalan beb ..

so what's next?

yg benar, saya betik.

Ina Kulai said...

Kategori B AFUNDEK Matilda

mobilemom said...

ok ok...saya nak AFUNDEK BISUTULIBUTA

Catagory C!!! :)

suckass said...

Pengafundekhantu/betik - Pengadil tak perlu lah. Undian pun open for all to see nih hah.. boleh kira sendiri apa..
As for nomination, ko nominate laa diri ko sendiri kalau nak masuk dalam list sangat.. appaarraaruu mangkuk!!

Wong...wa caya luuu.. AFFUNDEK WAB CAT A

anisism said...

aku afundek reza la camni!!!
sape la ko weh, nanti orang ingat ko tu anisism pulak. ingat, berani kerana benar.

reyyna said...

AFUNDEK Chics

mama mia said...

AFUNDEK hazrillll

Afundek ur an idiot

tahniah kepada pihak penganjur kerana mengadakan pertandingan sebegini. bole discover byk blog baru2 and kelakar.. telima kasih itu beng beng aaaaaa

MieYuDa said...

aku nak AFUNDEK ALKUNCHIPATAH... blog tu sememangnye sengal dan x de keje

cruel said...

afundek cat A : u.r.n. idiot

best giler tahap cipan. Best giler, best giler, PIPI you rock!

Reza said...

Anisism

Aku takde blog la. Aku bukan ko la, ko tu popular. Aku ni lelaki yang gila khinzir syok kat Matilda!

Anonymous said...

afundek drebarlori.....

Shopper Mom said...

AFUNDEK Superdzu (Category E)!

crofiend said...

Nominate LEEN ASHBURN's blog <- cayang ini akak

nominate MADNESSINVAIN <- sebenarnya blog dia hmmmm.. insightful. came in quite useful for english lessons... hehehe :P

nominate WAB <- mcm kenal... hahaha pada suatu masa dahulu kala... kuak kuwak kuak kuak... you have resurfaced aye! lol

princesswaffzonkle said...

work sux. so here goes.

AFUNDEK LILY THE LIVERBIRD - CATEGORY C! ho yea. http://liverbirdforever.blogspot.com/

AFUNDEK CACKLERS - CATEGORY E.

AFUNDEK WAB - CAT A

AFUNDEK ANIS - CAT B

chics said...

afundi adlin aman ramlie.hehe

macam-macamla ko ni beng

pipi jr said...

afundek urnidiot!mmg retard la blog tu tp best!

pipi jr said...

afundek urnidiot!mmg cacat ngan retard blog tu tapi best!ya pipi yaaa rawkk!

pipi jr said...

afundek urnidiot!mmg cacat ngan retard blog tu tapi best!ya pipi yaaa rawkk!

Anonymous said...

AFUNDEK chics

tina said...

Afundek Chicsinred 100000x

N82 said...

NOMINATE Kategory B http://n82.blogspot.com hehehe :P

fluffyblackdahlia said...

ntah.. misti Beeg and Beeeautifoool ni jealous sebab tak dapat baca protected posting aku.. huhu

A&W teddy bear or is it a koala bear said...

Saya nak vote for Anisism bagi kategori B. Tapi kadang2 saya rasa catatan dia agak kelakar, terutama yang plg latest ni.. tapi kenapa dia selalu kata berani kerana benar??

AFUNDEK ANISISM

Anonymous said...

saya mau afundek superdzu kerana dia adalah cool.

jijiisdead said...

ah beng tauke! brader!
gua mau AFUNDEK SUPERDZU!
dia luduk itu lalam kategori E.
gua sama dia member kaki judi lulu masa..
jangan lupa kila gua punya undek

cepol said...

KATAGORY C: PEREMPUAN IDAMAN hehehe..
http://www.chicsinred.com

Kalau mau nominate diri sendiri dan vote diri sendiri buleh ke beng?

ifzan said...

halo ah beng!
gua mau nominate AFUNDEK SUPERDZU ok! long live superdzu! i love you!

superdzu said...

gua mau undek dili sendiri.

gua adalah bebas dari gejala dadah dan alkohol serta surat layang.
juga pernah mewakili sukan diantara sekolah2 zon6 dalam acara bebas melukis.
gua juga pernah menyertai akademi fantastik iaitu macam akademi fantasia tapi lain.
gua gemar membaca buku sabun.
gua juga amat menyayangi bapa merdeka, tapi nama dia sudah lupa woh.

okay.
gua chow dulu.
gua caya sama lu.

flufflyblackdahlia said...

Saya afundek (top ke bottom tak kiralah) http://airpoolism.blogspot.com untuk kategori C dan http://fairulnizam.blogspot.com untuk kategori D

ali_bapoo said...

suckass
mau ko tau aku mangkuk nih? aku mangkuk yg terer guna internet sptmana ko suckass yg terer guna internet.

best kan?

apa ni, kalau berani kerana benar - kasi tau la nama sebenar .. wah sungguh rhyme.

yg benar, sentiasa - betik.

Ahmed Daniel Moustape said...

aku nak AFUNDEK CHICKS dalam kategory C ngan ALKUNCIPATAH dalam kategory D

chicks adalah wanita idaman malaya. chicks sudikah ko kluar dating ngan aku?? hhahaha

Anonymous said...

seronok pula mereka kene nominate

AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS
AFUNDEK SUPERDZU
AFUNDEK ANISISM

ah beng ah, ini machiam ada bule ka?

Anonymous said...

Kategory B: Paling Tak Kelaka

Nominasi:
betik.blogspot.com

pengundek pervert said...

wa mau afundek kategori C oni.

AFUNDEK princess
AFUNDEK anisism
AFUNDEK leenashburn
AFUNDEK babewithlittlebrain
AFUNDEK freak&geek
AFUNDEK lilyliverbird
AFUNDEK cacklers

Lain2 kategori tuh lanjiao laa wa talak pedulik. wa pervert pe!

bukan ifzan said...

NOMINATE Kategory A & B
http://skullkingdom.blogspot.com

Aku Ngah Endut said...

Nominate Kategori A dan blog paling membazir duit..
http://pak-ngah.org

muNm said...

afundek wongahbeng.....meow meow

muNm said...

eh lupa.... afundek wongahbeng utk semua katogari yg dier dinominate kan...

...structt.... said...

afundi
http://jalaklenteng.blogspot.com/

R2K said...

They are all so good!

tooots said...

AFUNDEK LEEEEEN NATION!!!
AFUNDEK WAB!
AFUNDEK SUPERDZU
AFUNDEK CACKLERS!
AFUNDEK ANISISM!!!

*bagi kategori masing2

sekian

thesyemism said...

afundek superdzu!

dia amat bagus.
comel.
kelakar.
dan pandai.
macam sang kancil.

stolencar said...

i love superdzu.

afundek sama dia!

cuppacakes said...

afundek superdzu!

she's very yumm yumm

wondermilk said...

afundek superdzu!
and drink more milk

kfc idamanku selalu said...

ape la alkunchipatah merapu? tapi afundek alkunchipatah... huuhuhuhu

bathestha said...

nominate & affundek cat c fade0.blogspot.com

Yippie said...

i nak nominate category C http://sugarplumpickle.blogspot.com/

lips dia sexyyyy..yay!

Halim Othman said...

Kategori B

AFUNDEK Matilda

Mari afundi Matilda. Dia kaya, sexy, seksa dan banyak duit. Will you be my girl, Matilda? kuang kuang kuang

Datin Rocky said...

AFUNDEK Angeleyes Kategori C

Freddie said...

Afundek Angel Eyes

Anonymous said...

afundek cat b, DREBARLORI

hazril's fan said...

afundek hazrilllll

bawang puteh said...

AFUNDEK CHICS!
AFUNDEK SUPEDZU!!!!!

Kelab sahabat angel said...

Saya undi Angel Eyes! Aksi dia tak spastik ok, tapi dia adalah sangat cute dan gorges..

Sahabat mata angel said...

AFUNDEK ANGEL EYES

Biru Mata Hitamku said...

AFUNDEK Kategori Paling Meriah Angel Eyes

Anonymous said...

AFUNDEK CACKLERS
AFUNDEK LeenNation

ti.e.na said...

afundek liverbirdforever
woohoo!

ti.e.na said...

tadi utk kategori C.

skang nak afundek Superdzu kategori E.

ti.e.na said...

and oso cikpuanmudastress utk kategori E jugek!:p

Treasurer, Angel Eyes Fan Club said...

AFUNDEK Angel Eyes utk semua kategori yang dicalonkan

Reza said...

AFUNDEK Matilda

Afundek la Matilda!!! Dia da BOMB! cantik, menarik, kau memang gedebom, Matilda cintaku!!

shaheeran said...

AFUNDEK {Kategori A} {Wong Ah Beng}
AFUNDEK {Kategori C} {Chics}

kepala_angin said...

nak join the bandwagon too..

A: matilda
B: matilda
C: leen
D: no vote
E: no vote

ifzan said...

AFUNDEK skullkingdom kategory A
AFUNDEK skullkingdom kategory B
AFUNDEK betik kategory B
AFUNDEK superdzu kategory E

ifzan said...

nominate superdzu
kategory c
http://tripfantastic.blogspot.com

comel!
(tidak. dia tak bayar saya. ikhlas ni)

gadis idaman brad pitt said...

afundek superdzu
afundek skullkingdom untuk dua2 kategori
afundek betik

saya suka mereka.
mereka memang awesome

kintelopan said...

AFUNDEK LEEN-ASHBURN!!!

aku suka citer antu dia....

anisism said...

dalam banyak2 nih, aku suka treasurer kelab angel eyes! oleh sebab itu, aku, berani kerana benar, mengafundek lagi sekaaaaliiii angel eyes untuk kategori pesonaahhh idaamaannn!

jim bob said...

ello mate ah beng!

i want to afundek
cikpms!

i want to afundek
superdzu!

i want to afundek
skullkingdom!

A Babe Of Very Little Brain said...

saya, janda gatal, dengan bangganya ingin menngundi jejaka idaman kalbu ramai dara/janda gatal:

AFUNDEK KATEGORI C FADE

hello there handsome!

A Babe Of Very Little Brain said...

kerana saya masih gatal jua lagi, saya tetap mahu membuang lagi satu undi ke arah:

AFUNDEK KATEGORI C FADE

you look gorgeous, handsome.

superdzu said...

saya nak afundek skullkingdom.
budak itu manyak bagus.
blog dia ntah apa apa ntah.
tapi orangnya manyak bagus.
suka menderma.

itu cikpms pun saya nak afundek!
dia amat gila otak.
saya suka.

A Babe Of Very Little Brain said...

saya masih lagi dengan mode janda gatal ingin mengemukakan satu pencalonan baru iaitu:

NOMINATE KATEGORY C http://copperstud.blogspot.com
atau lebih dikenali dgn nama Muddy.

AFUNDEK kategori C MUDDY!

princesswaffzonkle said...

saya kawan janda gatal yg juga gatal ingin mengundi untuk muddy.

AFUNDEK kategori C MUDDY

woot wootttt chugga chugga

bertique said...

i want to afundek:

wab!
anis!
superdzu!
pms!
skullkingdom!

sila update ini poll.

ah beng .. lu tido lagi ka?

Anonymous said...

AFUNDEK CHICS

Anonymous said...

NOMINATE KATEGORY C
http://www.chicsinred.com/

Treasurer, Angel Eyes Fan Club said...

Anisism

Terima Kasih atas undian anda.

sekali lagi AFUNDEK angel eyes!

Beautiful woman needs all the votes she can get!

I'm a high flyer in the sky. said...

Vote for Tipsy Kitchen hickhick

Johari Jemari said...

Kategori A: Afundek matilda
Kategori B: Afundek Tipsy Kitten
Kategori C: Afundek Chics
Kategori D: Afundek Fairulnizam
Kategori E: Afundek WAB

Anonymous said...

AFUNDEK skullkingdom kategory A & B

silent-no-more said...

Kategori A : AFUNDEK WAB
Kategori B : AFUNDEK Tipsy Kitten
Kategori C : AFUNDEK http://copperstud.blogspot.com/
Kategori E : AFUNDEK Superdzu

majulah blogland utk semuaaa
result bila??

A Babe Of Very Little Brain said...

kegatalan saya masih belum hilang, maka sekali lagi saya menurunkan undi saya buat:

AFUNDEK KATEGORY C FADE

dan

AFUNDEK KATEGORY C MUDDY

mereka berdua jantan kekar. saya suka. anda suka jua?

kobana said...

afundek tripfantastic!
tq

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 444   Newer› Newest»

Kiss my asss!!