Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Friday, September 08, 2006

THE AHBENG AWARD 2006 (FINALIST)

Last update: Sept 19 2006, 1030am
Talian mengundi telah ditutup. New votes talak akan dilayan..
Nanti wa updates. Sekian telima kasih :)

*BURPPPPPPPPPPPPP!!!!!*

==========================================
Speech of the day.......

"I don’t see the point of giving a speech when u r only nominated, not winning THE AWARD though. However, since it’s an obligatory task, I shall proceed with my nomination speech.

Thanks to WAB for coming up with ridiculous idea on such award.
Thanks to Jalak Lenteng, my current toyboy (eventhough i sense he's seven-timing me behind my back) for nominating me.
Thanks to fellow nominees for being on top of me as always. I mean on top of the list lah. Grrrr…take that perverted mind off!
Thanks to whoever that wasted their precious time, voting for me.

N thanks for those who r reading my blog and not voting for me. I appreciate such gestures.
Yes, I can be bitchy at times. Since it’s that time of the month, I choose to be nasty.

AND PLS DON’T VOTE FOR ME. U R DOING ME A DAMN BIG FAVOUR.
HAVE A *TUTTT*INGWONDERFOOL MONDAY AHEAD, PEEPS!"


- Freak & Geek -


Ok..Back to the show..

Format baru untuk mengundi adalah seperti berikut:

AFUNDEK {nama pelajar} {critique}
Contoh: AFUNDEK WONGAHBENG sebab blog dia kool gilaa penuh dengan idea2 lanjiao yang keji dan best!!


Talian mengundi adalah di-extend sehingga wa punya hit counter mencecah 65,000 hits ada mood nak updates..

Belikut adalah senalai pala pelajar finalist yg berjaya mendapat tempat untuk The Ahbeng Award...

CARTA THE AHBENG AWARD 2006
Tangga kedudukan untuk hari ke-5 (Last updated: Sept 15 2006)

*CLICK HERE TO VOTE!!!!!!!*


1. chics - (100)
"...she has rejected Ah Beng's pervy advances time and time again " - P.Crouch

2. Superdzu - (72)
"...wa silalu nampak itu bulak comel kat pasar tani woh. wa jual kucing lanjiao. dia tak penah bili wa punya sup kucing tapi... " - WongAhBengWannabe

3. skullkingdom - (54)
"...afundek skullkingdom sebab dia lanjiao! " - WongAhBengWannabe

4. angelEyes - (48)
"...dia cun (betul laaa.. aku dah jumpa dia weyyy..bangga nie hins hins hinssss) " - chi

5 LeenAshburn - (28)
"...entry dia walaupun bapak panjang tapi tetap best" - ayaqmasaq

6. anisism - (28)
"...apartment dia cool walaupun tiada astro dan belum habis cat lagi, dan dia mempunyai flair dalam mencoret kisah hidupnya. " - KA

7. wab - (25) *Editor's Pick of the Day*
"...anak perempuan saya sangat suka tengok awak. " - shoppermom

8. cikPuanMudaStress - (16)
"...seolang lakan yang tulus ikhlas, tatak bek biting onli face to face telling, beliau juga seolang ahli WAGR (wife and girlfriend of a rockstar) ... itu lok band ha manyiak lok ... ch ch ch check it out ... hi stonebay!" - wegra

9. miv - (13) *Editor's Pick Yesterday*
"...saya amat berbesar hati kerana telah dapat mengenali beliau melalui belog beliau di mana saya mendapati saudara MIV adalah seorang pria berhati mulia dengan paras rupa yang kekar lagi manis." - Babe

10. betik - (12)
"...beliau ha bawak keleta, keleta lembu oso ken potong ... lembu tehenti sebentar dan berguling gelak pun boleh sampai dulu di destination hoh! AFUNDEK BETIK engkorangs!" - wegra

11. The Royal Princess - (9)
"...one cool babe and if i were a lesbian, i'd be all over her already " - Babe

12. Jalak Lenteng - (8)
"...sebab jalaklenteng bdk kampung...internet pun tak pernah guna..." - JalakLenteng

13. matilda - (8)
"...saya 'respect' orang yg berani made public kisah-kisah 18sx nye. sungguh glokal... " - KA

14. KepalaAngin - (7)
"AFFUNDEK KEPALAANGIN sebab minah nih macam cool giler.. " - Mobsterman

15. Cacklers - (7)
"...the most hilarious people in this corner of the universe and i wouldnt trade their existence for anything else ever. " - kG

16. u-r-n-idiot -(5)
"...best tahap cipan aku pun tatau mana dia dapat idea sumpah best nak mamposh dan keobsesan dia dengan power root ali cafe memang aku kagumi..muahahaha...u-r-n-idiot rulez! " - Kak Ida

17. ayaqmasaq - (5)
"afundek diri saya sendiri sebab sukatik aku laaa. Muahahahaha. " - AyaqMasaq

18. alKunciPatah - (4)
"...kalau sendiri tak vote, sape lg nak vote. yg penting kite kena percaya kepada diri sendiri. tu la self-confidence namenye. " - CiCiKang

19. tipsy kitten - (4)
"...she so tough after daniel died. She drank tequila many shots " - LittleBitTipsyHikHik*

20. liverbirdforever - (3)
"...shes a riot she makes me want to eat carrot. " - Princesswaffzonkle

21. Merapuman - (3)
"...unigue hits site aku pun dah bertambah2 ke average 60 unique hits per day utk minggu lepas. 20% dari site kau ... thank you ... thank you." - Merapuman

22. hazril - (3)
"...memaparkan kisah-kisah hidup beliau yang dipertonjolkan dengan gaya yang sinis dan melucukan :P" - Shaheeran

23. chi depressivemonsoon - (3)
"...berani kerana benar.." - anisism

24. fade0 - (3)
"...kalau pompuan baca blog dia boleh basah.. " - Mobsterman

25. freak&geek - (3)
"...dengan hanya membaca blognya dah tau orangnya sungguh sexy. Geram... eee geram! " - booGie

26. Atrco - (2)
"...best bahasa dan gaya yang bersahaja sesuai untuk tatapan umum.. " - Mobsterman

27. bisutulibuta- (2)
"Beng aku kena afundek mr president..afundek bisutulibuta!!! " - UglyButAdorable

28. pak ngah - (2)
"...terima kasih abg pak ngah.. kerana mengembalikan keremajaan kulit saya...." - irarox

29. Letterman - (2)
"...because he looks good in black." - Babe


30. muddyCopperstud - (2)
"...hes a dawg. he makes me want to woof woof. " - Princesswaffzonkle

31. drebarlori - (1)
"...saya tak suka publisiti percuma, saya cuma akan carik kerja selaku eksekutif pemasaran dan tulis buka suka duka drebarlori @ cruel bila saya putus tunang nanti.." - cruel

32. Jekyll & Hyde - (1)
"...dia suka pakai kain pelikat dan blognya adalah berunsur pendidikan. " - Babe

33. Qiddas - (1)
"...Bagi la undi Qiddas satu! " - SuperMhann

34. anumevill - (0)
"...{empty}.." - pengkritik

35. ladyugly - (0)
"...{empty}.." - pengkritik

36. fairulnizam - (0)
"...{empty}.." - pengkritik

37. n82 - (0)
"...{empty}.." - pengkritik

38. rimaugirl - (0)
"...{empty}.." - pengkritik

39. fahroe - (0)
"Wei.. ape plak nama aku masuk? Cipet la lu Ah Beng.. keluarkannn keluarkan.. Aku sabo karang. kekekekekkeke" - Fahroe

40. AmirEtc - (0)
"...{empty}.." - pengkritik


*CLICK HERE TO VOTE!!!!!!!*

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Para pengundek fanatisisma sekalian..

Minggu lepas telah menyaksikan pertalungan senget antala bloggers2 untuk mendapat tempat menjadik calon pelajar the prestigious Ahbeng Award 2006. Lamai yang meng-afundek atas dasar lakan-lakan. Lamai jua mengundi kelana palas lupa fizikal. Tidak ketinggalan jua yg mengundi kelana atas dasar bakat blogger tersebut.

Paling lamai juga adalah pengundi2 anonymous yang setia mengundi idola2 meleka. Perlu wa ingatkan bahawa walaupun pala pelajar akan menjadi femes kelana masuk blog wa, namun lu olang sebagai pengundi jua boleh menjadi femes dengan menggunakan account blogger anda sendili di situ luangan undi.

Ok. Wa akan meneluskan lancangan sukaramai ini dengan bebelapa kezutan seperti berikut:

Kezutan pertama
Atas sebab2 teltentu, wa ingin merombak semula system ahbeng award. Semua kategoli akan dilupuskan.. Tiada lagi category system. Instead, wa akan memakai the ladder system, selupa itu carta minggu ini laa. Hanya calon terpilih sahaja akan mendapat tempat di ahbeng award. (Sila baca previous entry). Calon2 itu akan di susun dari atas ke bawah mengikut jumlah kutipan undi minggu lepas.

Kezutan kedua
Sepelti biasa, setiap olang boleh mengundi sesiapa sahaja sebelapa manyiak yang lu mau. Namun mesti ingat bahawa satu undi perblogger perkomen sahaja dikila sebagai undian yg sah. Undian pula hanyalah mengundi calon2 yg tersenalai sahaja. Undian berunsurkan spammers dari pengikut fanatikus akan dikira batal up to my discretion.

Kezutan ketiga
Jumlah undian pala pelajar yang beljaya dikutip sewaktu penamaan calon jua telah di-reset untuk memberikan peluang yang sama rata. Lu mesti ingat bahawa keputusan adalah di tangan anda. Nasib masa depan pelajar2 ni hanya boleh ditentukan oleh lu olang jua. Sekilanya meleka kalah, adalah kelana lu beltanggungjawab.

Kezutan keempat

Setiap pelajar yang yg berjaya memasuki senalai pelajar tersebut dikehendaki membuat satu ucapan (speech minimum 2 perenggan) di dalam itu luangan tikus keji. Ini adalah untuk memastikan bahawa pelajar itu adalah sedia maklum bahawa blog nya telah dicalonkan sebagai antala pelajar yg bakal memenangi the Ahbeng Award. Sekilanya tiada ucapan di buat sehingga ke akhir lancangan, belmakna pelajar tersebut adalah automatic batal dan akan dihantar pulang (walaupun dia mendapat vote yg tinggi). Oleh itu, silalah inform itu pelajar membuat ucapan di situ luangan tikus keji untuk memastikan dia talak terkeluar dali ini lancangan.

Ok..Penamaan pencalonan pala pelajar telah tamat. Belikut adalah senalai pala pelajar finalist yg berjaya mendapat tempat untuk The Ahbeng Award 2006:
--------------
Currently my hitcounter is 61,363. Vote starts now until my hitcounter reached 63,000 65,000 ekor tikus keji, di mana pada masa itu, talian undi akan ditutup dan pala pemenang akan diannouncekan.

Undian akan diupdate setiap hali tghmlm bila wa ada masa dan mungkin tengahari jua jikalau wa rajin. Oleh itu, afundek-memundek lah lu olang di situ luangan tikus keji...
Semoga berjaya!

p/s#1: Sebagai Pengetua, wa ingin menasihatkan lu olang supaya mengundi blogger berdasarkan bakat, dan bukan palas lupa. Hak mengundi adalah milik lu olang. Buktikan bahawa lu olang tikus2 keji mampu membezakan mana pelmata dan mana kaca.

p/s#2: Sila patuhi format untuk mengundi seperti di atas. Kali ini wa akan lebih tegas di dalam ploses pengiraan undi. Jangan salahkan wa sekilanya undian anda tidak diambil kila.

p/s#3: Sila guna wa punya chatbox untuk mengomel atau menghantar pesanan lingkas ala-ala Channel 15 @astro.

*CLICK HERE TO VOTE!!!!!!!*

503 comments:

1 – 200 of 503   Newer›   Newest»
Wong Ah Beng said...

AFUNDEK WONGAHBENG kelana dia sangat keji dan lanjiao dan blognya penuh dengan article2 informasi contohnya seperti entry ini

ALICEinwonderland said...

AFUNDEK SUPERDZU KERANA DIA ADALAH SEORANG YANG COOL DAN TAK PERNAH TINGGAL PUASA.

BOOMbox69 said...

afundek superdzu kerana sebab2 yang munasabah.

Kak Ida said...

AFUNDEK U-R-N-IDIOT kerana lawak dia memang best tahap cipan aku pun tatau mana dia dapat idea sumpah best nak mamposh dan keobsesan dia dengan power root ali cafe memang aku kagumi..muahahaha...u-r-n-idiot rulez!

Anonymous said...

afundek superdzu kerana saya suka sekodeng gambar2 yang dia tangkap.

anisism said...

AFUNDEK ANGELEYES kerana beliaulah calon yang paling layak menerima kemenangan dalam kategori pesona idaman kerana beliau bukan sahaja sangat rupawan, sangat berjaya di dalam kareernya, malah juga sangat berhati mulia kerana sentiasa menolong orang lain dalam kesusahan. beliau juga tidak bermuka-muka dalam menangani segala pancaroba. beliau juga berani kerana benar kerana mengeluarkan entri berwarna merah. beliau sungguh pesona idaman semua warga bloggers! hidup angeleyes!

Bar Top Dancing in a see through bikini said...

Matilda's name appeared twice? No 8 and 18?

Geez, AFUNDEK Matilda because she's hot, no shit, she is hot! She has bagfuls of cash to give out!

Mysterious is my middle name said...

AFUNDEk Matilda because she's one hot sizzling bitch!

Wong Ah Beng said...

bar top..
ok corrected..Dankyu!

Aku tetap bersama Angel Eyes said...

AFUNDEK Angel Eyes kerana dia pandai order baju team bowling.

President for Life, Angel Eyes Fan Club said...

AFUNDEK Angel Eyes kerana dia minat Suri Cruise, papa dan mama suri cruise jua.

Mencintaimu seumur hidupku said...

AFUNDEK Angel Eyes kerena dia sedang ingin ber-anak

JalakLenteng said...

Afundek Freak&Geek because she's wearing pink thong. Entry dia juga sungguh informative dan sikit2 merepek..:-)

Shaheeran said...

AFUNDEK WONGAHBENG kerana blog beliau dipenuhi dengan unsur-unsur komedi yang lain daripada yang lain!

AFUNDEK HAZRIL kerana blog beliau memaparkan kisah-kisah hidup beliau yang dipertonjolkan dengan gaya yang sinis dan melucukan :P

Markonah said...

Afundek Angel Eyes kerana dia geng singapore homegirl.

kintelopan said...

afundek leenashburn sbb aku suka citer antu dia,,takoootttt!!!

booGie said...

afundek WongAhBeng kerana dia berjaya membuat kejutan!

Dude, aku rasa ko tengok banyak sangat AF la. :)

superdzu said...

afundek skullkingdom kerana dia adalah seorang jejaka yg secretly hot.
saya tak minat dia.
tapi rasa dia amat hot.
hot hot stuff.

superdzu said...

afundek anisism sebab kalau dia tak menang maka tak adil lah dunia blog ini.
i lap yew anis!
you rock my socks.

Ayaq masak said...

Aku kene buat speech jugak ke ha?? Hari ni aku bengong sikit la tak dapat memahami ayat2 panjang. Hehe.

afundek wongahbeng sebab dia kucing keji.

afundek chicsinred sebab observationnya terhadap manusia adalah cam tepat2 belaka.

afundek anisism sebab dia orang penang jugak, hehehew.

afundek jalaklenteng sebab entry dia suma memikat hati saya heheh.

afundek leenashburn sebab entry dia walaupun bapak panjang tapi tetap best

afundek diri saya sendiri sebab sukatik aku laaa. Muahahahaha.

Newman said...

AFUNDEK ANGEL EYES because of I want to vote for her I have to blog. WAB not allowing anonymous to leave a comment anymore

Ayaq masak said...

Eh eh perkataan afundek tu kena capslock ke beng?

Erra said...

AFUNDEK ANISISM kelana beliau bawa keleta selupa pelesit ... mat lempit semua tergolek melihat beliau *dlif dlif dlif* ... jikalau lu luduk li belakang keleta beliau ... satu benjolan sebesar mount kinabalu akan latang ... AFUNDEK ANISISM y'all!

biatch laa you wong ah beng, i donch blog anymore. so i donch have a link!!!! let me go anon laa ... pangsai betul!

ifzan said...

AFUNDEK SUPERDZU sebab dia sungguh comel dan cute. dan blog dia memaparkan kisah kehidupan seorang yang comel dan cute dikelilingi oleh kawan kawan yang comel dan cute juga. plus, dia nak kahwin sama itu christiano ronaldo. lagi best lah blog dia lepas kahwin nanti!

ifzan said...

AFUNDEK SKULLKINGDOM sebab dulu dia jadi team captain tennis club darjah 6 sampai tingkatan 1. lepas tu dia suka ponteng skolah pergi atria.

Markonah said...

AFUNDEK Angel Eyes sebab dia disayangi oleh boss yang want to kiss her butt

ifzan said...

AFUNDEK ANGELEYES sebab dia suka tinggal comment kat blog saya. orang lain aksyen. bwek (termasuk lah kau wong ah beng!)

adekmanis said...

AFUNDEK ANGEL EYES sebab dia cun (betul laaa.. aku dah jumpa dia weyyy..bangga nie hins hins hinssss)

ifzan said...

wow skullkingdom ada 2 tempat dalam carta afundek WAB! tempat ke 6 dan 13! caya lah.

Wong Ah Beng said...

ifzan..
ok corrected.. Dankyu!
muahhahaha..

ifzan said...

ehem... assamulaikum dan selamat sejahtera tuan2 puan2 dll... saya mengambil kesempatan ini untuk mengacknowledge kedudukan saya dalam carta the ahbeng award 2006. saya amat berbesar kepala kerana mendapat tempat ke-6 dan ke-13 dalam finalist chart ini. syukur alhamdulilah. saya memang dah lama bercita cita nak jadi wakil rakyat.

anyway, saya berharap para bloggers semua akan terus mengundi saya. saya berjanji akan meningkatkan taraf kehidupan dan sosio-ekonomi daerah selangor serta mengsubsidikan harga petrol dan ayam yang kian meningkat. sekian, wabilahitaufik wallhidayah. walaikumsalam...

HIDUP SKULLKINGDOM!
p/s sesapa yang nak join skullkingdom motorcycle club (SKMC) boleh menghubungi Rudy Tengkorak di talian teledera. yuran setahun cuma RM40ribu. harap maklum.

CiCiKang said...

AFUNDEK CHICS kerana blog dier best dan dier suka cakap ok... mmg ok la.

Shopper Mom said...

AFUNDER Princess Waffzonkle cos she's funny and she's also my friend so i'll be damned if i didn't vote for her :P

Shopper Mom said...

AFUNDEK Leenashburn cos she can make me laugh without even trying.

*comment kat atas silaps spelling - AFUNDEK*

mobsterman said...

AFUNDEK FREAK&GREEKS kerana cerita2 dia agak cute dah lucu best untuk santapan dibaca.

mobsterman said...

AFUNDEK CHICSINRED kerana cerita2 dia pun best juga OKEyyy!!

mobsterman said...

AFUNDEK ARTCO sebab best bahasa dan gaya yang bersahaja sesuai untuk tatapan umum..

mobsterman said...

AFUNDEK HAZRIL sebab awek2 aku suka baca blog dia mencuit hati.

mobsterman said...

AFFUNDEK FADEO sebab kalau pompuan baca blog dia boleh basah..

mobsterman said...

AFFUNDEK KEPALAANGIN sebab minah nih macam cool giler..

mobsterman said...

ok nih last..

AFUNDEK WONGAHBENG sebab kalau takde kucing lahanat nih aku takkan jumpa blog2 yang best2 yang aku dah fundek kat atas tuh..

Sekian terima kasih tuan pihak penganjur! Esok saya undi lagi.

superdzu said...

kepada semua makhluk asing+ahli member2 blogspot+kawan2+ahli keluarga+sedaramara+mawi+ina+fiona apple+herman tino+brandon boyd+heath ledger+jiran sebelah rumah ifzan+mrs.puri(cikgu bio kat sri aman),

please vote for me everybody.
i love you.
i may hate milo and cats, but i have a good heart.
setiap hari sabtu saya teman mak saya to pasar tani.
who the hell does that?oh...maybe ada a few...but yeah..
dah bertahun2 ok.
i love my mother!
then after pasar tani...straight to pasar taman tun lagi.
am i bagus or am i bagus?
okay.
itu jelah ucapan saya.
ada byk kerja kat office ni.
hidup superdzu!
oh terimakasih to wong ah beng kerana memberi peluang kepada superdzu!
u r hensem.

Leen Ash Burn said...

Hoh, kena bagi speech pulak. Bukan patut menang dulu ka baru boleh bagi speech?

Assalamualaikum dan hello, Ijinkan saya berbahasa di dalam bahasa Inggeris because I sound stupid when I speak Malay. Ekcerli ah, I sound stupid in whatever language I speak pun, so that sentence is pretty much irrelevant.

But thank you all who had nominated me to be in the ex-Kategori C Persona Idaman dan bukan Kategori lain2 seperti Kategori Hampeh, Kategori Ntah hapa-hapa dan kategori-kategori yang tidak bernafsu yang lain.

Eh tercakap BM lak.

But anyways, thank you everybody for the nomination. I promise I will erm, do something, if I win. And no, it won't have anything to do with undressing in public, even if I had done that before (alamak aku tak geti link la pulak). I do not wish to blind a lot more people than I already have. Hu Hu.

But AFUNDEK Leen Ash-burn awaayyyyyy.

Leen Ash Burn said...

Eh lebih dua perenggan, sorry Beng-Beng.

Oh lupa. AFUNDEK LEEN ASH-BURN, sebab kalau aku tak vote sapa lah yang vote lagi.

Newman said...

Afundek Angel Eyes because of her talent. She's not only can be a good staff but also a good event manager

Leen Ash Burn said...

AFUNDEK Princess Waffzonkles sebab dia memang best. And she have nice arms. Drools.

Mobilemom said...

Bosan la ko ahbeng!!

Berani kerana benar ek????? Macam siut je korang!!

OK aku nak vote for leen ashburn sebab she is my favourite blogger!! And she's world tau!! World!! Tak macam ko!! :P

JalakLenteng said...

AFUNDEK ayaq_masak...
sebab dia dayang hamba,,,
story2 dia best2...

superdzu said...

afundek superdzu!

sebab dia adalah saya dan saya adalah superdzu.
maka votelah diri sendiri.

JalakLenteng said...

Afundek JalakLenteng..
sebab jalaklenteng bdk kampung...
internet pun tak pernah guna...

bisutulibuta said...

cilaka kucing. aku dah dekat dekat nak corot dah tu. ceh. Dah ler aku tak pandai nak speech speech nih. Blog aku pun tak der value. Wei, Ahpek, wa rasuah lu suruh lu taruk wa kat atas boleh ka ? Wa beli Undi, Wa sogok wang, wa taruk undi hantu..Boley ah ?

bertique said...

UCAPAN BEBERAPA PERENGGAN:

dikesempatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih utk ah beng yg kiut kerna telah menyenaraipendekkan blog saya utk anugerah ah beng 2006.

saya terharu kerna sudahpun disenarai pendek, tidak perlu lah berhabisan mengundi saya. saya mmt introvert in nature, berilah spotlight2 ini kepada yg berhak ..

blog saya biasa shj, tidak kelakar, tidak menarik, tiada foto, tiada huru-hara, tiada personality split, tiada apa-apa.

saya menulis bukan kerna nama ..

Shopper Mom said...

AFUNDEK Superdzu cos she has the coolest photo blog.

cuppacakes said...

afundek superdzu sebab dia adalah boss saya dan boss yang terbaik dalam dunia.
sweet!

Shopper Mom said...

AFUNDEK Wong Ah Beng sebab anak perempuan saya sangat suka tengok awak.

Erra said...

AFUNDEK ANISISM
AFUNDEK SUPERDZU
AFUNDEK SKULLKINGDOM
AFUNDEK BETIK
AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS

semua kelana saya mau mengundi

tetapi ha saya lidak mahu meeeengundi sama itu kucin keji WONG AH BENG kelana lia titak benakan saya mengundi secara anonymous ... (^*(&%*%^*&^*(^)^*&^&*^&*$^%#^%#$%#

Mobilemom said...

berani kerana benar nye comment la ni ye beng?

Nomination dah ada. Sesetengah tuan punya blog pun ada dah bagi speech. Tapi tuan punya blog yang belum bagi speech dah ada vote...cam mana tu? So..kira disqualify kan? Vote tak kira kan beng?

Anis!! Ko takleh vote..tuannye blog tu tak bagi speech lagi. So kira tak qualify untuk di vote!! :P And..ko pun belum bagi speech!! Hehehehe...cepat aku nak vote kau gaks bagi femes ni!!! :P

outkhai said...

AFPUNDEK utk Jalak Lenteng okehh.. sbb dia ni cousin Jaka Sembong

Ayaq masak said...

Ha la aku kene buat speech la jugak ni. Saya sangat bengong apabila membuat speech.

Aa timaseh kepada sapa yang nominate saya tu (for what reason I do not know but thx neways mwahmwahmwahs). Saya tidak akan membuat manifesto-manifesto sebab konfemlah saya takkan menang muehehe.

Anyhoo, er..er.. majulah sukan untuk negara?

LARIIIIIIIIII.

muna said...

AFUNDEK chics sebab wa nak afundek chicsla..kalo wa nak afundek orang lain wa afundek laa taruk nama orang lain :p anyhow, sungguh best membaca blog chics sehingga tidak lengkap hidup kalo tak baca setiap ari, hehe

princesswaffzonkle said...

Here's my acknowledgement speech for fear of being disqualified:

Hello folks!

I am the one snuggling at number 17. Not my lucky number but Im snuggling with Muddy so I wont komplen.

AFUNDEK princesswaffzonkle!

Sometimes I laugh alone. Don't make me do that.

princesswaffzonkle said...

afundek leen ash burn!

she so funi, she makes me want to rub my tumi.

princesswaffzonkle said...

afundek lily the liverbird!

shes a riot she makes me want to eat carrot.

princesswaffzonkle said...

afundi copperstud!

hes a dawg. he makes me want to woof woof.

princesswaffzonkle said...

afundek cacklers!

cockles of cackles are goggles of gaggles.

kG said...

AFUNDEK LEEN ASHBURN cos her blog is madly funny. Her posts are long-entertaining-and hilarious as hilarious gets. and also cos i heart her.


AFUNDEK CACKLERS cos theyre the most hilarious people in this corner of the universe and i wouldnt trade their existence for anything else ever.

Leen Ash Burn said...

AFUNDEK CACKLERS sebab kami memang best!

Leen Ash Burn said...

AFUNDEK WONGAHBENG sebab kasehan dia bertungkus lumus buat kejutan bagai dah tu takde orang nak afundek keh keh

Leen Ash Burn said...

AFUNDEK ANISISM sebab dia berani kerna benar!

Leen Ash Burn said...

AFUNDEK LILYLIVERBIRD sebab dia very the kelakar banget.

basket case said...

AFUNDEK SUPERDZU

basket case said...

afundek superdzu sebab dia adalah ubat untuk hati yang sedih.

basket case said...

afundek superdzu sebab dia adalah baja untuk pokok yang tak subur.

basket case said...

afundek superdzu kerana bila dia famous nanti mawi akan tegur dia...lantas saya akan merampas mawi dari dia.

muNm said...

afundek wongahbeng pasal ni blog dier. dan mme sedap blog ni... sehingga menjilat jari..

muNm said...

afundek leenashburn

cerita ular tahu cakap english mmg paling lawak tapi takut pun ade klau baca mlm2...

muNm said...

afundek u-r-n-idiot

psl blog dier mmg tak idiot... best best

muNm said...

afundek alkunchipatah

pasal ni adalah cth blog yg nak hebat tp perlu byk latihan... so mari undi mereka utk menaikkan semangat mereka supaya blh mengalahkan blog2 lain dalam ahbeng award 2020 nanti.

UglyButAdorable said...

Beng aku kena afundek mr president..afundek bisutulibuta!!!

thesyemism said...

AFUNDEK Superdzu...sebab tadi die call aku paksa fundekkan die kat comment abeng ni secara paksaan..kalau tidak...die akan turun sume gambar hensem aku kat blog die.....so nanti kurang lah hensem aku...so...

ps* ok dzu..i dah vote dah..so..tuk my birthday nanti..aku nak PSP..warna hitam..siap ngan cover die k...oh ye..jangan lupa dapatkan games die yang free2 tu...

Captain Barbell said...

afundek u-r-n-idiot sebaaaaaaaabbb, dia ada ikan!

Cik Puan Muda Stress said...

kena buat ucapan?
mannn.
i suck at ucapan.

perenggan 1st :

terima kasih daun keladi beng2, kerana menyenaraikan saya, walaupun saya tak paham, kenapakah kami dipanggil pelajar. ((hurmm))..

perenggan 2nd :

dah tersenarai ni, takde kelas vokal ke, kelas tarian ke, kelas memasak ke? atau cikgu cikgi cute pun takde ke? sedih.

apa2pun, selamat la menyundi.. saya tak mengharapkan kemenangan, tapi kalau memang pun apa salahnya..

irArOx said...

undilah abg pak ngah.. kerana beliau sangat perkasa dan berhati tulus seperti udang galah.. blog beliau membuatkan saya dapat berjogging selama 3 malam berturut2 tanpa ada kelelahan... terima kasih abg pak ngah.. kerana mengembalikan keremajaan kulit saya.. T_T

R2K said...

Merapu man yessssssssssssssss!

MerapuMan said...

2 hari tak masuk site ni dah byk berubah? kau demam ke Beng sampai byk sangat update. btw, kawan kau ... si Fahroe tu dah balik ke dari Sarawak? - ni soalan cat stalker ni.

Aku AFUNDEK Merapuman la, saper lagi.

Anyway, aku rasa pengundi2 aku sebelum ni tak akan kembali dah (sbb diorang tak faham BM). Alex di atas ni pun sama, kau jgn le komen apa2 pasal dia dlm BM sebab dia ni orang putih, sepatah haram tak faham. nak komen dlm english la.

ok Beng, thank you for the exposure yg kau dah bagi kat aku.

unigue hits site aku pun dah bertambah2 ke average 60 unique hits per day utk minggu lepas. 20% dari site kau ... thank you ... thank you.

and aku pun dah mula melawat blog2 lain yg listed. (3 perenggan - kau tak marah kan)

lagi ..
AFUNDEK JALAKLENTENG

kristakish said...

afundek superdzu sebab die pandai buat itu cuppacakes yg cute miut tu.. nanti bile dah menang, boleh dapat free tak???!!

wegra a.k.a. mteekos said...

siao laa lu ah beng ... wa mau baling hundi secala anonymous ... tapi ha oleh kelana lu titak mau bagi sama wa baling hundi secala anonymous ... ini kali telaahir wa baling hundi dan ha wa takkan hundi lu ... *%^*&)*&%^&$^%$

AFUNDEK ANISISM
AFUNDEK SUPERDZU
AFUNDEK SKULLKINGDOM
AFUNDEK BETIK
AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS

kelana dili ku amat bemakna hoh

wegra a.k.a. mteekos said...

ah beng ... lu quote wa itu huntuk CIK-PUAN-MUDA-STRESS ha tatak chantek ... wa buat kalangan semula ha

AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS kelana beliau seolang lakan yang tulus ikhlas, tatak bek biting onli face to face telling, beliau juga seolang ahli WAGR (wife and girlfriend of a rockstar) ... itu lok band ha manyiak lok ... ch ch ch check it out ... hi stonebay!

wegra a.k.a. mteekos said...

AFUNDEK BETIK kelana beliau ha bawak keleta, keleta lembu oso ken potong ... lembu tehenti sebentar dan berguling gelak pun boleh sampai dulu di destination hoh! AFUNDEK BETIK engkorangs!

9 said...

AFUNDEK LEENASHBURN kelana lia boleh belcakap-cakap sama itu 'gwai', apa olang melayu panggil itu hantu punya.

9 said...

AFUNDEK CHICS kelana ini amoi manyiak comel.

*suka hati wa la jikalau hendak memgundi beldasarkan lupa bentuk. kannenna!*

lagi satu, walaupun lia tidak pelnah lawati wa punya blog lagi, wa tetap sayangkan lia sbb dia panngil wa 'abang 9'.

hahaha!, bila masa wa lapat itu adeq?

9 said...

AFUNDEK PRINCESSWAFFZONKLE kelana kalau wa tak vote utk lia, lia akan melajuk dan tidak akan mau bercakap sama wa lagi.

9 said...

AFUNDEK LILYLIVERBIRD kelana lia adalah seekor scouser chick yg suka menculi lu punya rim keleta.

'She'll Never Walk Alone'

basket case said...

afundek superdzu!
sebab dia comel gila dari ifzan.

basket case said...

afundek skullkingdom sebab rambut dia smart sungguh.

basket case said...

afundek superdzu sebab dia tak paksa saya.

Markonah said...

Afundek Angel Eyes because she has so many fans huakhuakhuahuauk

Markonah said...

AFUNDEK Angel Eyes because she has strong support

Markonah said...

AFUNDEK Angel Eyes because she fwen fwen with MD who like to kiss her butt

JalakLenteng said...

Afundek WongahBeng,
kerana ko mahaguru aku.

Afundek Merapuman,
kerana website dia lawak. Boleh hiburkan aku.

Afundek JalakLenteng,
Kerana dia lelaki gagah. hmmm..ye ke? :-)

cruel said...

saya mahu bagi speech pendek sebab kena calon dalam WAB award. Saya akan bagi speech panjang berjela kalau saya menang nanti, sampai WAB terpaksa ban saya punya speech.

Saya nak ucapkan terima kasih pada mak bapak saya kerana membesarkan saya,
adik beradik saya kerana memenuhkan rumah mak bapak saya yang tak berapa besar itu
sepupu sepapat saya yang rajin datang rumah dan selalu menghabiskan makanan yang mak saya masak untuk anak2 dia saja
pungurus saya Angelina Jolie kerana percayakan bakat dan kebolehan saya,
pengarah filem Rashid Sibir kerana bagi pompuan gaduh-gaduh dalam swimming pool,
penulis skrip Shuhaimi Baba & Nyonya kerana menulis skrip filem yg memberi watak memcabar kepada saya selaku balak pontianak,
wartawan media dan web kerana bagi publisiti percuma pada saya,
akhir sekali semua peminat-peminat yang sentiasa mengundi dan menyokong lakonan dan kerjaya seni saya walaupun saya tak pernah berlakon filem ataupun drama mahupun ada keluarkan album.
Lastly, walaupun saya kelihatan bodoh kerana cakap melayu, saya mau kasi tim koy @ to' chair (terima kassey cakap cina)sama WAB yang keji kerana mewujudkan award suka suka untuk artis hensem seperti saya untuk terus menyemakkan industri seni tanahair

cruel said...

saya punya blog adalah drebarlori untuk sapa2 yang tak tahu siapa saya, oleh itu jangan AFUNDEK drebarlori kerana saya tak suka publisiti percuma, saya cuma akan carik kerja selaku eksekutif pemasaran dan tulis buka suka duka drebarlori @ cruel bila saya putus tunang nanti..

kaezrin said...

AFUNDE superdzu sbb dier comel...

wegra a.k.a. mteekos said...

saya ingin menyampaikan salam kepada rakan-rakan blog yang mengenali diri ini dengan ucapan "hi awang!"

fiona
terciptalah irama cinta ini
hanyalah untuk mu
fiona gadisku
fiona
fiona ... fiona
bak buluh perindu

phewwit!!!

Wong Ah Beng said...

OK poll updated..

Sapa2 pelajar yg belom membeli ucapan sila remind them to give a speech if not aa, then at the end of the day disqualify eventho he or she got the most vote..sekian dankyu :B

A Babe Of Very Little Brain said...

AFUNDEK letterman kerana tulisannya begitu menusuk kalbu.

A Babe Of Very Little Brain said...

AFUNDEK Jekyll & Hyde kerana dia suka pakai kain pelikat dan blognya adalah berunsur pendidikan.

A Babe Of Very Little Brain said...

AFUNDEK the royal princess kerana she is one cool babe and if i were a lesbian, i'd be all over her already.

A Babe Of Very Little Brain said...

AFUNDEK Leen Ashburn kerana she's a master storyteller (in other words, first class tukang karut yang tidak pernah mengarut).

A Babe Of Very Little Brain said...

AFUNDEK KepalaAngin kerana saya mahu dia belanja saya makan di Marriot. dia juga adalah seorang pemain futsal yang sangat berkaliber.

kepala_angin said...

Perenggan pertama:
Saya rasa terharu *dabbing my eyes* dengan pencalonan ini. Sungguh diluar jangkaan.

Perenggan kedua:
Saya akhiri dengan lirik lagu ini, kerana i dowan to inconvinience you by my very tak fasih enggerish and malay.

Aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu,
aku ingin menjadi sesuatu yang mungkin bisa kau rindu,
Karena langkah merapuh tanpa dirimu,
Karena hati telah letih

Undilah says.. *senyum malu, mata melirik memandang tuan rumah*

Ayaq masak said...

AFUNDEK SUPERDZU sebab aritu time aku loncat2 blog aku terloncat kat entry dia yang ada cupcake kiots miots tuh. Kiuuuut I'm telling youu!

kepala_angin said...

AFUNDEK LEEN kerana dia baik hati, dan score hattrick di kali terakhir saya bermain futsal bersama beliau.

numbnuts said...

AFUNDEK Angel Eyes because she is a big fan of Angelina Jolie cha'll!

kepala_angin said...

AFUNDEK ANIS kerana apartment dia cool walaupun tiada astro dan belum habis cat lagi, dan dia mempunyai flair dalam mencoret kisah hidupnya.

kepala_angin said...

AFUNDEK ATRCO kerana mempunyai gaya penulisan and penyampaian yang tersendiri,.

kepala_angin said...

AFUNDEK HAZRIL sebab dia pun kecik2 dulu selalu mabuk bila lalu bukit putus, macam saya juga.

kepala_angin said...

AFUNDEK WAB sebab dia manis dan manja macam ah beng drp jinjang.;-)

kepala_angin said...

AFUNDEK matilda sebab saya 'respect' orang yg berani made public kisah-kisah 18sx nye. sungguh glokal...

Balakong mari said...

Afundek Angel Eyes because she leaves comments on everyone else blogs

kepala_angin said...

AFUNDEK CACKLERS sebab ahli-ahlinya adalah terdiri daripada personalities bloggers yg gedebum dan gorjes.

superdzu said...

afundek superdzu sebab saya suka menang.seumur hidup tak pernah kalah.
betul.
saya tipu.

superdzu said...

afundek ayaqmasak sebab bibir dia ala2 angelina jolie. sexy gitu.

Shopper Mom said...

eh now can vote anonymous balik eh?

AFUNDEK editor's pick of the day Kapla Angin sebab gaya penulisannya yg memang cool dan mencuit hati especially bab 'dilated cervix' itu hari.

Shopper Mom said...

AFUNDEK Anisism the terrorism sebab dia berani kerana benar juga.

Pipi said...

Speech Bodoh Pipi

Perenggan Pertama
Huh! Tak sangka ada orang nak calonkan and vote untuk Pipi. Terima Kasih. Pipi takde motor nak kasi. Boleh minum power root kalau nak menang motor.

Perenggan Kedua
Sila rujuk perenggan pertama.

Alang2 dah kasi speech,

AFUNDEK URN IDIOT untuk membuktikan yang the rest of you are not stupid.

Boleh ke ni?

Pillz said...

Leen Ashburn plse...she's the best cause she owns a nation and soon...a planet!:)

Mysterious is my middle name said...

Afundek Matilda because she is always horny baybeh!

thesyemism said...

AFUNDEK Skullkingdom sebab malam tadi die call cakap hutang aku ngan tuan punya Skullkingdom akan langsai kalau aku vote die..trima kasih ifzan...walaupun undian aku ni tak seberapa, anda tetap CHOROT!

hahahahahaha...

A Babe Of Very Little Brain said...

AFUNDEK leen ashburn because she has made me hungry for food.

A Babe Of Very Little Brain said...

afundek KepalaAngin because she's agreed to accompany the Bukit Gasing trawlers in their attempt to conquer the peak this Saturday morning.

ti.e.na said...

afundek cik puan muda stress kerane die memang gile wehh.i have met her dan terus trauma.

A Babe Of Very Little Brain said...

afundek Fade because saya masih lagi in my janda gatal mode.

Anonymous said...

afundek superdzu sebab aku takda blog aku suka baca dia punya sebab ada byk gambo

ti.e.na said...

afundek superdzu kerane die supercool.ade package (rupe:cute,gaya:stylo mylo,berbakat:berseni,kelakar & pandai buat cuppacakes)

afundek superdzu y'all!:p

A Babe Of Very Little Brain said...

afundek Letterman because he looks good in black.

Anonymous said...

afundek superdzu sebab dia girlfren superman.

ti.e.na said...

afundek mr.hobo bin lobo sbb die hawt.agaknye lah.:p

The Beautiful People a.k.a. Cacklers said...

We, the Beautiful People of the Priory of the Perverted Cacklers, would like to thank all who have nominated and voted for us.

We are most touched by the gesture and honoured to be mentioned here with the giants of the blogworld.

And we would like to use this opportunity to express our undying gratitude to the organiser of AhBengAward and the blog owner who has kindly allowed us to be mentioned in his esteemed blog.

From the bottomless of our hearts and grotto, we offer you our thank.

booGie said...

AFUNDEK FREAK&GEEK kerana dengan hanya membaca blognya dah tau orangnya sungguh sexy. Geram... eee geram!

anisism said...

dengan nama Allah yang Maha pengasih lagi Maha penyayang,

nama saya anisism. saya adalah anugerah terlahanatt di alam blog ini kerana di samping menceritakan kisah-kisah kehidupan saya yang tidak terlampau, saya juga sentiasa menyerang blog-blog lain dan meninggalkan komen yang tidak pernah tak keji dan menjurus ke arah satu peperangan yang seolah-olah tiada penghujungnya.

saya telahpun dengan jaya dan kejinya dicalon oleh ntah mana-mana lahanatt, ke dalam kategori blog paling bosan atau ntah apa-apa ntah yang juga lahanatt, dan saya memanjatkan syukur ke hadrat Ilahi, kerana meskipun dicalonkan dalam kategori yang paling lanxiao ini, saya sudahpun berjaya dengan gilang gemilang mencipta nama yang gah di persada ini. saya sungguh bangga dan riak serta angkuh tiada terkata lagi. terima kasih kepada semua yang mengikuti kelahanattan saya selama ini. semoga roh anda semua dicucuri rahmat.

sekian para lahanatt sekalian.

Anonymous said...

afundek superdzu sebab dia selalu ikut mak dia pergi pasar tani!

Anonymous said...

Afundek URN Idiot sebab dia macam pundek

Anonymous said...

afundek skullkingdom sebab dia suka tengkorak! semua orang ada tengkorak kay....

siti nurhaliza said...

afundek skullkingdom kerana saya bosan ngan datuk K, at least skullkingdom boleh buat saya gelak ngan lawak dia yang tak kelakar tu.. hihihi... pastu dia takde misai tebal ular sawa

mawi world said...

afundek skullkingdom sebab saya baru join SKMC. remp-it man!!!!!!

wong ah beng said...

afundek skullkingdom sebab dia lanjiao!

anisism said...

afundek skullkingdom sebab he's the biatch!

wong ah beng said...

afundek superdzu sebab saya sulah gila wo....

cik puan muda stress said...

afundek skullkingdom sebab dia so cool. mat kool pun tak sekool dia...

wong ah beng said...

afundek superdzu sebab wa silalu nampak itu bulak comel kat pasar tani woh. wa jual kucing lanjiao. dia tak penah bili wa punya sup kucing tapi...

maddox jolie said...

AFUNDEK SKULLKINGDOM sebab dia punya rambut sama like mine ok dude...

pak lah said...

afundek SKULLKINGDOM sebab dia punya blog tak best langsung!!!!

bisutulibuta said...

Kena berucap ler pulak...Ok here goes.

Errr..testing 1 2 3..test..err..Terima KAsih kepada YM menteri Kerajaan, Terima Kasih kepada IWK dan TNB, Terima KAsih pada semua. Undilah Barisan Nasional. Sekian Terima Kasih.

Ayaq masak said...

AFUNDEK CACKLERS sebab they're a crazy bunch of people!

Haha tak sangka aku terpengaruh dengan afundi ni suma...lu keji beng!!

mobilemom said...

ok ok...time to vote...

AFUNDEK Leen Ashburn sebab dia my favourite blogger

pakngah said...

terima kasih kepada encik wong ah beng kerana menyenaraikan saya didalam senarai ini.. sesungguhnya.. saya berasa sebak dan telah pitam sunat(pitam 3x).aku jua telah membuat balik kuang diudara serta memberi makan ayam dan ternakkan jiran saya kerana bersyukur dipilih ke anugerah ini.. kepada yg mengundi.. silakan mengundi.. yg tak undi pun silakan tak undi.. anyway.. baju la blog utk kampung kodiang kedah.. semoga penghulu kampung kami mendapat mandat untuk membina kasino di kampung kami setelah saya menang...

ejark86 said...

AFUNDEK PAK NGAH kerana die memang cool!! x borink bace blog die walaupun die merepek tahap dewa cipan..

mobilemom said...

weh aku malas la nak comment satu persatu...buang karen and masa aku tekan button menatang publish tu one at a time ha!! Ni vote aku lak..

AFUNDEK anisism sebab dia memang penuh dengan TERRORISM yang tiada tolok bandingan di alam semesta blog ini. Berani kerana benar punya concept la ni!!

AFUNDEK bisutulibuta sebab dia president dan dia kata saya adalah virtual wife dia yang no#7. Bangga aku!!! Hahahah

AFUNDEK superdzu sebab dia creative and orginal.

AFUNDEK WongAhBeng sebab dia memang kucing keji yang paling world lah!!

AFUNDEK kepala angin sebab dia suka makan Banzai King macam aku. :P

AFUNDEK princesswaffzonkle sebab nick dia unik and susah aku nak sebut. Berbelit lidah siut!!

Aku nak afundek angel eyes tapi dia belum bagi ucapan. so cancel!! :P

Wong Ah Beng said...

okeh..updated...
*Pheww*

Toyol Puteh said...

Ni ucapan aku.. penat 4 hari aku buat ucapan nih... kalau korang rase x best suke ati aku la... skarang sape punye ucapan.. btol x?


Assalamualaikum kpd pembace2 blog skalian... aku disini ingin mengucapkan terima kasih kerana mencalonkan aku dalam award ni walaupon aku pd dasarnye aku tau aku yg calon kan diri sendiri dan aku sorang yg vote utk diri sendiri. Ini disebabkan krn korang pembace2 blog x ingin nak vote aku, x pe x pe, aku ingat sampai mati... tp korang ingat la wat goes around comes around. Mane la tau korang jd PM nnt, aku lak x vote pastu terus korang x dpt jd kan dah padan muke...bak kate pepatah cine... sbbkan taik idung aku seketul rosak moto benggali jual susu kambing.

Selain itu, aku jugak nak ucapkan jutaan terima kasih kerana penat je menghasilkan aku 24 thn yg lalu. Semua titis peluh tu aku akan balas dgn membuatkan blog aku ni terkenal diperingkat antarabangsa. Selain itu, terima kasih gak kpd mereke sbb byr bill streamyx.. kalau dierorg x byr camner la aku nak tulis kan sini. X lupe juge kpd CICIKANG, rakan blog aku yg tak celah bedah mane la aku jumpe dier dan membuatkan blog aku berinformasi la skit.X lupe juge kpd WEB krn memberi membuat award yg aku x tau akan sampai ke mane...Aku juge nak ucapkan tahniah kpd ASMAWI kerane menang 7 anugerah dlm AE06... kepale hotak dier.. sampai 7.. agak2 la.. sian org lain. X lupe juge kpd Solehah Chics yg tinggal di tingkat atas rumah aku krn memekak sepanjang mlm...dan akhir sekali aku harap agar korang semua cube la undi aku.. walaupon aku tau blog aku x bape best... cube la... ookkkkk!!(mcm chic punye ok).Sekian

p/s : aku nak vote utk CHICS... dier mmg hot...

Toyol Puteh said...

comment td adalah utk blog Alkunchi patah oookkkkk!!... lupe lak nak letak



utk paragraph kedua tu yg ayat first utk ibu bapa aku yek.... tertinggal lak...

CiCiKang said...

afundek alkunchipatah!!!

kerana toyol puteh bubuh name aku dlm speech dier yg panjang dan merapu itu. aku sayang kau toyol puteh...

CiCiKang said...

afundek alkunchipatah lagi!!

kalau sendiri tak vote, sape lg nak vote. yg penting kite kena percaya kepada diri sendiri. tu la self-confidence namenye

Anonymous said...

wehey!!! leh baling hundi secara anonymous ... oleh itu dengan bangganya saya ...

AFUNDEK ANISISM
AFUNDEK SUPERDZU
AFUNDEK SKULLKINGDOM
AFUNDEK BETIK
AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS
AFUNDEK WONG HA BENG

beng beng ah ... puss ... puss

*garu garu kepala ah beng*

me love angel long time said...

Afundek Angel Eyes sebab dia pandai berlakun. Dalam "KOPITIAM".

13may said...

AFUNDEK AYAQ_MASAK...pasai dia menggunakan 'kekerasan' suruh aku undi dia...isk isk...kes kena dera nih:(

me love angel long time said...

Afundek Angel Eyes because she is multi talented y'all! She got 80s r & b music in her blog

doncha know i loves yous said...

Afundek Angel Eyes because she's a Doll who gets naughty comments every day. Gorjes tak hengat!

queen of the jungle said...

afundek superdzu sebab dia ada kad pengenalan baru

tarzan said...

afundek skullkingdom sebab dia pandai pakai wax rambut

jane said...

afundek cikpms sebab dia ada itu sunglasses hebat

Anonymous said...

pembalingan undi saya:

AFUNDEK ANISISM kerna saya secret admirer dia

AFUNDEK SUPERDZU kerna dia cute. dan secretly tall.

AFUNDEK SKULLKINGDOM kerna dia hensem .. awww!

AFUNDEK BETIK kerna dia sumber vitamin utk melawaskan perut kita.

AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS kerna dia ada brucie. terer main gitar.

AFUNDEK WONG HA BENG kerna dia seorang jek ah beng yg bernama wong.

ps: i tot matilda + angel eyes is the same person .. leh ke ada 2 nama utk award ni? audit! audit!

I the high flyer not the advertising flyerrs said...

Afundek Tipsy Kitten because she succumbed to the temptation of having sex with men

kekasih ku di menara .. said...

AFUNDEK ANISISM kerna ucapan dia sgt werld!

AFUNDEK SUPERDZU kerna dia ada foto yg menarik.

AFUNDEK SKULLKINGDOM kerna dia best.

AFUNDEK BETIK kerna kesian. kalau aku tak undi, sapa lagi nak undi dia nih ..

AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS kerna dia sebenar seorang wonder woman.

AFUNDEK WONG HA BENG kerna dia buat award nih.

dollah tiger said...

aku nak undi tapii malas nak letak reason, so aku copy paste:

AFUNDEK ANISISM kerna ucapan dia sgt werld!

AFUNDEK SUPERDZU kerna dia ada foto yg menarik.

AFUNDEK SKULLKINGDOM kerna dia best.

AFUNDEK BETIK kerna kesian. kalau aku tak undi, sapa lagi nak undi dia nih ..

AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS kerna dia sebenar seorang wonder woman.

AFUNDEK WONG HA BENG kerna dia buat award nih.

Love Angel no matter wat said...

what the anonymous problem? Wan to audit Beng Chai because Matilda = Angel.

Angel fans dont give shit if she Matilda cus Angel still da greatest

Anonymous said...

AFUNDEK ANISISM
AFUNDEK SUPERDZU
AFUNDEK SKULLKINGDOM
AFUNDEK BETIK
AFUNDEK CIK-PUAN-MUDA-STRESS
AFUNDEK WONG AH BENG

kelana meleka aaadalah lengloi + lengchai terhangat di pasaran

They say I'm really sexy,
The boys they wanna sex me.
They always standing next to me,
Always dancing next to me,
Tryin' a feel my hump, hump.
Lookin' at my lump, lump.
U can look but you can't touch it,
If u touch it I'ma start some drama,
You don't want no drama,
No, no drama, no, no, no, no drama
So don't pull on my hand boy,
You ain't my man, boy,
I'm just tryn'a dance boy,
And move my hump.

atrco said...

nak kena berucap ke mengucap ni...

oklah,

wa sedut oksigen lebih pasal hidung wa kembang sebab ada orang nominate wa.

Tapi kena buat senaman kemutan lah pulak sebab dubur wa pun tak habis-habis kembang.

masuk nomination pun dah kira oklah gamaknya.

tengkiu kat siapa yang vote wa.

I love you.

Anonymous said...

Afundek JalakLenteng kerana dia pandia mengarang cerita yang berunsurkan zaman silam dan moden

aku said...

AFUNDEK Anis because she lies to people so much and yet they don't realise.

thesyemism said...

Afundek SuperDzu sebab dia berjanji akan rasuahkan diri aku dengan wang rm50 untuk satu vote...

ps* bila bley claim ha samdol?

thesyemism said...

Afundek Skullkingdom sebab die counter offerkan dengan harga bid yang agak lumayan dari SuperDzu iaitu Rm50.10...sila vote maharaja tengkorak sekor nih!

ps* aku nak duit tu dalam bentuk seringgit sringgit je...tak nak sekeping..

thesyemism said...

Afundek Superdzu sebab die akan tawarkan diri aku RM50 ngan voucher makan tengah hari selama seminggu di Village Park all u can eat lagi...wah...

thesyemism said...

Afundek Skullkingdom sebab die dah doublekan harga apa yang ade kat Superdzu termasuk pembayaran loan tanah selama 10 ditanggung oleh encik skullkingdom himself....yeay..

vote ifzan for president terus lah lagi senang...

Y.A.B Ifzan (Sultan Daerah State of Kayu Ara)

zaidypj said...

afundek AyaqMasaq sbb chombee tu pakai baju kurung... ayu kayu tuuu

9 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
9 said...

AFUNDI LEEN kerana saya nk dia menang proton juara itu (sementara stok masih ader.

9 said...

eh silap, silap..

AFUNDEK LEEN

9 said...

beng, wa ingin meng-sponsor satu t-shirt berukulan M dari pelsatuan sains lautan malaysia, yg manyiak cantik, manyiak bagus untuk pemenang pertandingan lanjiao ini.

boleh ka?

p/s: wa AFUNDEK LEEN lagi sekali. hahaha

anisism said...

afundek anisism yang font dia hitam tu, sebab itu bukan anisism yang font biru.

anisism said...

afundek aku(yang font hitam) sebab walaupun anisism(yang font biru) tak tau sapa dia atau blog dia, but aku(font hitam) tu pun sama naik je nampaknya.

anisism said...

afundek superdzu sebab aku bertanding secara professional. ptuih.

hye dzudzu!

anisism said...

afundek leen ashburn sebab dia sorang je dalam dunia yang masukkan tiket parking kereta dalam atm machine. werld tak werld lah.

anisism said...

afundek skullkingdom sebab dia bagi sticker wondermilk yang banyak dan melampau.

anisism said...

afundek chi sebab dia laaaaaaaaaagi la berani kerana benar nak mampos. dan dia sangat otai serta powaah dan ada potensi untuk menjadi true sistah.

anisism said...

afundek wong ah beng kerana dia ada hands of god tapi sungguh murah hati untuk membayar freelance interior designer dengan harga yang menarik, tertarik dan gedebomb.

anisism said...

afundek bertique sebab dia sangat tetap pendirian untuk berdiri teguh di menara neutral. di samping itu dia juga ada banyak slipar jepun tat seng.

anisism said...

macam mana aku boleh lupa nih.

AFUNDEK ANGEL EYES sebab dia ramai pengikut setia. sapa lagi yang ada pengikut setia yang tak berbelah bahagi macam angel eyes. memang tak ada. jadi saya akan terus mengafundek angel eyes.

itu sahaja undian saya pada hari ini. saya mesti mengakhiri undian saya dengan legend.

Anonymous said...

AFUNDEK ANISISM because her green wall will be my graffiti canvas + i have detailed direction as to how to access the soon to be mine

muahahahahahahahahahahahaha!!!!!

hi anis!

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 503   Newer› Newest»

Kiss my asss!!