Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Saturday, October 21, 2006

Selamat mensambut...

Tikus2 keji sekalian...

Selamat mesambut happy deepavali kepada hindu.
Selamat hali laya aidilfitli kepada muslim.

Sempena musim pelayaan ini,
wa ingin mengambil kesempatan
untuk memaafkan lu olang.

Sekian telima kasey..

p/s: Keleta wa sudah transform ke bentuk asal.. Woohoo!!! (read what hepenned here)

p/s2: Ohh.. More lomo pics :-


(tips on how to lomo here)

25 comments:

pycnogenol said...

Wa juga tulut maafkan lu si-kucing keji.

Ayaq masak said...

Heh hampeh. Aku pun memaafkan ko kuceng kejiiiiii. :D

Menyambut la wey. Heh.

Yey V6 dah jadi kereta balik! *ronggeng*

shay said...

happy hari raya kucing busuk..

kusyi said...

Maaf zahir batin to Ah Beng and everybody!

Erra said...

eh kushing

lu patut tuka identiti jadi chicken

semalam lugi lu tatak bomb tasik ... ala machiam telolis jua

Kak Ida said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri ah beng. Lu better make sure lu akan tulis itu celita2 laya yang menalik tertalik jua aaaa...
nanti wa lindu sama lu lehhhh..

PrincessRen said...

kucing hensem, selamat hari raya aidilfitri. 2 kucing saya virgin lagi kalu u nak.. hehe.. ok sorry lawak bangang. nway, balik kpg drive safely k...

RaNdoMHEarTsOfArMylla said...

eleh...pastu bising kereta not nicely done...poddaahh!...
ok...serious serious..
selamat hari raya maaf zahir BATIN

CiCiKang said...

ah beng... selamat hari raya kat lu. nanti jgn curi ketupat org tau, kucing makan ikan je.

The mother said...

ini kucing byk confident...dia saja maafkan orang...dia talak buat sikit pun salah hahaha..

superdzu said...

eh awak!

selamat hari raya to you!
maaf zahir batin!

ketupat and lemang not good for kucing ok.
so jgn makan.

later smellycat!

Ayaq masak said...

Lambang Honda tu ditujukan untuk aku ke? TIMASEH!!

Sayang bengster bengkang.

mobilemom said...

Ok aku maafkan kau tahun ni!! 0-0.

Selamat Hari Raya!! Nanti lepas raya boleh sambung balik!! *LOL*

anisism said...

tak hingin aku mahapkan ko.
walaupun ko mahapkan aku.
tapi aku haram takde buat salah kat ko.
aku yakin.
walaupun kalau aku ni victim of wrong information.

ha mana dia si anonymous yang semangat cakap aku racist tu?

Ty said...

kereta sudah retransform, jangan kasi die re-retransform lagi sekali. have a merry syawal, you moslem cat..!

ailin...in aalborg said...

ah beng, congrats on your new car. we all spin the next time, okahy?

JalakLenteng said...

dude..
tak siap lagi la
banyak sangat orang upah aku menjahit baju raya nih..:P
sampai tak menang tangan..:-)

Leen Ash Burn said...

selamat hali laye aaaah beng beng. wa juge memaafkan lu.

MerapuMan said...

Kau dah mandi?

booGie said...

Maaf zahir batin.
Logo merah tu yang x tahan tu.
Chewah!

_apple_ said...

wab,

salam aidilfitri
aku tau walaupon ko kucin..tapi tetap nak duit raya kan...
heree kitty kityy...meooww...friskies sebungkus okeh?

superdzu said...

hey loser,
u owe me maaf zahir batin!

DNAS said...

ah beng,
oleh kerana kucing ada 9 lives, maka saya ampunkan dosa you untuk this current live. For the past and future lives, you kena mintak ampun dengan suasana yang lebih dramatik, Okkay? Kalau nak mintak ampun tu, sila sertakan roses 2 dozen dengan coklat Ritz Sport 2 bakul.

~ GAB ~ said...

That's a good car WAB. Selamat Raya!

trueblue said...

Salam Aidilfitri dari Trueblue :)


Kiss my asss!!