Pay Your Homage...Now Feed Me!!

Monday, October 24, 2005

Mr.October Wants to Showoff !!

(Haiihhh your ugly face again aa?? Why I always see your face evelyday waann?!)

Dowan! Dowan! Today no funny blogs. You go laugh somewhere else.

(But....)

Since a lot many of you nice peoples want to see my real photos, yesterday aar, I ask my lousy servant to snap2 my pictures.

I look vely nice worr. Not wearing anything at all summore..Yes people I am jumping around naked when my pictures were taken!

(Ok..ok..I know you perverts kenot wait much longer)

So here I tampal the link to my piccies: [CLICK HERE]

Sekian, telima kasih..

45 comments:

Ely said...

lu punya gambar banyaaaaaaaaak cun! itu hidung gua boleh gigit tak?

raksaksabiskut said...

wow, your bulu looks fabulous lah...lu pakai conditioner cap apa ha?
lu pegi salon mana?
tapi beng ah, satu hal spoil la...lu punya taik mata tak buang lah... euw..

Leen Ash Burn said...

Wahhh Ah Beng,

Satu kali wa tengok lu manja tetapi ah, lagi satu kali wa tengok lu, sulah muka amalah-amalah. Salupa jikalau wa suda lanngar itu keleta balu Anthonius Aloysius Tan Siew Sien. Amatlah menakutkan. Tapi ah, Ah Beng, wa kena belitau luuu ah, vely lengchai onee. Sebab lu munye kaler lambut sula satu kaler sama itu lengchai mekanik di kepong juga. Manyiak lengloi mau sama lu munye. Salupa ah kalau lu mau tekel itu Twinkle tala hat munye.

Lagi satu ah, itu tangan memagang iams debes (MWAHAHAHAH) ah, waaa tangan also veli comel one. Kalu wa munye tangan di gambar itu, olang sula konpius - itu tangan ataupun kaki?

Wong Ah Beng said...

ely.. uUuu..u kinky gurl..spunkyy!
(Itu lu gambar sama kambing mana mari?)

raksasabiskut.. pakai shampo + kondisyener cap untuk binatang berbulu seperti kucing, anjing, arnab dan rakan-rakan binatang berbulu yang lain.

leen-ashburn.. Ya lorr wa malah sebab belum ready mau posing sudah kena snapp angkat gambar satu kali.. Itu taik mata belum sempat cuci woo..

Miss YY said...

Ah beng aaaaa.. lu manyak hensem lorrr. Itu bulu dada... wa tatak titut malam punya!

nEn said...

shomelll nye kucin kunin gumuk nih..*ciom idong die*

tp hor,ini ah beng manyak kerek hor..mentang2 la lamai olang suka mari sini baca die punye blog(refering to ur prev post).

tp kerek2 pon,i loike...*ngeeeee*

nk nombol tepon lu boley ka,mau cucuk angin..hohohh

nEn said...

aiyahhh..wa balu pelasan...
itu tgn kasi makan pompan punya tgn.
aiyahhh abeng ade amoi sudah ka?
aiyahhhhh heartbreak...

Wong Ah Beng said...

missYY.. hoooorrrr lu belum tengok bulu di kawasan lain woo... :D

nen..nih #phone wa: (603) 8024 5555 (lokasi USJ9 Subang Jayah)..
Ada sinang kalu kasik call laa..Kalau line busy lu try ini nombor: (603) 8024 1633 (fax).. Kita cucok angin.

nen lagik.. ya lor itu tangan kuli pendek punya.. dia incharge kasi hidangan wa punya makanan iams debess..

Elina said...

lu banyak hansem tapi ahhh, gambar lu pun ada air of kerekness sikit. tapi tadak hal, kalau sulah tau hansem, apa mau buat, betut tak?

A Babe Of Very Little Brain said...

oi, itu telefon number balai polis usj9!!!

*piak ahBeng* kau jahat tau!

chevy said...

lu boleh kasi wa tau apa conditioner lu pakai??? wa manyak jeles tengok lu punya bulu...manyak2 gebu...

chevy said...

lupa mau cakap..apa pasat lu punya taik mata tak kasi bersih..lu tatak mandi ka??aiyooo ahbeng kasi bikin malu saja...

Wong Ah Beng said...

elina.. wa ahbeng hensem lambut pun kaler blonde maah..mesti ada salupa kelek sikit..

babe.. no polis?? Try kasik call tengok laa.. Betul wa cakap talak tipuu.

chevy.. Sudah jawab laa (sila refer balik semua jawapan kepada tikus2 keji diatas)

chevy lagi..Wa mandi sebulan sekali aje.. Itu tai mata mesti laa ada wa balu bangun tidooooo.

shay said...

lei chi sin!

wa talak mau la itu gambar minatang bulu2..jantan berbuloo oso i dont like maa! lu talak ensem kan..itu pasat lu talak taluk gambar maa...wa tau wa tau lu muka ada macam tayar michelin kan..haha

Wong Ah Beng said...

shay.. moyy aa apasal talak suka bulu-bulu? bulu laa best.. boring-boring boleh kira buluuu..

anisism said...

sungguh eerie

atiza said...

shomelnyeeerrrrrrrr

ah beng ah..lu buat teknik re-bonding?

raksaksabiskut said...

My favourite pic is the one close up with your head turned to the side. Yang nampak kepala lu besar dari badan tu.. wa nak buat screensaver boleh tak Beng? Kena bayar royalty ka?

Wong Ah Beng said...

anisism..Ewwwrie..

atizza.. talak rebonding pun..Sulah natural shomel dan lawa punya bulu-bulu..

raksasabiskut.. silakan...tidak perlu bayar loyalti..mau bikin screensaver ka wallpaper ka poster ka apa ka..

Murni M. said...

Terlalu comel..it's a crime! Kecomelan yang mengganggu ketenteraman awam.. heheh. Wah, lu pandai posing ah.. semua expression pun ada, manja, edgy, kerek.. tamau jadi model ke? :D

Pink-Fins said...

Eh wa sudah tangkap cintan sama lu la.. wadusss!! lu manyak henskem la.. oh be still my heart.. be still

Inn said...

COMEL!!!!! hey, im in usj 1. and i know that number. heheh.

ZR said...

wahliao. never knew u were so berbulu one ah.

Wong Ah Beng said...

murni.m.. wa ada cita2 mau masuk kalender 2006.. Kalau talak agenci permodelan mau angkat wa bikin sendili.

pink-fins.. I like you..u pink-fin me pink-nose

inn.. ahah...Syyyy!

zr.. bulu manyiak macho maa

anisism said...

word of the day today:

LOOK AT ME NOW.

it's good to be vain lah sometimes. dunno how we describe 'SOME'times lah, but u look at me now!!

Wong Ah Beng said...

anisism.. oh my gawd.. Apparently u can be soo vain all the time..Yes..yes..am looking..

haydee said...

haiyaaa...ah beng aaa...
manyak cute ooo...nasib baik lu tak de sini, kalau tak aa, wa kasi cubit, peluk dan ... haiyaa manyak gerammm lah...

pojan said...

arghh.. geram gila la. Cute nak mampos. rasa nak picit2. Tabby persian? Harga misti mahal punya.

Wong Ah Beng said...

haydee.. sebelum cubit+peluk...lu laki ka polumpuan? no gay-gay here aa..

pojan.. wa adalah tabby-persyen-mix.. mak persyen muka penyek..bapak perogol bersiri Malaya... Harga wa murah jer..dapat diskaun sebab masa tu bulu wa belum tumbuh panjang so semua olang ingat wa talak cun punya kucing.
Lagi aa, wa kecik2 champion suka gado sama kucing2 lanzhiao lain, manyiak luka2 olang pun tamau beli sangat.. ngeh ngeh ngeh

sr said...

Beng, lu amik gambar balu mangun tido meh.. haiya.. mata tada cuci and gigi semestinya belom gosok juge

Leen Ash Burn said...

Ah Beng lu tak ley lengloi ah? Buat kawan-kawan sama-sama lor- cium tayar same same. Kija lalat same same. Somemore makan itu iams debes same same. wa lasa lu sangat lengchai mesti ala satu tucin persian bulu bulu meliah sama macam lu jua jadik ah moy lu.

A Babe Of Very Little Brain said...

anisism, LOOK AT ME NOW cannot be the word of the day because it is a phrase and not a word. in fact it is four words strung together to make a sentence.

*nyanyi phil collins' against all odds*

Wong Ah Beng said...

sr.. yaa betul.. mata talak sempat kasik bersih laa...

ah Leen Abuu Bakar.. lone langer maahh..*adeh* mau pangsai dalam pasu bunga jilan sebelah sat...!

Babe/anism.. habih tuh apa word-o-d-day? 'Giant' ok tak? u have to grow stronger..hahhhk!

A Babe Of Very Little Brain said...

ahbeng, but i am strong. i had my debes last night. i love you MiV!!!!

Wong Ah Beng said...

babe.. debes...hmmMMm.. hunggerieeeeee

atasya said...

ah beng ahh....wa sudah unpublish wa punya blog...wa manyiak busy meh..wa ingat mau baca lu punya blog hali2 tapi talak sempat...anyway, dank u for all your stories :)

rupamu ah beng sgt comel,
seekor kucing yg suka mengomel,
badan lu bulat lagi montel,
manyiak sesuai tinggal di hotel..

(jadi tourist attraction hehe)

Desparil said...

ah beng,

bapak lu perogol bersiri ah? manyak kejii wor..

Lollies said...

wa , gua banyak suka sama lu punya bulu. boleh kasi stroke sikit.

Wong Ah Beng said...

atasha.. wa talak bulat..badan kuluss tapi bulu tebal nampak selupa bulat mahh.

desparil..hoii talak keji laa..itu champion!

lollies.. boleh boleh..dipersilakan stloke. KAsik lebey sikit dekat leher.

haydee said...

haiyaa ah beng...
wa female tau...wa pun talak main jugak lah ini gay-gay punya balang...iman masih kuat lagi wooo

torqxic inc. said...

hmmm.....
showoff la pulak dahh...
cakap banyak tak payah laa ahbeng...lu betul-betul berani kalu klcc kasi mari laa, kasi lu settle once & for all...baru la POWAH!

Crumpler rules!

Wong Ah Beng said...

haydee.. Err..I dont mind polumpuan gay in action :P

torqxic.. *Must not go to crumpler shop...must not go to crumpler shop...must not go to crumpler shop*

pojan said...

wahh ah beng, nasib baik u ikut muka bapa, tak ikut muka mak. Bulu je ikut mak. Muke penyek tatak berapa lawa ah. I want your kittens!!

madnessinvain said...

Apek, Selamat Hari Raya. Lu laya mana ini tahun?

Bandar Dilaja?

Wong Ah Beng said...

pojan..nanti laa wa logol mana2 kucing lengloi lain dia belanak lu angkat laa dia punya babies..heh

miv..laya wa belaya di malaysia..heh


Kiss my asss!!